- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Hat en nem tom hova mész, de ahova en megyek ott nem adnak 230 euroert bérletet. Szállásra 30-at írtam, nem 50-et. Es egyéni utazás egyedül az 50e forint alaphangon, nem 70 euro. De hajra, ne menj franciába. En 10 eve járok, ausztriaba pedig évi 30-40 napot, megvan a saját matekom. Franciába 17000/nap a csuszas, ausztriaba szinten 17000, ha szezonberletet veszek, anélkül 30000. De nekem iagazabol mindegy mesz-enfranciaba csuszni vagy sem ☺
-
CaNNa3IS
senior tag
Hello
Szép az a lap.
Végre kb 4 év után újra eljutok snowboardozni. Előtte egy pár évig jártam de csak ide a környező országokba.
Olasz , francia kimaradt.Egy elég régi burton clash 155 lapom van egy szintúgy régi megviselt custom kötéssel.
APO és ride lapokat nézegettem all-mountain kategóriában.
kötésnek valami alu ride amit szeretnék.
Esetleg valami javaslat ?Jövőhéten Murau egy hétre.
Páromat is rávettem. Kíváncsi vagyok mi lesz.
-
StLui
veterán
Az még eszembe jutott, ahogy olvastam most náluk a bakancsokról, hogy náluk még a lyukas bakesz is brutál jól tartott! Szóval most megyek bakancsot nézni, venni hozzájuk, hátha.
Deszkát, kötést kaptam egy 50-esért unokatesómtól, régi, de állítólag csak egyszer használt Palmer Timeless deszka, meg egy használt Sp sLab kötés
Deszka szinte karcmentes, de egy ütközés miatt lett félrerakva, és snowboardozás befejezve az előző tulaj által állítólag, de az orrán a kantnit javítani kellett de szép lett ahogy nézem.A képen alatta a régi deszkám, kötésem. Szerettem a kötés kényelmét, nehéz lesz a csatolgatáshoz hozzászokni
-
orbano
félisten
nekem egyébként 5 nap műhó után volt, hogy felfele menet szólt reggel a liftkezelő, hogy így-úgy a waxom, nem is figyeltem rá. aztán mikor indultam volna, a drop-innél gyakorlatilag orraestem a piros pályánán, mert olyan volt a friss havon, mint ha tépőzárral rögzítették volna a boardot a talajhoz. le kellett mennem a felvonóval és waxoltatni a völgyben...
-
orbano
félisten
atól, hogy egy deszka irányított, még lehet vele fordított irányba (switch) is menni, ne zavarjon az esetleges fecskefark, vagy akármi, pályán ezeknek nincs szerepük, legfeljebb "pszichésen" fura. A kételyeid eloszlatására egy nagyon pazar marketing vieó egy komoly freeride lap gyártótól: [link]
Egyébként ha ennyire freerideos vagy, akkor snowboardshop.hu, a tulaj nagy kutya a témában, szoktam vele csúszni is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest