Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
A kaabo mantis 8 dual 2x800w rollerről mi a véleményetek ? Érdemes foglalkozni vele? Esetleg alternatíva használtan 250 körül?
-
vilmaboy
őstag
A választás végül egy Kukurin G2 Pro-ra esett használtan, mert ez ismert eladótól volt, 1 éves és úgy gondoltam, hogy kezdő rollernek megfelel. Majd ha kicsinylem vagy akármi, akkor cserélünk.
Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy van a srácaimnak egy Xiaomi Pro 2 és egy 1S rollerük.
------------------
A Pro 2 firmware-e már módosítva lett, hogy menjen max 35ig, de az 1S még nem.
Melyik szoftverrel cserélhetem le a firmware-t módosítottra és honnét szerezhetem be a hozzá való fw-t? Sok helyen látok, de nem tudom melyik megbízható. Vezérlés csere gondolom nem szükséges a mod előtt, csak simán Bluetoothon meg lehet oldani...? Ti mit javasoltok, melyiket használjátok? -
vilmaboy
őstag
válasz
Thunderzolee #30663 üzenetére
Igazatok van DigiXT-vel
megadom magam
jogos amit írtok. A SEGWAY-NINEBOT Kickscooter MAX G2 E valóban jól néz ki és jók a specifikációi is. Véleményetek szerint mibe kerül egy izmosabb akksi bele? A gyári tiltás nyitható simán firmware-el, vagy trükkök is kellenek?
Nézegettem régebben a Kukirin g2 es g2 maxot. Ezek milyen gépek?[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz
DigitXT #30660 üzenetére
Köszönöm a kommentet. Sok hasonló rollert láttam amik sok ideje mennek és jól vannak átalakítva. Tény hogy lehet venni másikat, de nem gondolom hogy egy roller árának vetekedni kellene lassan egy kocsiéval. Értsd 4-6-800e vagy több pénzért.
Én nekem tetszik a roller. Szeretek moddolgatni. Ezért választottam. -
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Nemrégiben szereztem egy Xiaomi Pro 2 rollert. Szeretnék pár dolgon változtatni rajt.
- Szeretnék bele előre biztosan, de lehet hogy hátra is lengéscsillapítót.
- Meg szeretném növelni a hatótávolságát.
- Meg szeretném növelni a kerekek méretét 10-11"-ra. Amit még enged.
- Szeretnék rá indításgátlót szerelni. Leginkább gyújtáskapcsolót ha lehet.
Ezekkel kapcsolatban szeretnék infókat kérni tőletek. Hol érdemes és milyet venni rá? Tapasztalatokat - ötleteket is szívesen fogadnék a típushoz stb... Minden építő jellegű dolgot szívesen fogadnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest