- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dave™
nagyúr
válasz
Leonov0 #11190 üzenetére
A Xiaomi a Pro 2 esetén úgy "ígér" 45km-t, hogy az alábbiak egyszerre teljesülnek: 25 fok, szélcsend, folyamatos 15km/h, 75kg teher. Ebből bármelyik változik, az hatással van a hatótávra. Én felöltözve táskával kb. 75kg vagyok, 25km/h sebességgel (ami átlagban 20-22km/h) szeptemberben 45-50% közötti maradék kapacitással tettem meg 20km-t, ami nagyobb részt sík, és kb. 7-8 lámpa van. Ez most a hidegben máris visszaesik 30-40%-ra, és tudnod kell, hogy a második fele már nem olyan, mint az első: érezhetően kevésbé gyorsul, akár lassabban is megy. A 30km-t így én elég neccesnek érzem a hidegben, 90kg-mal, főleg ha van egy erősebb szembeszél, aminél már volt, hogy a maradék ~30-40% helyett már pirosan villogott a végén és le is állt az utolsó métereken (igaz végig baromi erős szembeszél volt és ennek ellenére teljes sebességgel mentem).
-
lehella
senior tag
válasz
Leonov0 #11190 üzenetére
Hello,
én is budán nyomom a Xiaomi Pro 2 rolleremmel (45 km elméleti hatótáv és 12,4Ah akksival), Máriaremete és a Margit híd között járok néha napi szinten. Viszonyításként az én távom 2x10.5km amit megteszek vele munkába, ez egy töltéssel megoldható. 100 kg vagyok viszont ezt a távot tudja korlátozások nélkül, tehát felfele is 20-27km/h között megyek vele. A hatótáv azért tud több is lenni, síkabb szakaszokon összejött már 30-32 km is, akkor nem mentem 20km/h fölé sosem.
Ha 2x15km-re tervezed akkor 15-20km/h közötti max tempóval és 90kg-al elméletben megoldható hasonló konfigurációs rollerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Napelem
- Kedvenc zene a mai napra
- Elektromos autók - motorok
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest