- Légies iPhone halvány színei
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
V.Stryker #33402 üzenetére
U lakat. Vagy hát van ahol be lehet tolni, akár a bevásárló kosár aljára is elfér, ha kisebb pálcika. Ha nagyobb, akkor persze ez nem opció, marad a lezárás (ahogy a motornál is).
-
válasz
V.Stryker #33402 üzenetére
Ellopni mindent lehet, csak idő kérdése mindig. Nyilván ha egy jó látható helyen van és van rajta egy lakat is, akkor sokkal kisebb az esélye, hogy elviszik. Én anno betoltam mindenhova magammal,(ahova engedik) de úgysem ezzel fogod elvégezni a hétvégi nagy bevásárlást. Emlékszem a 11. kerületben a kormányablakban ki is volt írva, hogy csak összecsukva kézben lehet vinni a 13-14 kg-os pro 2-vel nem volt para, de ha egy 20+ kg-os rollert kell cipelned...
-
DigitXT
félisten
válasz
V.Stryker #8729 üzenetére
de bakker, ez egy roller. Nem atomfizika.
Valóban... De veszel egy gyenge szart nehéz pilóta alá, akkor fantasztikus
élményben lesz részed. Erőlködik, lassan gyorsul, hegyre tuti nem visz fel.
Ha ezt még "megfűszerezed" egy olyannal, amin csak elektromos fék van,
lévén olcsó kell, nem baj, ha belépő szint, akkor lejtőn meg nem áll meg...Ja és ha kimaxolod a terhelhetőséget, akkor sanszos, hogy szét is törik.
Szóval jah, el lehet karistolni 100K-s "gyerekrollerrel". De csak ideig-óráig.
-
jozsi252
veterán
válasz
V.Stryker #8729 üzenetére
Autót is vehetsz 100 000ft-ért meg 100m ft-ért is. Összeszerelés minősége, tömör gumi vagy nem, lengéscsillapítás, dobfék vs hidraulikus fék, teljesítmény… csak hogy néhány fontos tényezőt említsek ami az árat befolyásolja.
Sok márka van. Xiaomi, Kugoo, Kaabo, Dualtron, Inokim, Weped, Ninebot, Vsett, Zero… és így tovább. Mindenki azt vesz amit szeretne. De a pár száz wattos 1 motoros rollerek nem 100-120kg-os emberekre van tervezve. -
Laca1212
őstag
válasz
V.Stryker #8725 üzenetére
Hasonló a terv. Igaz én kicsivel 100 kg alatt vagyok. Rágom egy ideje a témát. Amik szóba jöttek nálam (ársorrendben): Xiaomi Essential, Sencor One 2020, Xiaomi 1S
Főbb jellemzők:
Essential: 20 km/h max sebesség, 20 km hatótáv, 5100mAh akku, 250 W-os motor, 100 kg teherbírás, E-ABS, hátul tárcsafék, BT - App 2 év gariSencor One 2020: 25 km/h max sebesség, 25 km hatótáv, 7500mAh akku, 350 W-os motor, 120 kg teherbírás, hátul tárcsafék, BT - App 2 év gari
Xiaomi 1S: 25 km/h max sebesség, 30 km hatótáv, 7650mAh akku, 250 W-os motor, 100 kg teherbírás, E-ABS, hátul tárcsafék, BT - App 2 év gari
Xiaomi-k ismertek, tele a net tesztekkel, stb. Sencor-ról nem nagyon van teszt, ami van az cseh oldalakon, cseh youtube videók... Viszont kb azt tudja mint az 1S, sőt, erősebb a motor, de Essential áron.
Még nem tudtam dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - garancia 2026.08-ig
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Garmin inReach Mini 2 újszerű állapotban eladó.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest