- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
válasz
sgabor #24341 üzenetére
Hali, nekem a D28-as van, és írtam ide párat a hatótávval kapcsolatban.
Azóta használom és nekem az a tapasztalatom, hogy nyugodtan hagyhatod "D" fokozatban. Szerintem az eco mód nem spórol neked akkora hatótávot, amiért cserébe érdemes cammogni.
A saját hatótáv tesztem is kb. egybecseng azzal, amit olvastam több helyen, hogy végig "S"-ben és "D"-ben használva ezt a verziót (D28) 16km-re lehet elhajtani. Meg merném kockáztatni a kijelentést, hogy eco módban mintha hamarabb elfogyna belőle a szusz, vagy a lassabb sebesség miatt nem érsz el olyan messzire, mire lemerül az akksi.
Pluszban most, hogy bejöttek a sötétek, én szereltem rá egy szimpla dekatlonos bicaj lámpát, és a saját lámpáját sem használom. Talán valamennyire (minimálisan) az is számít.Még azt figyeltem meg, hogy sokat lehet neki segíteni azzal, hogyha a megindulásokat kicsit lábbal asszisztálod. (pl. ahogy írtam korábban, nálunk sok az emelkedő, és nem hagyom szenvedni 5km/h-ról indulni, hanem eleve már 8-10km/h-ra fellököm, és utána indulok)
-
Pano
addikt
válasz
sgabor #24341 üzenetére
Pont ilyen problémák miatt vártam én is a roller vásárlással. Inkább gyűjtögettem még és vettem egy drágábbat. El akartam kerülni a bosszankodást és a "nem érte meg" érzést.
Persze, mindenkinek egyéni az élethelyzete anyagilag és igények terén is, de egy olcsóbbal -csak hogy legyen- kínlódás az egész egy olyannak, mint pl te, aki azért nem arra akarja használni, hogy a pár km-e lévő suliba/munkahelyre eljárjon vele.Amúgy az ECO mód szörnyűnek tűnik (főleg ha sokat mész D-ben), de azért azzal is egész jó időket lehet megfutni.
-
PociAti
őstag
válasz
sgabor #24341 üzenetére
Nem volt teljesen haszontalan ez a teszt, de ha a hatótávot szeretnél tesztelni, akkor 20-25-ös tartomány helyett inkább 18-20 km/h körül teszteld. A cél gondolom az, hogy elfogadható tempó mellett mekkora távot szabad bevállalni vele?
Vagy ha a valós körülményekre vagy kíváncsi, akkor végig 20-25 között menj. (Ne csak az út felén.)
A megadott értékek reálisak, ismerek olyan 50-55 kg körüli hölgyet, aki a 30-as hatótávú Xiaomiból kihozta a 30 km-t.
Nem tudom pontosan a testtömeg mennyit számít, gondolom van rá képlet amivel kiszámítható, de Xiaomi 1S esetén +10kg terhet a gyorsulásnál nagyon megéreztem. (Ez részben roller hangolás kérdése.)
-
Pano
addikt
válasz
sgabor #24121 üzenetére
Igazából nem tudok sokkal többet a legutóbbi összefoglalásom óta.
Sajnos nem tudom, hogy a lakatot miként bűvölte meg, nem derült ki (és azóta se került elő).
Annyit elmondtak nekem, hogy az szerencse volt, hogy a tolvaj bevallása szerint nem tudta mit kezdjen az e-rollerekkel.
Lehet nem igen éri meg ellopni (remélem). -
Pano
addikt
válasz
sgabor #23856 üzenetére
Igen. A lakatot is vitte magával (vagy eldobta, nem találtam) így nem tudom, hogy elvágta, vagy a zárat buherálta-e meg.
Nem volt sokáig magára hagyva a roller.Csak az a "poén", hogy tök forgalmas helyen volt (az emberek nyilván szarnak az ilyenre), mozgásra riaszt is, eltolni nem tudja mert behúz a fék, tehát fel kellett kapnia.
A kihelyezett kamera természetesen nem működött. Szerintem ki volt már figyelve a hely. -
polo493
tag
válasz
sgabor #23853 üzenetére
gps nyomkövető és air tag vagy galaxy tag kell bele meg lezárni,vannak még mozgás érzékelős szirénák az 5e ft és elég jó az érzékenysége egy gps 7e plus 1100ft 1gb net hozzá airtagok 15-20e kb meg lakat én csak számzárassal zárom meg a többi van rajt mást nem lehet tenni.
-
Pano
addikt
válasz
sgabor #23853 üzenetére
Sajnos biztos lakat nincsen. Úgy érdemes szerintem válogatni, hogy melyiket nem éri meg nekiállni szétbuherálni (azaz nem pár másodperces lakat). Ezek mind drágák.
A legjobb védelem az, hogy nem hagyod sokáig egy helyen (este főleg nem) és ahol lehet kamera látószögébe rakod le.
Plusz, egy lopás elleni biztosítás se árt.Sajnos enyémet is ellopták pár napja és az apple-ös helyzetkeresés se segített előkeríteni.
Használni nem tudja, így lehet valamelyik bokorba vagy tóba lesz. Vagy már a Duna viszi lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI AVATA 2 drón - 2026.05.20-ig DJI garancia
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest