- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kisnyikhaj #13235 üzenetére
Ha még nem vetted meg, akkor a Napidroidon a G30-as, az kuponnal pont annyi, mint amennyiért a G30LE-t akarod megvenni.
Ez ugyanaz mint a G30LE, csak nagyobb a hatótávja, plusz mivel Global verziós, a végsebessége 25km/h helyett 20mph (32km/h).
-
PociAti
őstag
válasz
Kisnyikhaj #13235 üzenetére
A honnan vegyem meg kérdésre.
Megnéztem az árukeresőn, urbanpandas 220e Ft, és ők rollerekkel foglalkoznak.
Két cég van aki 207e Ft körüli áron kínálja ugyanezt, eKirály a pelenkától a kalapácsig mindent árulnak, a smartshop előnyére váljon ők legalább csak műszaki cikkekkel foglalkoznak.Elvileg ugyanazt a terméket vásárolod meg mindenhol, így nem lenne jelentősége kitől veszed, de én akkor is inkább a panda, futureboard, e-scooter hármasból választanám. 6% a különbség (13.000 Ft, ami egy jobb lakat ára), de ebben az ártöbbletben általában benne van, hogy a roller specifikus üzletekben talán ki is tudod próbálni, és megfelelő szaktanácsra számíthatsz. Ha pedig garanciális időszakban valami egyszerűbb problémája lenne, akkor ők helyben meg tudják oldani, nem fog hetekbe telni a javítás.
Illetve vásárlással támogatod a működésüket, fennmaradásukat. -
Twing94
újonc
válasz
Kisnyikhaj #13230 üzenetére
F40 valóban pneumatikus és nincs benne tempomat mint, ahogy fentebb is írták.
Beletettem pár száz kilométert a saját F40-esembe és nem bántam meg.
Én megnézném személyesen mind2 modellt és úgy hoztam meg a döntést. (Pár hónapja én is néztem több Ninebot modellt.) -
Somatom
veterán
válasz
Kisnyikhaj #13230 üzenetére
Nem. Csak azt mondom, hogy én azt venném.
-
PociAti
őstag
válasz
Kisnyikhaj #13223 üzenetére
Xiaomi tulajdonosként - az általad linkelt összehasonlítás alapján - sokkal szimpatikusabb a MAX G30LE, az alábbiak miatt:
Típus | F40E | MAX G30LE
Sebességtartó automatika | Nem | Igen
Gumiabroncsok típusa | zselés réteg... | pneumatikus
Vizálló | IPX5 | Motor : IPX7, Váz : IPX5A tempomat nagyon jó. A potenciális defektek ellenére is a pneumatikus gumit tartom jobb választásnak.
Aztán ott van még vízállóság, a már említett dobfék és hátsó motor. (Első kerékkel ütközöl az akadálynak, talán jobb, ha hátul van a motor.)Viszont a felépítése a F40E-nek sokkal jobban tetszik. Kecsesebb, a G30 kövér Xiaominak tűnik.
-
Somatom
veterán
válasz
Kisnyikhaj #13223 üzenetére
Az egyik elsőkerék hajtású, a másik hátsó. Én az utóbbit preferálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- One mobilszolgáltatások
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest