- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
válasz
pretisoft #5793 üzenetére
Ma már sokkal jobb, szerintem pár nap és minden rendben, köszönöm! A vicc az tényleg, hogy el sem estem, hanem h csak beletérdeltem a kormányrúdba.... és nem is egy nagy sebességnél már akkor, szinte állt a gép, csak én mentem utána. Bele se merek gondolni, hogy egy esésnél mi lett volna.
Persze bicajjal is lehet úgy esni 30al, hogy ott maradsz, meg azzal is elütnek, szóval lényegében nem veszélyesebb annál, még úgy se, hogy ez azért jóval gyorsabb. Bár a bicajom is országúti, azzal is ha tempózol tudsz menni 50et ugyan úgy, csak még le sem tudsz ugrani...szal.
Isten igazából nem tudom, hogy milyen a minősége, amig nem láttam. Nyilván ha olyan, akkor veszek másikat, de különben az aliexpressen nagyon jó cuccok vannak és nem filléres vackok, ez is 4300 volt... Meg is kerestem:
https://www.aliexpress.com/item/32813579140.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.7dae4c4dqu1JdzEz meg hazai boltból....+4ezer plusz posta.
https://www.insportline.hu/21606/terd-es-sipcsont-vedo-protektor-w-tec-vp900?gclid=Cj0KCQjwuJz3BRDTARIsAMg-HxUfPT4KGuOLjxiQxTUjlG7kjqjC8Dx_mu_SGgeNY9IN3IuEtMGPHzIaAvRKEALw_wcBMondjuk ez utóbbi már itt lenne és nem basztam volna szét magam, de franc se gondolta, hogy ilyen balfasz haverom van.
Tehát ugyan azt árulják itthon is, csak ráraknak még egy "kis" haszont....a protektor inget is 10ért rendeltem, itthon meg 30 ugyan az. Max mást iratnak rá.
-
DigitXT
félisten
válasz
pretisoft #5783 üzenetére
Macisajtja volt, szóval elég egyértelmű lett volna a szitu. Pont ezért
nem fogtam fel, hogy miért akar elütni? Tök olyan volt érzésre, mint
pár évvel ezelőtt motoron, amikor zöldön megyek át, és látom, hogy
a keresztben érkező full pirosba megy bele fékezés nélkül. (Nagyon
nagyot kellett volna fékezni, ha egyáltalán. Ott inkább gázt húztam.)Teljesen igazad van, ha 45-öt fog tudni, hát kéne a rendes fék...
Most még nem tartom veszélyesebbbek, mint gyárilag, mert nem is
megy gyorsabban (síkon), csak jobban gyorsul, és jobban fékez, így
ha kap egy (vízálló) burkolatot, szerintem teljesen vállalható lesz. -
krakki88
csendes tag
válasz
pretisoft #5784 üzenetére
Nem, sajnos még nem jött meg csájnából.
Amúgy nem volt gond eddig, pedig mentünk 2 személlyel bányában vele poros úton, meg egy személlyel is kihúzattam egy bicajúton nem egyszer, teljesen stabil volt. Itt se lett volna gond, ha nem hajt belém haverom. Persze tudom, felelőtlenség ilyen géppel védelem nélkül menni bárhova is.
-
DigitXT
félisten
válasz
pretisoft #5779 üzenetére
Szerintem konkrétan nem nézett felém: 1:55 körül van az eset.
De nem szegte kedvem a dolog, ilyen előfordulhat, bármikor.Ha kell, értelemszerűen én is fékezek, akár megállásig, az tuti.
Ebben a szituban nem hittem el, hogy el akar ütni: hiba volt!
De a kitérés azért motoros reflex. És hogy visszacsatoljak egy
korábbi HSZ-emre: duda? (Ezen egy csipogó van, az is minek.)lime volt a kapudrog
Dettó.a motor áttekercselésed a kedvencem eddig
Köszönöm. Gondolkodom, hogy megcsinálom a másik kereket,
és akkor a kettő együtt talán tudna egy 40-es tempót tartani.
(De sok esetben erre abszolút nincs szükség, azt aláírom.)
Szerk: a linkelt videóban 3 perc körül sajna bugzik a GPS, mert
síkon, saját erőből teljesen kizárt, hogy 35 km/h-t menjen. Még
be is mondom párszor, hogy 28-at ír, és 4A-t. Vagy 27 és 5A.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón szett
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gombászkönyvek egyben
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest