Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
A Xiaomi variánsainak beazonosítására talán az SKU számok a legalkalmasabbak. (SKU = stock-keeping unit = raktározási azonosító.) Te is azt küldted át, és ezt jól csináltad.
Xiaomi rollerekhez én ezt az oldalt használom:
https://www.mi.com/global/service/support/declaration.html
Ha rákeresel a scooter kifejezésre, akkor érdekes variánsok is szembe jönnek. Pl. Nordic-ról már hallottam, Baltic-ról korábban nem.A te konkrét DDHBC16ZM SKU kódodra rákeresve az oldalon behozza az EU-s megfelelőségi doksit PDF formátumban.
Product: Xiaomi Electric Scooter 4
Model: DDHBC13ZM,DDHBC14ZM,DDHBC15ZM,DDHBC16ZM
SKU No.: BHR7128EU/BHR7126GL/BHR7127DE/BHR7125ITInnen ki lehet következtetni, hogy az EU global, német és olasz rollerek mely modellszám alatt futnak.
Az olaszokról meg már kb. 1 éve volt szó. Náluk is 20 km/h lett a limit, de kötelezővé tették az irányjelzőt. Egyes gyártók elkezdtek külön olasz verziókat gyártani, majd normál rollerből indexes verziókat.
A Navee-nél jól nyomon követhető, eleinte volt a V40, majd lett a V40 Pro, aztán a V40i Pro.
V50-n után már meg se jelent a V50 Pro, egyből a V50i Pro következett.Az olasz piacra is gyártottak külön gépeket, de az ő verziókövetésükkel nem vagyok tisztában.
De a V40-ből is készítettek nekik 20 km/h sebességű indexes variánsokat:
https://www.dueruote.it/speciali/urban-mobility/2023/06/21/navee-v40.html
V40 jelöléssel (V40i nem is létezik).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest