Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
PROHARDVER! témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
üzenetére
nálad se szórakoztak és elküldték az egész pakkot ahol a gond volt és nem csak a csavart

(#2449) TomMusic: én mindenképp kipróbálnám. nem mentem még m365-tel, jobb nem tudni milyen
nálam sajnos az nem játszik, mert nem olyan összehajtható mint a Kugoo (plusz alacsonyabb).
viszont hegyen szerintem mindkettőnek van létjogosultsága. a Kugoo lehet nehezebben megy föl, viszont azt tudod lökni a nagyon durva emelkedőkön. a Xiaomival lennének kétségeim, mert a deck ott magasabban van a földtől
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Electromos Guitar ( Cort Kx300 oprb+premium ortega tok+ Black Star Debut 10E erősitő!
- DJI Mini 4 pro drón tartozékok
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- DJI Convertible Carrying Bag + Ajándék DJI rádió nyakpánt
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest