Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Somatom
üzenetére
Jah hát én is azzal kezdtem. Aztán amikor bevitt a bringás útvonal egy erdőbe, akkor estem hanyatt. Termesztésen csak képletesen.
Félúton vissza kellett fordulnom, mert annyira szar volt az út pálcikával. Szóval először én is azt hittem az ilyen applikációkra rá tudom bízni magam. Még ha nem is teljesen, de mutat jó alternatívákat is. Rá kellett döbbennem, hogy nem. Szerencsére én is előre gondolkoztam és lejártam kb. minden opciót, mire beállt a végleges útvonalam.
Szükség is van rá, ha valaki nem csak 2-3 kilométeres egyszerű szakaszon használja.
-
pescara
aktív tag
válasz
Somatom
üzenetére
Igen! Es ajanlott a roller nelkul felfedezni a napi rutinban hasznalando jovendobeli utakat, igy legalabb elkeruljuk azokat a roller es rolleres gyilkos meglepeteseket, hogy egy katyu, vagy satufek, vagy egy mellettunk 20cm-re elhalado auto kozott valasszunk...Kb olyan ez, mint a forma1 en, vagy lovasversenyeken a palya bejaras. Utana mar lehet nyomni a gazt. Ez nem csak budapesti, hanem atheni tapasztalat is. Tok idegen helyre eloszor ha elkerulheto, nem a sajattal megyek, hanem felugrok egy berelhetore.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, szűrőszett
- Jackson elektromos gitár
- DJI AVATA Dupla Fly More Combo drón szett - VADONATÚJ, aktiválatlan
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921, 100% Akkumulátor
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Félúton vissza kellett fordulnom, mert annyira szar volt az út pálcikával.