Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Köszönöm, hogy ennyi energiát fektettél ebbe a hozzászólásba…
Igazad van amúgy, kicsit túl gondoltam a dolgot. Nem is igazán tudom szükségem van e rollerre, különben már rég megvettem volna. Lehet majd beruházok egy használtra, aztán más nem kis bukoval ki tudok belőle szállni.
-
gergo5991
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
volt 1 fazon a biciklis topikban, 10 éve próbál biciklit venni, amikor talál egy jót, bele köt abba hogy túl sok a festés a bicajon és emiatt nehezebb és roszabb az aerodinamikai tulajdonsága.. meg hogy most csinálják előttük az utat és az uj aszfaltra másféle bicaj kell stb.. asszem próbálkozott itt is, nemrég a motoros-autós topikban is próbálkozott, de még jogsija sincs, és majd csak 30 év mulva venne bármit is, de már elkezdte felmérni a terepet..
vannak durván klinikai esetek, de az a csoda, hogy ezek még szabadlábon vannak..
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest