Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
mézespálinka
üzenetére
Amíg nem lett meg az első saját rollerem, kb semmit. Utána már azért 1-2 rollerrel próbálkoztam. Ha 100 fölött vagy és nem elégszel meg a 25km/h sebességgel, illetve kell hatótáv is akkor 2 motoros roller ajánlott. G-Booster a belépő kb. Nekem Mantis Dual van, az kb egy szinttel van fölötte.
De mindenekelőtt leszögezném hogy ez a SAJÁT véleményem! Biztos lesz aki 100kg súlyhoz 250W-os rollert ajánl, nincs is vele semmi baj.. Ha nem mész emelkedőn, illetve nem kell sok hatótáv, illetve elég a 20-25km/h.
Az enyémbe 2x1000W-os motor van amik csúcson 3200W-ot tudnak. Lehet kicsit overkill első rollernek, de nem bántam meg hogy ezt vettem. Nekem nem elég a 25km/h, illetve nehéz is vagyok, valamint hatótávra is szükségem volt, így sok lehetőségem nem volt hogy mit vegyek.Nem szeretnék újra hitvitát nyitni ebből ez tényleg a saját véleményem!!!!! Azóta próbáltam 250-500W környéki rollert, de inkább hagyjuk. Nekem ez a 40km/h környéke teljesen megfelel, csak ezt tudja emelkedőn illetve bárhol. A mostani meg bőven teljesíti ezt! Amúgy ha valaki nem szeretne ennyit rákölteni akkor azt szoktam mondani hogy legalább egy 800W környékit vegyen ami csúcson 1300-1500W körül tud.
De amúgy van FB-n 50km/h- illetve + csoport és a pluszos csoportba kb 2 motoros van az emberek nagy részének. A pálcika csoportba ami 50 alatt van, ott már talán jobban kivesézik a gyengébbeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Robotporszívók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- A Lightspeedre építhet a Logitech új headsetje
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- PayPal
- További aktív témák...
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- Braun Silk-expert Pro 5 IPL A Szőr-Terminátor keresi bátor új gazdáját!
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ELADNÁD IPHONE KÉSZŰLÉKED? ADD EL A MOBILESHARKNAK GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN!
- MacBook Air 13 M3/16GB/512SSD midnight
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs