Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
jozsi252 #9321 üzenetére
Jogos a meglátás! Úgy tényleg könnyű áron alul értékesíteni valamit, ha utolsó darabról van szót, vagy egyáltalán nem is kapható.
A 350W-os rollereket szándékosan nem említettem meg a Xiaomi Pro 2 kapcsán, mivel azok teljesítményét valószínűleg a Xiaomi is tudja custom firmware felrakása után.A 300-400k rollereket én már 2 kategória ugrásnak érzem. Mert nem csak teljesítményben van változás, hanem a felépítmény is lényegesen megváltozik (pl. dupla lengéscsillapító és 20 kg-ot meghaladó önsúly, amit már lélektani határnak érzek ahhoz, hogy picire összecsukva elférjen tömegközlekedési eszközön, vagy felszaladjunk vele a második emeletre).
De ahogy a mobilok esetén is az irreálisan nagy méretű készülékek terjedtek el, autóknál is hasonló forradalom zajlik, előfordulhat hogy idővel kikopnak a ropi-rakéták, és a motorizált kosok letarolják a piacot.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest