Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Xiaomi rollernek (M365 Pro) melyik appban és azon belül hol lehet ránézni az akkumulátor elhasználódás mértékére? Hétvégén vettem és kíváncsi lennék rá. M365 Dashboard és m365 Tools alkalmazásokban nem találtam.
Egyébként még aznap vettem egy Monorim első teleszkópos sima (fehér) M365-öt is. Gondoltam azt tartom meg, amelyik jobban tetszik. Végül nem gondoltam volna, de szín alapján döntöttem, úgyhogy a Pro marad
Azért az az első teleszkóp nem semmi. Tömör gumisra van szerelve, de a teleszkópnak köszönhetően ez egyáltalán nem érződik a menettulajdonságain. Mivel leginkább a szín miatt a Pro-t tartom meg, nem aggódom, szerintem a Monorim tele eladja a rollert, úgy hallottam népszerű (és nem olcsó) kiegészítő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Android programozás, Android alkalmazások készítése
- Asztalos klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Arc Raiders
- Projektor topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- HP ZBook Fury G7 Intel Core i7-10850H Refurbished - Garancia
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3799, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azért az az első teleszkóp nem semmi. Tömör gumisra van szerelve, de a teleszkópnak köszönhetően ez egyáltalán nem érződik a menettulajdonságain. Mivel leginkább a szín miatt a Pro-t tartom meg, nem aggódom, szerintem a Monorim tele eladja a rollert, úgy hallottam népszerű (és nem olcsó) kiegészítő.