- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Akciófigyelő: Ajándékokkal érkeztek meg az új Dreame porszívók
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalos a Poco X8 Pro Max gigantikus akkukapacitása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
csokaym
üzenetére
Köszi. A szerelés belefér, sőt. Nehezemre esik megállni, ha valamit megveszek, hogy ne nyúljak bele itt-ott kicsit feljavítani/átalakítani.
Kicsivel 100kg felett vagyok és elég magas is. Ezeknek a rollereknek emelhető a kormányuk? Nem volna kényelmes görnyednem használat közben.
Használtat nem szeretnék venni, mindenképpen újban gondolkodom. A terv az volna, hogy hajtom egy darabig aztán később megkapja az asszony és remélhetőleg az idő alatt összeszedek annyi infót és kritériumot, hogy a második roller választás már pontosabb lesz.Xiaomi pro2-t néztem én is, de csak 100kg-ig terhelhető, én pedig felette vagyok sajnos.
Kugo s1 pro tetszik, elméletileg 120kg-ig terhelhető (mondjuk hátizsákkal megközelítem). Persze kérdés mekkora távot tud megtenni ekkora tömeggel. Esetleg valami plusz akupakk nincs ezekhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- MEGA Akció! Számla + garancia! Apple Macbook Pro 14 - Apple M3 Pro Chip!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest