Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- iPhone topik
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Egy barátom megfertőzött ezzel az e-roller mizériával, kipróbáltam az övét, megtetszett, és rendeltem is egy Xiaomi Pro 2-t.
Viszont rendeltem hozzá egyből 10"-os gumikat, és a kérdésem az lenne, hogy melyik az a tuti biztos telefonos alkalmazás és szoftver, amivel még én is, aki nem igazán ért az ilyen mókolásokhoz, biztonságosan át tudnám állítani, hogy a 8"-os kerekek helyett, a 10"-os legyen az alap. Vagy mi.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- DJI Air 3s Fly More Combo RC2 drón szett - 4 akku, kemény koffer, szűrők
- Edox Grand Ocean Automatic Chronograph, dobozában
- Venusaur, Charizard és Blastoise 72153 + 40892 Kanto régiói jelvény gyűjtemény
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Gamer billentyűzetek /Akko/Monsgeek/Montech/Asus/SteelSeries/Ozone/Deltaco/DE/UK/Számlával!/
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont rendeltem hozzá egyből 10"-os gumikat, és a kérdésem az lenne, hogy melyik az a tuti biztos telefonos alkalmazás és szoftver, amivel még én is, aki nem igazán ért az ilyen mókolásokhoz, biztonságosan át tudnám állítani, hogy a 8"-os kerekek helyett, a 10"-os legyen az alap. Vagy mi.