- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Google Pixel topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metacska
aktív tag
Sziasztok,
Szeretnék elektromos rollert venni. 1 éve nagyon beleástam magam, de akkor végül nem jött össze a szerelem.
Sokféle típust megnéztem. Kugo S1, Ninebot ES2 (plusz akksival), M365, M365 Pro.
Egy strapabíró modellt keresek, ugyanis 193 cm vagyok és 96 kg. Mindenképpen olyanra van szükségem, ami 300 km után sem törik ketté alattam, illetve kellően lendületesen tud mozgatni, nem kell 40 másodperc, hogy felgyorsuljon velem 20 km/h-ra.
Akárhogy is nézem az M365 tűnik a legjobb vételnek (talán a garancia miatt is). Ugyanakkor nagyon jónak tűnik a Pro verzió is. Annak ellenére, hogy a kijelzőt leszámítva csak a teljesítménye nőtt. Láttam, hogy neten elérhetőek hozzájuk "kit"-ek, amikkel a típushibákat orvosolni lehet (lötyögő rúd, kidörzsölődő hátsóvilágítás kábel, könnyen beázó töltőcsatlakozó elől, stb stb.
Kíváncsi lennék a véleményetekre, ha van itt sima M365, illetve ha van M365 Pro tulaj, aki nagyobb testsúllyal van megáldva, hogy mik a hosszútávú tapasztalataik.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- HAWKERS Lach napszemüveg, új
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI RC Pro drón távirányító (RC-RM510)
- Eladó bontatlan LEGO készletek (40290, 42160, 42122, 42138, stb)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest