Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PociAti
üzenetére
Igen csak ennél a hibánál vagy 30-40 perces videó kell. Mondok egy példát. Xiaomiknál feltölt a roller bekapcsolt állapotban, ekkor a roller amikor eléri a 100%-öt kikapcsol, de a töltő még 30-40 percig pirosan világít, addig tart az utolsó fázis a kalibráció.
Pro 2-nél tovább mint 365-nél.
E2 Pro-nál:
A töltő zölden világított órák óta, miközben a roller 98%-öt mutatott és villogott az állapotjelző utolsó ledje. Mondjuk nekem úgy tűnik, hogy töltő gond is lehet, mert a Xiaomi töltő még piros sokáig mikor a roller már kikapcsolt. Itt meg a roller még be is van kapcsolva a töltő jelző ledje meg zöld.
De ha egy két perces videót viszek oda azt mondhatná egy szervizes, hogy várjak még.
Bár nekem helyben nagyon lelkiismeretes a szerviz.
Amúgy a klimatizált lakásban töltöm mind a három rollert, 24°C-on.Most még nem kapcsoltam be a klímát, mert éjszaka szellőztetés mellett alszom ezért 29°C, de a lényeg:
Most szépen 7650 mind a két oszlopban.
Battery maintenance ezt mutatja;
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest