Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
pescara
aktív tag
válasz
wwenigma
üzenetére
biztos nem hulyeseg, telefonnal sem. Tapasztalat
Amugy egy baratommal egyszerre vettunk kb 2 g30 rollert . En probalom a 20-90 kozott tartani , neha toltom 100 ra es betartom amikor tudom, hogy hasznalat utan melegen nem teszem azonnal a toltore es toltes utan is hagyom kicsit pihenni hasznalat elott. Termeszetesen nem mindig jon ossze, ha menni kell akkor megyek. Ezzel szemben haverom kb szarik ra, csutkara meriti idonkent…stb. Igy masfel ev hasznalat utan az enyem annyit megy mint amikor vettem, ha nem tobbet, az ove 30% al kevesebbet.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hobby elektronika
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Arena Breakout: Infinite
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Vigneau interaktív lokálblogja
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
- 197 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i7-14650HX - 16GB - 1TB - RTX 5060 - Win11 - 3 év gari - HUN
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amugy egy baratommal egyszerre vettunk kb 2 g30 rollert . En probalom a 20-90 kozott tartani , neha toltom 100 ra es betartom amikor tudom, hogy hasznalat utan melegen nem teszem azonnal a toltore es toltes utan is hagyom kicsit pihenni hasznalat elott. Termeszetesen nem mindig jon ossze, ha menni kell akkor megyek. Ezzel szemben haverom kb szarik ra, csutkara meriti idonkent…stb. Igy masfel ev hasznalat utan az enyem annyit megy mint amikor vettem, ha nem tobbet, az ove 30% al kevesebbet.