Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Smish

tag

Na megjött a Kukirin G2 pro, megvolt a próbakör.
    Az első benyomások egész jók.
    Én 108 kg és 189 cm vagyok, gondolkodtam is a max verzión, de a gyerekek miatt lett a gyengébb.
    Ha nagyon bejön hosszútávon a rollerezés, veszek egy nagyobbat magamnak.

Alattam stabilnan 35-el tud menni, hosszú egyenesben 42 volt a legtöbb, de ott kicsit lejt az út. Néhéz és nagy felület vagyok, nem rossz ez így kezdő rollernek szerintem. Ez is egész félelmetes egy ilyen kicsi valamin :)

Hatótávot nem tudok, eddig 9 kilométert mentem vele a melóhelyre meg haza. Látszólag nem sokat merült.

Amúgy ekkora távra még pont kényelmes állva.

Emelkedőn is jónak tűnik, odafele van egy rövid, kb 100 méteres, 25 fok körüli emelkedő, ott 20-al felment. Ettől tartottam kicsit, de stabilan megoldja.

A féktárcsa az elején beleért a fékpofába, mint többen is mondták videós tesztekben. Most hazaérve már csak fékezéskor. Lehet ezzel foglalkozni kell majd.

A biztosítóját rohadt nehéz kikapcsolni a kormány összecsukásához. Mármint az enyémmel tényleg küzdeni kell.

Alattam szuperül rugózik, nem kemény, bár nehéz vagyok.

Masszív kis roller, nem bánom hogy ez lett.
    1-es fokozatban amúgy a lányom alatt sem megy gyorsabban 12-nél, pedig ő csak 27 kg, úgy hogy ez is pipa, még pont biztonságos 10 éves gyereknek.

Persze 500-1000 kilométer múlva derül ki hogy szuperál, de eddig jó.

Új hozzászólás Aktív témák