Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Pura color: színkavalkádba bújt a Huawei legjobb kameratelefonja
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
pchris
tag
Én gondolkodtam rajta, hogy kellene valami használható hátsó féket készíteni az S1-re. Ezen az orosz fórumon erre, meg sokminden másra is, vannak ötletek. Én egy ilyen dobfékes kerékben gondolkodtam, de végül halasztva lett a projekt, mert nem sokat van üzemben a roller. Egy előnye van a dobféknek: szerintem könnyebben illeszthető a már meglévő rendszerhez. Vagyis itt a komplett kerék cseréjén kívül egy nyomatéktámként funkcionáló csavart, vagy csapot kell csak a hátsó villába szerelni. Meg persze a fékkar, bowden elvezetés. A tárcsaféknél szintén szükséges lehet a kerék cseréje, mert a tárcsát ahhoz kell rögzíteni (talán megoldható az eredeti kerékkel is, nem jártam utána). Ebben az esetben a féknyerget kell valahogyan rögzíteni a villára megfelelő pozícióban. Nem megoldhatatlan, de lényegesen több precizitást igényel szerintem. Cserébe a tárcsafékes rendszer valamivel könnyebb.
Hogy valóban mennyi értelme van pénzt és energiát ölni egy ilyen fejlesztésbe, az számomra is kérdéses, mert a hatékonysága valóban nem a legjobb a vékony hátsó kerék fékezésének az eleve előre terhelődő lassulás során. Blokkoló kerék meg ugye nem túl hatékony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Fűnyíró topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BMW topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Microsoft Office és Office 365 topic
- World of Tanks - MMO
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- Lenovo V15 G4 IRU laptop, 15.6", FHD, IPS, lntel Core i5-13420H, 2x8GB, 1TB SSD
- HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-11. gen gar.
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest