Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Graphics #197 üzenetére
mondjuk otthoni, játékos használatnál valsz nem fogják használni azok sem, akik tudnak a létezéséről. Mert azt hiszem a sima microsoftos driver kell ahhoz, hogy DirectStorage játék fájl streaming működjön. [link] szerk: bár talán mégis támogatja az is.
Régebben néztem interjút, szimplán arról van szó, hogy az általános ms driver egy univerzális állatorvosi ló és az előre olvasást és hasonlókat nem segíti. A "host managed caching" meg a programok kéréseit figyelembe veszi, kontrollernek át tud szólni. [link]
Korábbi intel brandesek közül is van amit támogatnak, Silicon Motion kontrollerrel. Egyébként lehet qlc-nél számít az is, hogy értelmesen kezelje a nandot, ne bikából. -
-
válasz
Graphics #144 üzenetére
Ő lett a következő. Tegnap este még írt, most egy hónapig nem fog.
Ezen mindenkinek át kell esni
-
válasz
Graphics #129 üzenetére
Én értelek, de azért a QLC-s Samsung SSD-ből 200k forint a 8 terás. Míg a merevlemezből a 10-12 terást megkapod mennyiért? 60k forintért? Az azért nem mindegy.
Nekem egyelőre ennél nagyobb sebességre nincs szükségem, így a HDD megteszi. A héliumos ráadásul halk is és nem is melegszik annyira.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Eladó használt 250 GB-os SSD-k!
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest