- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Apple Watch
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Figyelem! Ez az összefoglaló már elavult! Ha valami nem világos, kérdezz a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BDave
őstag
"A tokoknál meg kell kérdezni a viszonteladót, hogy van-e jogosultsága ilyen eszközöket mennyiségben árusítani - lehet, hogy nem legálisan árusít."
Kétlem, hogy ha illegálisan árusítanék, akkor ezt be is vallanák.Na mindegy, nekem amúgy nem tetszenek a reklámosított háttérképek, én szívesebben nézem inkább az írók arcképeit (addig is memorizálom őket
.
Degeczi: pedig egy könyvolvasónál azért jó lenne olcsóbban könyvekhez jutni. Nekem legalábbis ez tök logikus lenne. És lehetne reklámos Kindle-t is árusítania az Amazonnak külföldre, külföldi hirdetésekkel. Meg amúgyis. Lehetne már végre egy hazai hivatalos forgalmazója az Amazonnak, nem tudom hogy miért nem terjeszkedik már végre át Európába is, hiszen tuti, hogy lenne rá kereslet!
Új hozzászólás Aktív témák
Mielőtt kérdezel, kérünk, hogy olvasd el a téma összefoglalót!
Tiltott témák
● könyvek illegális beszerzése
● 3G modem internet megosztása vagy a korlátozás kijátszása
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bestbuy játékok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Kerékpársportok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Diablo IV
- Kalandor: Habemus papam
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S10 Ultra ((12GB/512GB))+Gyári book cover keyboard
- Apple iPad Air 2 tablet 9.7" arany szín 128GB
- Microsoft Surface Pro 4 - I5-6300U - 4Gb - billentyüzettel
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest