- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kínai mobilok (replika, klón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez utóbbira gondoltam. Hiába állítottam be, hogy hova másolja a fájlokat mégse oda teszi.
A telepítést a 4.4 már nem engedi máshova, csak a data partícióra (és van olyan alkalmazás,, amib eleve nem engedi, hogy sd-re telepítsék)És folyamatosan azt írja ki telepítéskor, hogy nincs elég szabad hely.
Ha a data partíció 90%-os telítettséget mutat, akkor nem enged telepíteni semmit.Holott most már elvben 2 db 32 GB-os szabad tárhely állna a rendelkezésére.
Mivel az sd kártya gondolom 32GB, lásd előző infó: csak a data partícióra enged telepíteni.
A belső tárhely ha 32GB (gondolom ezért írtad a 2x32GB-ot: 32GB belső tárhely, 32GB fizikai SD kártya), akkor az nem azt jelenti, hogy felhasználható 32GB. Illetve ha klón, akkor az a 32GB lehet, hogy csak 3.2GB valójában, a többi 10-es szorzóval kerül kijelzésre.A belső tárhely lekérdezésére parancssort javaslok (adb-n keresztül, vagy akár telefondól), leginkább a
df
,cat /proc/dumchar_info
,cat /proc/partitions
parancsokat. Ezek kimeneteiből valóban megtudható, hogy mi hogyan került felosztásra a tablet tárhelyénél.
A belső tárhelyeny több partíció is van, ez miatt sosem lesz 32GB az elérhető. Merthogy azon van a system, a data, a cache, és ha úgy oldották meg, akkor dedikált "belső SD" is.[ Szerkesztve ]
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs