Hirdetés
- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- iOS alkalmazások
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #45472 üzenetére
kimondottan jol all neki a fekete szerintem, marmar csabito
remelem bejon majd hosszutavon, egyik kedvenc oram -
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #45208 üzenetére
-
Picco
addikt
PT5000 kicsit allitgatva a Thorn SHY036-ban meglepoen pontos, multhet hetfont allitottam delutan, ma neztem es 16 masodperc-et sikerult osszeszednie 9 nap alatt, 0-24 viseles mellett
ebben van alvas, gym, munka, motorozas...nem hittem volna hogy egy ilyen olcso ora ennyire pontos tud lenni -
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #45129 üzenetére
ezzel csak engem akarnak visszahuzni, de nem hagyom magam...
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #44902 üzenetére
nagyon minosegi a gyari "szij", vastag es iszonyat eros. arulnak ugyanilyet vekonyabb anyagbol is, ehhez az orahoz, azt is szeretem, de 99% a gyarival hasznalom. alig erezheto a kezemen.
a mindket iranyba tekerheto lunetta is hasznos, kb ez az egyetlen oram amin hasznalom, a lume pedig kozel haldoklo-zseblampa szintu.az ar is elegge rendben van szerintem, annyit siman meger, szerintem en is ekorul vettem.
ha mindenkeppen kell a titan/gumi szij, hasonlo arban a thorn shy036-et ajanlom, bar sokkal kissebb/vekonyabb mint a TF, tehat inkabb kissebb csukloval rendelkezo topictagoknak ajanlom. -
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #44893 üzenetére
tobbunknek is van itt a topicban, egyik kedvenc oram, csak ajanlani tuom
ha van barmi kerdesed, szivesen valaszolok -
Picco
addikt
válasz
5-ös kezelő #44873 üzenetére
latom tobb serial-enabler van a topicban
a meglevo oraimat valoszinu megtartom, de neha gyotor a buntudat amikor ranezek a dobozra...ma fel is raktam a steeldive-ot, ami az egesz lavinat elinditotta nalam, tomor olomnak erzodik a kissebb titanium mellett
majd ha lentebb a mostanaban dulo motoros laz, akkor talan visszaterek, addig is tovabbra is kovetem a topicot read only modban, mint eddig is
PS: ha valaki tud ilyesmi szinkombinacios orat ami menne a motoromhoz, megyozheto vagyok -
Picco
addikt
azt hiszem elerkeztem az "oragyujto" karrierem vegehez, kicsit keseredes a dolog mert megtetszett az ora hobbi.
amiota megvan a Thorn Shy036, alig volt mas ora a kezemen.
Alig eszlelem hogy rajtam van, 0-24 es tokeletesen teszi a dolgat.
hetente talan 1 nap amikor felveszek valami mast, de azt is csak buntudatbol kb...ilyenkor mi van? orulunk? sirunk? kisse vegyesek az erzeseim
-
Picco
addikt
válasz
bigmasterg #43558 üzenetére
Az a rez SM meg mindig nagyon baba, elgondolkoztam rajta mar parszor, de elore latom h addig fogok gondolkozni amig mar nem kaphato
-
Picco
addikt
válasz
bigmasterg #43287 üzenetére
ha nem lenne mar egy nagyon hasonlo GMTm akkor mar lenne egy ilyenem
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #43163 üzenetére
jol nez ki, hasznald egeszseggel.
cronos skylineom kristalya/ar coatingja a legjobb talan, skylineon sok szogbol nezve "mintha ott sem lenne" hatast kelt amit nagyon szeretek.Thron Pelagos 39 titanium shy036 elso benyomasok:
A jo:
-vekony es marhakonnyu. 3 szem leszedesevel 89grammot nyom a merlegen, kicsit muanyagos erzest kelt a titanium bracelet. kenyelmes es elfelejti az ember h rajta van.
-kissebnek hat mint gondoltam volna, batran ajanlom vekony csukloval rendelkezoknek
-a 4 pontos micro adjustment es a tolless szemkiszedes miatt nagyon konnyu volt pontosan meretre szabni.
-a pt5000 itt nagyon smooth ha az ember fia arra adna a fejet hogy felhuzza valami okbol (nem ajanlott).
kizart dolog, de: erzesre olyan mintha ez a szerkezet meg lenne olajozva rendesen, mig a cronos skylineba levo pt5000 nagyon darabosnak erzodik, nem is merek huzni rajta.
a thorn 1s/dayt produkalt az elso 24 ora alatt
-lume utos, mint a legtobb pelagos masolaton
-alis atlag folott picivel a kristaly tisztasaga + AR coating
- egyelore ugy erzem £96-ot nagyon megert, sokat lesz hordvaa rossz:
-bezel action nagyon gaz. alig turemkedik ki, gyenge textura miatt nehezen forgathato. ha kis nyomast gyakorol veletlenul az ember a lunettara akkor pedig ragad.
1 nap alatt sokat javult a szitu, lehet egy het mulva ennek nyoma se
-a csat hozzam kozelebb eso fele kicst tulsagosan kituremkedik
- titanium egyesekben olcso/gagyi erzest kelthet, mintha muanyag ora lenne, en szeretem, megertem ha nem mindenkinek kenyereKep:
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #42964 üzenetére
en igy kaptam meg ezt az arat: coinos resznel ahol behuzod a napi coinokat, jobb felso sarokba keress ra "thron titanium", rendezd sorba "order" szerint es a legfelsonek kell lennie, kaptam ra 11% coint, 2usd store coupon es a tobbi automatikusan jott le az arbol, gondolom BF alis kupon
PS: erdekes, ha a sajat linkemet nyitom meg, akkor $133.59 ot mutat, ha coinos resznel nezem akkor $125.76
van mysterious code porcelan ora is olcson, kb szinten £100 lenne a vege, de meghagyom jovore
-
Picco
addikt
mar kezdtem hatbaveregetni magam h 11.11 nem vettem egy orat sem, de a titanium thor-t £96 (vammal egyutt) nem tudtam kihagyni.
Gyenge halando vagyok -
Picco
addikt
válasz
bigmasterg #41708 üzenetére
San Martin SN0117-Q nagyon meno, kene
-
Picco
addikt
Cronos jo cucc, bar nem mindennapi viselet nalam
-
Picco
addikt
Csak az 50.5mm LtL miatt nem nyomtam meg a piros gombot, pedig £81 20% adoval egyutt nagyon csabito es a brand nev sem zavar kulonosebben...
MOD: Link
-
Picco
addikt
Nem bantam meg az SN0118-at
-
-
Picco
addikt
válasz
Csigusz 1 #41139 üzenetére
jo kerdes, en szamitottam ra hogy homerseklettol ki/be ugrik az akril kristaly a helyerol a hotagulastol, de szerintem hamarabb enged majd egy kis lotyit a koronanal...nem hordtam ezt az orat par hetnel tovabb es utana elfeledkeztem rola. kovetkezo nyaron majd biztosra megmondom. (2019 ota mondjuk nem pukkant el, az kezdesnek jonak mondhato)
Sinn csinal talan ilyen folyadekkal toltott orat, ott a hatlap ket elembol all, kozepen egy "dugattyu" szeru valamivel ami minimalisan tud mozogni.
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #41137 üzenetére
eloben nagyon trippy
ma csereltem benne elemet valamit topupolni kellett a folyadekot is mert lett egy kis bubi.
viszont az akril kristaly nagyon puha ezen az oran, kb a kormodtol is megkarcolodik, ha viselni akarom ezt az orat rendszeresen akkor vennem kell majd valami polirozo cuccot
-
Picco
addikt
Timex Q reissue.
Teljesen elfeledkeztem rola, kb 5-6 eve lattam egy reddit postot hydromodrol es ugy dontottem h kell, mostazonnal. sikerult emberi aron beszereznem 3M fluorinert-et es egy kis vakuum chambert es bumm igy lett a chocapic.
eloben nagyon furcsa hatast kelt h olyan reszleteket latsz amit nem lenne szabad abbol a szogbol
-
Picco
addikt
masodik szerzemeny back to school akciobol:
-
Picco
addikt
válasz
vinczetibor #40413 üzenetére
enyem meg szombaton erkezett, nekem nagyon tetszik, bar nem tudom milyen alkalmakkor fogom felvenni, atlag napokhoz kicsit tul csicsas
A korona az valami hihetetlenul gaz, tenyleg hasznalhatatlan. meg jo h a PT5000-et nem is ajanlott felhuzni, mert ezzel a koronaval az necces mutatvany.
a szij viszont nagyon bejon, raadasul szerencses is vagyok mert 3 szemet kiveve tokeletesen illeszkedik a csuklomra es a butterfly clasp is meno.
az AR is durvan jol sikerult, sokszor kvazi lathatatlan a zafir uveg a szamlap elott. -
Picco
addikt
válasz
vinczetibor #40099 üzenetére
ezt rendkivul jo tudni, koszi h megosztottad
-
Picco
addikt
válasz
vinczetibor #40096 üzenetére
nekem £160 volt VAT-vel a kek PT5000-el, azt jo tudni h nem vamolnak meg ha ugy rendelek valamit hogy nem ali kezeli a vamkoltsegeket.
-
Picco
addikt
Nalam seestern s434/s435-el van ugyanez, pedig egy hete meg vigan beraktam a kosarba
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #40021 üzenetére
en ebbol indultam ki
-
Picco
addikt
erre en is kivancsi lennek
mas:
NH35 regulalas, elso kiserlet, monkey see-> monkey do ezen video alapjan
meg mindig nagy a szerelem a tactical frog fxd-vel, +10sec/nap-os beallitassal erkezett de beat error gyarilag 0.1ms volt telefonos appal merve.
az elobbi nem tetszett ezert rendeltem egy gumilabdat es elovettem a digitalis "mikroszkopom". bevallom oszinten felve alltam neki de nem tunt urtechnologianak. eredeti beallitasokrol csinaltam egy kepet es utana "ugyanma'mibajlehet" felkialtassal meglokdostem az NH35 beallito fulecskejet parszor egy nagyon hegyes kis csipesszel, ugyelve hogy ne erjek hozza az alatta levo mozgo laprugohoz.
sikerult 5 perc alatt addig igazgatni amig 0-1 sec kozott mozgott a telefonos mero app amikor szamlappal lefele nezett.2 nap alatt osszeszedett 2 masodpercet. ebben egesz napos hasznalat is benne van, edzessel, bringazassal, mindennel. egy het utan jelentek majd hogy mi is lett a vegeredmeny.
-
Picco
addikt
-
Picco
addikt
steeldive dive store alin eleg nagy akciokat tolt most, pl SD1992 ami nekem is van, eleg hasonlo aron fut mint a nagy nyari akcio soran mint amikor vettem.
-
Picco
addikt
Boderry Landmaster titanium iszonyat bejovos
Veszelyes ez az orahobbi, foleg hogy ennyi jo ora van elerheto arban -
Picco
addikt
válasz
dzsi23 #39680 üzenetére
Szinre ugyanilyet rendeltem munkas-oranak £20 volt coinnal, adoval egyutt. Pofas darab amugy, felkeszultem a kovezesre: neha nem is ertem hogy miert a mechak vannak eroltetve ora vonalon, egy jobb kvarc siman praktikusabb
#39663:
Tactical Frox FX Diver elegge lume heavy
-
Picco
addikt
reggelt a parkban toltottem nemi kave es 🐸 tarsasagaban, itt egy park kep ha erdekel valakit.
nagyon meno hogy belterben nagyon sotet-kek, majdnem fekete a szamlap/bezel.
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #39299 üzenetére
Berny milyen minosegi szinvonalat kepvisel egyebkent? Pagani vagy alatta?
-
Picco
addikt
válasz
dzsi23 #39285 üzenetére
koszontem, remelem nem egy addikcio kezdetet latjatok kibontakozni
a steeldive meglepoen pontos, erdekes hogy ha ejszakara a hatan fekszik, sik feluleten akkor napi +3-5 masodpercet szed ossze, ha a koronaval ellentetes oldalan pihen akkor 3-+5 masodpercet 5 nap alatt.
ezeketol az olcso nh34/35 movementektol mi az elvarhato pontossag ha jol be vannak regulalva?
nagyon csinos ez a san martin, rez szinu vagy valami lazac szinu a szamlap? mutatok is pofasak
-
Picco
addikt
válasz
Faresz1976 #39282 üzenetére
tok izleses, nekem nagyon bejon
ez melyik pagani model? asking for a friend
es akkor itt az SD1992 es az ujdonsag tactical frog fxd v4:
-
Picco
addikt
a bekaistenek megaldottak a lunettamat, nulla lotyoges!
meglepetesemre 5 nap alatt jutott el hozzam(UK) es £114-be fajt learazva kuponnal...na ennyi penzert szerintem erosen ajanlott ha valakinek tetszik a design.par nap hasznalat utan irok majd rola (laikuskent) es talan par kepet is sikerul keszitenem rola
-
Picco
addikt
Nagyon tetszik a Tactical Frog FTX....valaki beszeljen le rola
-
Picco
addikt
Steeldive sd1992 megerkezett, £81 volt vammal, mindennel, coinok nelkul. Nagyon tetszik, feltem hogy a noies vastagsagu csuklomon nem fog jol allni, de szerencsere tevedtem
-
Picco
addikt
en is elcsabultam, vegul egy steeldive sd1992 lett belole £80 vammal mindennel. tolrom is a topicot mindenhonnan mert az elmult 20 hozzaszolas majdnem csomo penzembe kerult
-
Picco
addikt
Faresz1976 es dzsi23
Mi ez a coinos dolog amitol tobben is beszeltek es ha vegre eldontom melyiket valasztom, hogy talalom meg a legjobb kuponokat?
-
Picco
addikt
regota szemezek ezzel a pagani oraval, de pearl movement-el nem mertem megrendelni. lattam hogy mas markak is keszitenek erosen hasonlo tipust, a san martin kb £100+vam lenne, de a bezel szerintem ezen sokkal jobban nez ki.
kerdesem hogy a tobbi markak hogyan viszonyulnak minosegben a PD-hez kepest?
barmi tanacsot szivesen fogadok, eleg kezdo vagyok es nem vagyom ora kollekciora, csak egy sokaig hasznalhato orara. egyetlen tapasztalatom a PD-YS005-el van amit ajandekba vettem haveromnak, az elegge meggyozo minosegnek tunik es mar ket honapja nagyon boldog vele haver.
elore is koszonom a segitseget
PS: a kuponozas reszet sem vagom az alinak, ritkan hasznalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest