- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
válasz
#40564480 #314 üzenetére
A hívásjelzésre, kezelésre később részletesebb választ tudok adni, egyelőre nem ültem még autóba, nem tudom, dobja-e a kapcsolatot akkor, stb.
Egyébként meg nem csörög ki, csak a jelzés jön át, hogy hívás van, meg hogy nem fogadott hívás volt.
Tehát BT headsetként nem használható. (én legalább is nem találtam olyan beállítást).
Azt kipróbáltam, hogy híváskor a telefonon rányomtam a BT ikonra, amivel át tudja adni a hívást a kihangosítónak, de elkezdte keresni az eszközt és a listában nem volt ott az óra. Azaz híváskor dobja a kapcsolatot és vélhetően átugrik a kihangosítóra (ezt még le kell tesztelnem).Üzenetek, értesítések tehát átmennek, de csak a címek olvashatók el alkalmazás híján. Azaz egy GMail levélnek a tárgyát mutatja csak a Notification-ben, de elolvasni nem tudod az órán, csak ha föltelepíted magát az appot az órára is.
Ezt az órát egy autós (klón) SIM-mel lehetne jól használni igazán.Appokról: szinte mindent föl lehet tenni Play Store-ból, pár dolog nem működik csak. Pl. FB Messenger fc-zik. Viber-t nem érdemes föltenni, mert kiléptet a telefonról (és töröl mindent a rohadék).
A legtöbb app nehezen használható a lekerekítés miatt (a sarkokban van a menü), de átállítható négyzetesre, akkor látszik, csak még kisebb az elérhető felbontás.A kijelző valóban AMOLED, pazar képe van! A hangszóró elég hangos, a vibra motor is jó erős.
Az egész tok kidolgozása színvonalas, nem nagyon lehet belekötni. A szíj már más téma, szerintem az LF16 kaucsuk szíja a legjobb, de azt nem lehet külön kapni. Most azon szarozok, hogy le lehessen cserélni valami szebbre. Két kis drót lóg ki, mint antenna, ezeket kellene elrejteni az új szíjban.Sportolásra ezek az eszközök egyelőre alkalmatlanok. A pulzusmérő - a híresztelésekkel ellentétben - nagyon jól működik, de semmivel sem kompatibilis. Endomondo nem ismeri föl akkor sem, ha az órán fut, akkor sem, ha a telefonon és csak BT-eszközként csatlakozik.
Ezeket az órákat úgy kell kezelni, mint értesítésre jó kütyük, amiken mellesleg "teljes értékű" Android fut.
Elég sok számlapot lehet találni hozzá, a watchface makerekkel most kezdek ismerkedni.
Ha lenne hozzá támogatás, hogy bármilyen sport trackerrel kompatibilis legyen, über cucc volna. -
törölt tag
válasz
Kapanyél #312 üzenetére
Szia!
A LEM5 hogy tudja kezelni a híváskijelzést telefonról. A fentebb említett dolgot tudja? (hívás jelzés órán de beszélni telefonon vagy bt fülesen?)
Üzenetek és értesítések átmennek telefonról?
Tényleg annyira erős kontrasztos a kijelzője mint videón látni? Igaz hogy AMOLED? -
Kapanyél
őstag
Vettem egy LEM5-öt, ha van kérdés, kipróbálok mindent rajta.
-
keccsa
aktív tag
válasz
#40564480 #310 üzenetére
Az, hogy egyszerre csak egy hangeszköz csatlakozhat a telefonhoz, az nem szoftverhiba, hanem ilyen a Bluetooth... Nekem az a bajom, hogy mijafrancér hangeszközként csatlakozik a telefonhoz a nyomorult, mikor a hívásjelzés anélkül is átmehetne. Valamiért (szvsz szimplán kib@szásként) így rajzolták meg a szoftvert a ferdeszeműek!
Valaki, aki ért hozzá, igazán kireszelhetné ezt a bugot, sokan megcsókolnák a lába nyomát is!
-
törölt tag
Nagy hiba, hogy nem jelez hívást ha a hang nincs kiküldve rá.
Viszont nem ennyire sötét a helyzet mert a noti-k akkor is átmennek.
Bár ez nem az "óra "hibájának tudom be hanem a hozzá való telefonon futó programnak.Egyébként nem értem, hogy bármilyen beszédképes Bt eszköz csatlakoztatva van miért nem tud normálisan működni. pl:
Ha a telefon és fülhallgató esetén is mindegy hol veszem fel a fülesben beszél csak utána tudom átváltani kézibeszélőre. Nem az lenne a normális, hogy ott beszéljen ahol nyomom a "zöld" gombot?
Itt van ez a nagy boldog okos-telefonos világ és egy ilyen egyszerű dolgot nem tud.
Hányszor van az, hogy kiszállok a kocsiból de még közelében vagyok csörög a telefon és bent beszél az utastérben és nem a kezemben hiába ott vettem fel. Ez szerintem szoftveres hiba és nem foglalkoznak vele. -
keccsa
aktív tag
Sziasztok!
Na, én is beszoptam ezzel az SMA-R órával... Maga az óra jól néz ki, szép a kijelzője is, a funkciói is működnek, de van néhány kisebb idegesítő, és egy piszkosul dühítő tulajdonsága!
A kisebb idegesítő dolog például, hogy az óra számlapon lévő teleptöltöttségi érték összevissza mutat. Volt olyan, hogy teljesen fel volt töltve, az ikon is ezt mutatta, de mellette azt írta a nyomorult, hogy 0%. Aztán ahogy merült (melyet az ikonon lévő pálcikák csökkenése is mutatott), egyszer csak kirta, hogy 100% (?), majd egy óra múlva meg azt, hogy 68%. A baj csak az, hogy eközben az applikáció meg a telefonon azt írta, hogy a töltöttség 50%, szóval ez a funkció kaki. Apropó applikáció: a víruskergető azt mondta rá a telepítés utáni ellenőrzéskor hogy kártevő...
A másik megszokást igénylő dolog, hogy roppant lassan kapcsolódik össze a telefonnal, és soxor el is dobja a kapcsolatot.
A kihangosítója egy vicc. Halk, de legalább torz.
Nekem, aki Pebble Steel-en szocializálódtam, a legnagyobb gondom viszont az, hogy csak a hívással együtt hajlandó átmenni a jelzés a telefonra! Ez azért baj, mert az eddig megszokott, szerintem roppant kényelmes módon nem tudom használni a telefonom. A Pebble-vel a csuklómon autón kívül úgy használom a telefont, hogy BT füles van a fülemben, telefon a zsebben, így ha jön egy hívás, akkor ránézek az órára, látom hogy ki hív, és vagy felveszem vagy elutasítom az órával, vagy a füles gombjával. Autóba ülve kinyomom a fülest, így indításkor a telefon felmászik a BT-s kihangosítóra, és azon keresztül tudok telefonálni.
Na ezzel az órával mindez kuka, mert ha ezzel kapcsolódott a telefon, akkor semmilyen más hangátviteli eszközzel nem fog, mivel az egyetlen hangátviteli eszközpozíciót lefoglalja az SMA! Vagyís vagy lemondol a BT-s füles vagy kihangosító használatáról (no way), vagy az "okos" órád tényleg csak egy egyszerű idómérővé (na jó, még esetleg mérheted vele a pulzusodat, vagy valami olyasmit). Ekkora faszságot!
Hab a tortán, hogy madzagos headset esetében sem úszod meg azt, hogy elővedd a telefont, és duplán rákoppints a kihangosító ikonra, különben játszhatod a Májkel Nájtot, és pofázhatsz az órádba.
Azt viszont nem értem, hogy ez a baromság senkinek nem tűnt fel eddig, mert sok tesztet elovastam/megnéztem az óráról, és ezt senki nem sérelmezte...
Abban reménykedem, hogy eccer lesz egy olyan erre is ráhúzható firmware, amelyben külön ki/be lehet majd kapcsolni a hangeszközkénti kommunikációt!
Addig pedig megy a legsötétebb fiók legmélyére... -
Kapanyél
őstag
Hello!
Lem5 (vagy egyéb, full androidot futtató órák) tulajaihoz lenne néhány kérdésem:
- endomondo tracker működik rajta? Folyamatos pulzus mérést át tud neki lökni?
- ha nincs benne SIM, mennyire jól konfigurálhatók az értesítések?
- ha van benne csak mobilnetes SIM, össze lehet párosítani a beszédhívásos SIM-mel használt mobillal?
- kijelző fényereje elegendő kültéren?
- kijelző tényleg AMOLED?
- milyen hibákat, hiányosságokat fedeztetek föl?
- watch face-eket könnyű beszerezni? Van szerkesztő hozzá?
- Android Wear-rel vagy Tizen-nel összehasonlítva mik a tapasztalatok? Jobb egy Huawei Watch vagy egy Gear S3?Előre is köszönöm!
-
maczko49
csendes tag
csak úgy lehet, hogy az órában vagy a kezelésiben van egy négyszögletes kód. Ehhez lekell tölteni a skenner app-ot, majd lefotózni és utnna kiadja a médiatek app- ját, azt telepíted és utána kapcsolódik. Valahol a jutubon is lehet találni hozzá videót, de elég sokáig tart.
v Próbáld meg ezt, ez a leggyorsabb. Remélem működik. A google play-ról letöltöd a telódra a Mediatek smart device-t, telepíted és kapcsolódsz. Remélem működik. Nekem bevált. -
d.sz.ata
csendes tag
Sziasztok!
Azokhoz szólnék akik rendeltek DZ09-est, és MTK6260-as chippel jött.
Ki a megbízható eladó (ebayes stb)?
Köszi,
Attila -
Tufako
tag
válasz
Black Phone #299 üzenetére
KW88 esetében a maximum az volt, hogy a hívások esetében némán értesített, se hang, se rezgés. Így nagyon sok értelme van.
Az a véleményem, hogy androidot futtató okosórákat nem igazán lehet a telefonnal párosítani hívás és értesítések terén..
-
Tufako
tag
válasz
bazsy1981 #288 üzenetére
Óra méretei: 5,5*4,7*1,4 cm
Egy jó napot bír az akku. Lehet, hogy majd csinálok egy hard resetet, hogy ne menjen a háttérben semmi más, itt a Nova launcherre gondolok. Persze, ha minden rádiós funkciót kikapcsolok, valamivel tovább bírja, ettől függetlenül esténként töltőre rakom. -
kaszibat
tag
LEMFO Lem5 tulajokat kérdezném, hogy amennyiben nincs benne sim kártya és párosítva van a telefonnal, akkor a hívást lehet fogadni vagy elutasítani az órával?
-
kaszibat
tag
Sziasztok! Van valakinek kw88-as vagy egyéb olyan androidos okosórája, amelyikben alapból nincs magyar nyelv? Azt szeretném megtudni, hogy a morelocale2 alkalmazással lehet-e legalább részben magyarítani ezeket az okosórákat. Remélem van olyan fórumtárs, aki már próbálta.
-
Galexdp7
csendes tag
Jó lenne ha így működne....De nem....Van egy 8dollaros u80-asom azon átmegy a hívás az órára de a kihangosítója botrány... Semmit nem hallani. Vettem egy Ourtime X01S-t ez 70euro de ez SIM kártyás. Ezen nem megy át a hívás bármit telepitesz.....Bt notification vagy mediatek..... Tök mindegy... És nem kezeli a zenelejátszót sem az FM rádiót sem....
Ha valaki azt akarja hogy a telefonját vezerelje mert nem akarja percenként elővenni a zsebéből vegyen egy olcsó kínait..... mert az megteszi de többet nem
-
törölt tag
Sziasztok!
Androidot futtató okosóra tulajdonosoktól kérdezem. Elsősorban Lem5 és kw88.
Be lehet úgy állítani, hogy a telefonra érkező hívást mutassa névvel de alapértelmezetten ne ott beszéljek hanem a telefonon vagy egy bt fülesen?
Milyen app ot kell hozzá felrakni a telefonra?
Jelenleg két órám van. A huawei band 0 apalból így működik. De a mediatek procis gw01 et nem tudom így működtetni minden alkalommal ki kell választanom a telefonon, hogy hol beszéljek. -
LámaZ
addikt
válasz
Black Phone #293 üzenetére
Az értesítések átviteléhez telepíteni kell egy appot, ha jól emlékszem Bluetooth vagy BT Notifier, vagy ilyesmi.
-
Galexdp7
csendes tag
Galexdp7
(újonc)
Ourtime X01S okosóra probléma
Na ez full androidos....5.1 van rajta gyárilag. Nem tudom megfejteni ha az óra látja a telefont (Bluetooth kapcsolaton) és a telefonom is látja miért nem cseng/rezeg illetve miért nem jön át a jelzés ha hívnak? Messengert is rapakoltam azzal sem. Tudja az óra a 3g-t de nem akarok SIM-et pakolni bele csak Bluetooth kapcsolaton használnám.
Ötletek?
Köszi
Alex -
Galexdp7
csendes tag
Ourtime X01S okosóra probléma
Na ez full androidos....5.1 van rajta gyárilag. Nem tudom megfejteni ha az óra látja a telefont (Bluetooth kapcsolaton) és a telefonom is látja miért nem cseng/rezeg illetve miért nem jön át a jelzés ha hívnak? Messengert is rapakoltam azzal sem. Tudja az óra a 3g-t de nem akarok SIM-et pakolni bele csak Bluetooth kapcsolaton használnám.
Ötletek?
Köszi
Alex -
siscom
újonc
Ha hosszabb ideig nincs töltve és lemerül 4% alá, akkor elég sokáig kell töltőn hagyni mire megindul. (tapasztalat szerint 2-3 óra). Esetleg próbáld ezt még ki mielőtt kuka. Vagy amit írtak is, lehet akár forrasztás hiba (pl hideg forrasztás miatt eltörik a forraszanyag). Ez is javítható, de munkaigényesebb. (nyák lepucol, csak smd alkatrészekig, majd be a sütőbe 260 fokon 10 percre) De a tutibiztos megoldás: Flashtool aksi nélküli módban és teszt.
-
Tufako
tag
Amennyire a kínai forrasztástechnikát ismerem, nagyobb az esélye annak, hogy a töltő csatlakozásnál hiányos, vagy túl sok a forrasztóanyag. Szétszedve (mármint az órát) tudna az ember biztosat mondani, de szerintem nem nagy az esélye az akkuhibának, ha csak nem a csatlakozó vezeték forrasztása hiányzik.
-
Edda82
újonc
Sziasztok.
Két kérdésem is lenne. Az első. DZ09es óra. Hiába csatlakoztatom akár pc-hez, akár töltőhöz, meg sem nyikkanik. Lehetséges hogy ez csak aksi hiba? Ha veszek újat megoldódik? Mert kínába visszaküldeni... na annyit nem ér meg.
A másik. GT08as órán hogy lehet szoftwert frissíteni. Vagy küldjem vissza, mert pl nem tud videózni sem. Válaszotokat előre is köszönöm. -
siscom
újonc
- Ahogy a kimerítő írásomból kiveheted, fizikailag kicsit szétberheltem.
- 2 címet adtam meg, ahol az egyiken kódokat látsz, amivel a telefonon belül megnézheted az adatokat, vagy módosíthatsz is pár dolgot.
- A második link tartalmaz az órához minden szükséges szofvert. (nem csak ehhez)
- Ha lassan rájösz a menetére és letöltöd a flashtool-t, ott az alsó sorban ír chipset-et és egyébb okosságokat.
A 2 cím nagyon hasznos, azokkal gyakorlatilag bármit megtehetsz bármelyik kütyüvel.
Előtte ajánlanám a youtube-ot, ott elég sok "oktató" vidi található ezen folyamatokról.
Szval olvass, olvass és tanulj.ps: Nem kell besza...i, sok nem működő firmware van köztük, de sok működni fog, több opcióval, mint a gyári. Kerestem eredeti dz09-et, de sajna egyet se találtam. Amit mostanság kapsz, kb mind mtk6261-es. Jaaa, ne felejtsd el telepíteni először a drivert!
Szép napot. -
siscom
újonc
Na szóval... 4 napja jött meg egy DZ09-es okosóra, amit el is kezdtem tesztelni. Első körben:
Az alaplap gépi gyártás, bga és smd alkatrészek forrasztása épp. Öszeszerelés hagy némi kívánnivalót maga után. Első körben az antenna kábelét kellett cserélni, valamint az antenna is csak egy ponton volt forrasztva. Ezt természetesen javítottam szabvány árnyékolt kábelre + antenna teljes forrasztása. Természetesen a leírásban mt6260 128/32 volt megadva, valós mt6261 32/32, amit a forgalmazónak meg is említettem. Ami meglepett, hogy kaptam választ, de ott inkább csak az érdekelte őket, hogy ne adjak rossz értékelést. Kompenzáció gyanánt kérek tőlük egy magyar nyelvű firmvare-t, hátha. Több, a neten fellelhető programot kipróbáltam, a 32-ből 8 működött. A többinél az alábbi hibák valamelyike, vagy egyszerre:
- érvénytelen emai szám
- Nem működő touch panel
- Hiányos program
- Szimplán baromi randa skin
Kapcsolata egyébb eszközökkel jónak mondható, bár 2 nap után a bluetooth zenelejátszás bekrepált. Csatlakozás sikeres, majd elindítom a zenét és azonnal szétkapcsol. Ezt még eddig nem tudtam orvosolni, de rácuppantam a témára. Önálló telefonként tökéletesen funkcionál, bár elég erőteljesen igényli a vezeték nélküli füles használatát, ami még sajna nem érkezett meg. (a "hello Kit" feeling nekem itt nem jött be) Benne lévő programok eléggé semmitmondóak, de legyünk reálisak, 10 euróért a kínaiban veszel max egy elemes csodát, ami jó esetben bírja 3 hónapig. Ár érték aránya ehez mérten kitűnő, így egy szavam nem lehet-ne a negatívumokról. Üzemideje használatfüggő. Óraként kibírja a 3 napot, viszont a régi bluetooth technológiának köszönhetően mind a zenehalgatás és a telefonálás erősen meríti. (pár óra). Kamera használhatatlan, nem lehet vele az elhelyezési szög miatt semmit csinálni. (megoldáskén ki kell venni a kamera tokot, majd előrehajtani a kamerát) Netezni meg se próbáltam róla, szerintem egy ekkora felületen full bullshit. Sportoláshoz az anyaghasználat, ergonómia és egyébb tényezők fényében egyálltalán nem ajánlott. (mondjuk én pl dh-zok)
Szumma: Remek kis telefon, ami headsettel használva garantáltam megkönnyíti a napod, de semmi többet ne várj tőle.érdekesség:
http://joestechreview.ning.com/page/secret-codes
Letölthető rom-ok: https://drive.google.com/drive/folders/0B_hRh3DjuBoeblBsakZfUWFCeGM
Megjegyezném, korlátlan mennyiségben újraprogramozható az óra, elrontani sztem nehéz.Kérdés esetén néha fellépek.
-
orion1
újonc
Sziasztok egy DZ09 okosóra magyarosításában kérném a segítségeteket.
előre is köszönöm -
CGmatula
csendes tag
Sziasztok! Valaki tudja esetleg, hogy a G6-os óra minden funkciója működik-e iOS-en?
-
azaleericks
tag
Sziasztok.
Adott egy DZ9 okosóra, amin szoftver lett cserélve, és frissítés után nem érzékeli az érintést. Láttam külföldi fórumon, hogy több embernek is volt hasonló problémája, elméletileg ha visszarakjuk rá a gyári szoftvert, akkor helyre jön. Kb 15 romot próbáltam már, de nem akar működni. Tud valaki olyan romot, amivel biztos, hogy visszanyeri az érzékelő funkciót ? Még egy utolsó próbát megérne, nem akarom minden áron kidobni. Előre is köszönöm !
-
eriklili
tag
Nagyon köszi a választ, csak be szerettem volna állítani, vodas kártya van benne.
Amit belinkeltel köszi, de már olvastam, de olyan számomra érthetetlen adatokat kér, hogy nem tudtam mit és hova írjak a netrol próbáltam de nem indult el. Feladtam.
Természetesen össze tudom Bluetooth segítségével kapcsolni az órát és az S6-t, de hiába küldtek el SMS ben nem sikerült.
Azért köszi! -
snowdog
veterán
válasz
eriklili #276 üzenetére
Tényleg azon szeretnél netezni?
[link]
- böngésző: nem hiszitek el, de tényleg egy böngésző. Könyvjelzőzni, meg mindent lehet, és a linkelt mappában vannak fotók róla, hogy megnyitottam például a Pandawill oldalát. Gyakorlatilag 0 használhatóság, de ez egy akkora poén, hogy muszáj kipróbálni. Ezt ki kéne állítani az utcára, és 5 perc 100 forint alapon közböngészővé tenni. Kígyóznának a sorok, hogy ezen böngészhessenek az emberek. Majdnem kicsordultak a könnyeim, amikor megjelent előttem a Pandawill felirat, miután betettem a SIM kártyámat, és böngészni kezdtem.
-
eriklili
tag
válasz
-=Starwing=- #275 üzenetére
Nekem sim kártya van benne és azt tudom fogadni, ami arra a kártyára jön hívás!
Nekem GV18 - m van, sajnos angol nyelvű és a mobil netet nem tudom beallitani. Ha valaki tudna segíteni, nagyon megkoszonnem! -
-=Starwing=-
tag
válasz
FіkuszKukіsz #247 üzenetére
Helló!
Ha a Lem5 össze van kapcsolódva a telefonoddal, és hívásod érkezik a telefonra, akkor tudod fogadni az órán, illetve tudsz beszélni az órán keresztül a másik féllel?
-
cadtamas
tag
Van cikk is róla.
-
Tufako
tag
válasz
cadtamas #266 üzenetére
Nem bírja. Szerintem a plafon a négy-öt nap, s semmivel sem több. Akkor már a telefonoknak is lassan egy hetet bírniuk kellene. Ahogy utána néztem, még az eredeti Pebble, e-ink kijelzővel, maximum csak egy hetet bír ki, visszafogott használattal. Persze, a nyomdafesték sokat kibír, láttam már autós rádiót, aminek a dobozán büszkén virított a 400 watt felirat.
-
ghost013
újonc
Sziasztok DZ09 magyarításában tud valaki segíteni?
-
cadtamas
tag
Pebble time utánzat
Most snap up akcióban 50 dollárárt elvihető.
Jövő hónapban szerintem veszek egyet. -
DJGABI
addikt
ez a dz09 nem volt drágább régebben? 11$ most GB-n, az kb U8 ár. pedig annál azért ahogy néztem többet tud.
-
tibke83
csendes tag
Hello!
Vettem egy dz09-et az emag-on. Aztán kiderült, hogy clon mt6261 32/4 mb. Telepítgettem rá szoftvereket kisebb nagyobb sikerrel, a baj az, hogy ez gyárilag magyar volt. Sehol nem találok olyat amibe van magyar. Nem olyan gáz, hogy nem magyar de azért mégis bassza a csőrömet. Van rá megoldás? Köszi! -
kgero86
tag
Sziasztok!
Nekem is megjött a Lemfo LEM5.
A gyári lemfo appal szépen kapcsolódik a telefonhoz (LG G4).
Viszont a Mediatek Smartdevice-al nem akar kommunikálni,kiírja hogy connecting... majd pár másodperc múlva átvált Disconnectedre.
Próbáltam a Fundo weart is azzal sem jó.
Esetleg valakinek valami megoldás?
Csak ezekkel lehet rárakni számlapot?
Előre is köszönöm. -
dz09
újonc
Sziasztok!
DZ09-es okosóra magyarításban tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/10eFT 2db/19eFT 3db/28eFT
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Kijelző felújításhoz gépek - alkatrészek
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest