Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
"Gondolom jól tudsz angolul, és tudod, hogy a „delivery fee” a bankkártya kiszállításának díja."
- Nem egészen értem ezt minek írtad le megismételve engem, mivel ezt a korábbi bejegyzésemben (a kép alatt) már leírtam:
"A fizikai bankkártyának van egy minimális egyszeri szállítási díja, ami 5 euro.""Azt most elengedik."
- Akkor örülj neki, hogy van most ilyen akció és azt elengedik...
"Ezenkívül, a bankkártyának van havi díja, mert nem ad neked senki bankkártyát a két szép szemedért."
- De igen, képzeld el, hogy van olyan szolgáltatás ami havidíj mentes bankkártya használatot biztosít! Nekem (és a páromnak is) Revolut-kártyája van (fizikai plasztik kártya+virtuális kártyák) és nem fizetünk semmilyen havidíjat érte úgy, hogy telefonon (vagy éppen fizikai kártyájukkal) fizetünk az üzletekben évek óta!!!
Azt nem tudom hogy a két szép szemünkért, vagy esetleg más üzleti szempontok miatt van így (gyanítom a második verzió), de azt tudom hogy a világban sok millióan így használják - INGYENESEN ÉS NINCSEN HAVI DÍJ - tehát amit írtál az ebben a formában egy nagy BULLSHITMivel a Curve hasonló konstrukció, mint a Revolut, én ebből indultam ki, de írtam is hogy ennek utána kell nézni pontosan, én csak abban tudok nyilatkozni amit saját magam is megtapasztaltam. A Curve honlapján ott van a FREE verzió, és a fórum is hemzseg az "ingyenes" bejegyzésektől, ezért írtam hogy nézz ennek utána!
Én ennyit tudtam megtenni számodra. Béke.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest