Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tt_to

tag

válasz domerator #1869 üzenetére

Tegnap délután nekem is megjött az óra, tetszik, eddig minden rendben van vele. A névjegyzék megjelenítésére nem tudtam rájönni, hogy mutassa az óra név szerint is a hívót (csak a számot írta ki először), de aztán vissza olvastam másnak írt bejegyzésedben benne volt:
    "... BT eszközök egyenkénti beállításainál kellett engedélyezni a névjegyzék használatát..." - Így most már nekem is rendben működik, köszi. :R

A minősége nekem nagyon jó, külön a szíj is nagyon impozáns, nem egy gagyi szilikon, hanem vastag is meg kellő széles (30mm az óra csatlakozásánál, utána meg 22 mm a csat részénél), így ez is nagyon illik ehhez a robosztus órához.
    A számlap variáció egy kicsit szegényes hozzá, meg elég sok bugyuta meg csajos óralap is van ezért az elég korlátos. Viszont saját képeket is be lehet tenni az órába számlapként. Az ébresztőben furcsa hogy nincsen szundi funkció, de ezt megoldottam másik 2 időpont felvételével.

Nekem egyelőre teljesen megfelel, rendeltem még hozzá szíjakat, meg üvegfóliát is.

Új hozzászólás Aktív témák