Hirdetés
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tt_to
tag
válasz
domerator #1869 üzenetére
Tegnap délután nekem is megjött az óra, tetszik, eddig minden rendben van vele. A névjegyzék megjelenítésére nem tudtam rájönni, hogy mutassa az óra név szerint is a hívót (csak a számot írta ki először), de aztán vissza olvastam másnak írt bejegyzésedben benne volt:
"... BT eszközök egyenkénti beállításainál kellett engedélyezni a névjegyzék használatát..." - Így most már nekem is rendben működik, köszi.A minősége nekem nagyon jó, külön a szíj is nagyon impozáns, nem egy gagyi szilikon, hanem vastag is meg kellő széles (30mm az óra csatlakozásánál, utána meg 22 mm a csat részénél), így ez is nagyon illik ehhez a robosztus órához.
A számlap variáció egy kicsit szegényes hozzá, meg elég sok bugyuta meg csajos óralap is van ezért az elég korlátos. Viszont saját képeket is be lehet tenni az órába számlapként. Az ébresztőben furcsa hogy nincsen szundi funkció, de ezt megoldottam másik 2 időpont felvételével.Nekem egyelőre teljesen megfelel, rendeltem még hozzá szíjakat, meg üvegfóliát is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- PlayStation 5
- Autós topik
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest