Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pictus
újonc
Sziasztok,
Egy Zeblaze Thor 4 órát vettem. Alapvetően jó kis óra, egyetlen egy gond van vele.
Nem vízálló. Ez persze még nem lenne a világ vége, mert leveszem zuhany vagy fürdés előtt.
De az már kicsit zavaró, hogy ha focizom, akkor a karomon az izzadságtól is képes beázni.
Foci előtt beállítottam a sport foci mérési funkció, de azt vettem észre a foci után, hogy az óra folyton újraindul, a logó megjelenítése után. Vagyis az op. rendszer nem tud felállni. Levettem,majd azt láttam hogy a kamera lencséje mögött áll a víz (izzadtság). Hazamentem, szétszedtem és hajszárítóval -langyos beállítással- kiszárítottam. Azóta működik. Na de azért mégiscsak. Járt már valaki így?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Spórolós topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpársportok
- Milyen TV-t vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Yettel topik
- iPhone topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest