- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
atok666 #85245 üzenetére
Az nagyon komoly, úszózva finomszereléken egy élmény lehet akkora dévért fogni
Tavaly úszóztam néhányszor, idén még nem szántam rá időt, a pergetés mindig felülírta.
szgzuri: tegnap még lementem haverral pergetni a Dunára estefelé, és sikerült fognom két kövest, volt még jó pár odavágos kapás is meg egy marha nagy KOPP, utóbbi talán süllő?
Kövesből megint ilyen kicsik jöttek, de persze mindig örülök neki:
Viszont aminek nem örültem, hogy vesztettem egy nagyobb 2-3kg közötti balint, ami a lábam előtt verte le magát. Haver már készítette a grippet, mert bizonytalan volt, hogy kézzel ki lehet e venni olyan vastag "tarkója" volt. Megint szürkületben jött gumira.
Kérdés, nem tudom miért van ez, de ha gumira jön balin minimum másfél kg szóval a nagyobbak jönnek, míg wobblerre tök vegyes a méret.Este 11-ig maradtunk, a lábunk előtt akkora harcsa rablás volt, mintha egy cementes zsákot dobtak volna be. Ettől függetlenül még nem mozgott annyi hal mint augusztusban szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Goodyear EfficientGrip Performance 2 205/50 R17 93W méretű nyári gumi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest