Hirdetés
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin topik
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Interceptor
addikt
válasz
atok666 #85245 üzenetére
Az nagyon komoly, úszózva finomszereléken egy élmény lehet akkora dévért fogni
Tavaly úszóztam néhányszor, idén még nem szántam rá időt, a pergetés mindig felülírta.
szgzuri: tegnap még lementem haverral pergetni a Dunára estefelé, és sikerült fognom két kövest, volt még jó pár odavágos kapás is meg egy marha nagy KOPP, utóbbi talán süllő?
Kövesből megint ilyen kicsik jöttek, de persze mindig örülök neki:
Viszont aminek nem örültem, hogy vesztettem egy nagyobb 2-3kg közötti balint, ami a lábam előtt verte le magát. Haver már készítette a grippet, mert bizonytalan volt, hogy kézzel ki lehet e venni olyan vastag "tarkója" volt. Megint szürkületben jött gumira.
Kérdés, nem tudom miért van ez, de ha gumira jön balin minimum másfél kg szóval a nagyobbak jönnek, míg wobblerre tök vegyes a méret.Este 11-ig maradtunk, a lábunk előtt akkora harcsa rablás volt, mintha egy cementes zsákot dobtak volna be. Ettől függetlenül még nem mozgott annyi hal mint augusztusban szokott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Bebetto Luca 2in1 babakocsi - mózeskosár és sport résszel
- Kona Hei Hei 26"-os szuperkönnyű versenykategóriás összteleszkópos mountain bike eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest