- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
KunEmber #68493 üzenetére
Van több fajta horgász adásvételi csoport, felteheted több helyre is. Mintha láttam volna kifejezett feederest is, de én két általánosba vagyok tag (HORGÁSZ-BAZÁR, Horgász Adok Veszek.) mindegyik közel százezres tagszám.
Meg is találtam egy feederest, Feeder adok-veszek néven.
Árakról nem tudok nyilatkozni, mindent újan vettem, a régi cuccokat meg elosztogatom ismerősi körben. De ha az enyém lenne, és újszerű, minden spiccel, akkor 35 ezres irány árról indulnék. Abból kiindulva, negyvenért nem venném meg használtan, mikor 43 az új, garival.
Szerk:
4Grider: Igen, minap én is sorban vesztettem halat a methodon, másik fajta horog oldotta meg. Azt is észrevettem, hogy a másik botommal, ahol erőgumi van, sokkal nagyobb eséllyel szákolom a megakasztott halat.
Kíváncsivá tettél, miért jobb methodozáshoz egy bojlis bot, mint egy (elvileg) rugalmasabb feeder?
Jómagam ezeknél a nagy, nehéz folyóvízi method kosaraknál gondolkodtam el, hogy bojlis botra teszem, de volt egy régi ET Power Feeder botom (a régi, szürke, nem amit most adnak ezen a néven), az tökéletes partnernek bizonyult ilyen féltéglányi szerelékek röptetéséhez. És talán még mindig szebben dolgozik, mint egy 3 LBS bojlis bot...Talán....
Új hozzászólás Aktív témák
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Drón topik
- PlayStation 5
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Parfüm topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Fedezd fel a lenyűgöző világot az RTX4060 EAGLE OC segítségével! 0% THM rèszletre is!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest