Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Srácok valakinek van Shimano Ultegra 5500 XTD orsója? Van egy jellegzetes fütyülő hangja gyors tekerés közben hallok, ezt mi okozza? az extrém gyors körbeforgás, a dob kialakítása vagy elkíván ez is egy kis olajat? Kisértetiesen hasonló a Ryobi zauber GT 4000 es match orsóm hangja is az is extém gyorsan forog körbe bár jóval kisebb és a hangja is halkabb de majdnem ugyanez.
Raktam fel róla gyorsan egy videót is mert igazából nem sok mindent találtam a neten. Van benne egy kopogás is ezt se tudom mi gondolom a hajtókar kotyogása lehet vagy ilyesmi ezt szinte az összes eddigi orsómnál láttam már. Amúgy nagyon szépen fut és a zsinort is nagyon szépen rakja. Lehet kicsit túlpakoltam a dobot de nekem így jobbnak tűnik.
Pár dolog még. Láttam hogy a guru hibrid kosarait kézzel is lehet tölteni, ez számomra nagyon praktikus vettem is belőle 3 darabot de azért a töltőt is megvettem hozzá plusz egy klasszikus method guru kosarat majd kiprobálom. Véleményetek szerint a gumizott vagy az inline megoldás a jobb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- SSD kibeszélő
- E-roller topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest