Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A játékosokról szóló rész szerintem is kacsa. Iváncsik Tamás pl. a hírek szerint visszavonul.
Sajnszosabb szerintem, hogy - a Győr2 mintájára - a juniorokat fogják ott játszatni... -
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A nőknél a Győr is, a Fradi meg selejtezhet.
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Már hetek óta pletykálják (én csak azért foglalkoztam vele, mert a Vác további NB1-es szereplését érintheti).
Amúgy a cikk hozza a "szokásos" 444-es színvonalat: a szerzőjét vagy nem zavarja az a tény, hogy a nőikézi-bajnokságban már két szezont lehúzott a Győr2, Veszprém néven, vagy ennyire nincs képben a honi kéziviszonyokkal kapcsolatban...
-
Gergello
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Másutt még nem láttam nyomát. Lehet, hogy kacsa.
-
Gergello
addikt
Ezt olvastátok ?
Megalakul a második állami kézi csapat. -
leslieke
Jómunkásember
Női kézi Eb: a spanyolokkal, oroszokkal, lengyelekkel egy csoportban, bővebben itt: [link]
-
TaliGa
aktív tag
Hát pont erről beszéltem... A mentális felkészítés igenis az edző és a stáb dolga. Ezzel a csapattal (na jó a kapusposzt kivételével) bőven van sanszunk, és nehogy már az edző személye tök másodlagos legyen...
Ps. amúgy meg bármely nemzetnél a hazai indulás mindig nagyobb elvárásokkal is jár, ez nem magyar sajátosság... nyilván az már igen, hogy ezt ki hogyan kezeli

-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Pon a vb mutatta meg (ahol a legjobb helyen jegyzett 4 csapat közül egy sem jutott a döntőbe...), hogy van kb. 8 csapat, amelyikből bármelyik egyforma eséllyel pályázik az érmes helyezésekre - ebből egy talán mi vagyunk.
A hazai világversenyek nem szoktak összejönni: nagy zakó a norgéktól, vagy emlékezetes volt a Margit-szigeti vízilabdás zakó a szerbektől is (mentálisan nem vagyunk a topon: be van sz*rva hazai közönség előtt a csapat 80%-a). Nem gondolnám, hogy ebből érem lehetne, még ha Murinho lenne az edző akkor sem...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TaliGa
aktív tag
-
Egon
nagyúr
válasz
leslieke
üzenetére
Valamint a dánokkal, horvátokkal, szlovákokkal sem...

Sajnos a hazai rendezésű világversenyek előtt mindig irreális elvárások vannak a közvélemény részéről, és ez általában visszaüt...
Szerintem nagy leégés lesz (pontosabban az erőviszonyoknak megfelelően fogunk szerepelni), és szvsz - sokak véleményével ellentétben - ezen az sem változtatna, ha nem NA lenne a szöv. kap., hanem bármely elérhető külföldi edző... -
leslieke
Jómunkásember
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
WonderCSabo
üzenetére
3 gólt kapni emberelőnyben, egyet se dobni. Ez az, amin elment a meccs és a továbbjutás. Ezen a két percen.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egyébként az utolsó 10 perc elején még 3 góllal vezettünk összesítésben, tehát 3 gólt simán leadhattunk volna. Ha a második sorunk erre nem képes, hogy 10 percig ezt meg tudja valósítani egy két első soros játékossal, akkor valóban semmi keresnivalónk a VB-n.
-
WonderCSabo
félisten
Egy újabb rossz hír a férfiválogatottnak: Tatai Peti Romániába igazolt.
Gergello: Sok probléma van, de Mocsait nem lehet felmenteni. Nem azt mondom, hogy kizárólag ő a felelős, nem lőheti be a játékosok helyett, de a szlovén kollégának is rengeteg problémája volt, sérültek, kizárt játékosok. Gyakorlatilag normális átlövő nélkül játszott a szlovén csapat mindkét meccsen. A csapat motiváltsága is az edző hibája. Amikor ekkora a tét, hogy gyakorlatilag egy olimpiai múlik a mecsen, hogy lehet így téblábolni a játékosoknak időkérés alatt? Nagy Laci tényleg ki van zsigerelve, ez a klubcsapat hibája is. NB1-ben is rengeteg lett foglalkoztatva még a sérülése alatt is, egyszerűen teljesen indokolatlanul. Egyébként is a nagy magyar klubcsapatok játékospolitikája mindent szolgál csak a válogatott és a magyar kézilabda épülését nem. Nagy pofon volt ez a tegnapi meccs, ebből tanulni kellene.
Sajnos a női csapatunk miatt is nagyon aggódom, engem Németh eddig egyáltalán nem győzött meg, tartok tőle, hogy nagy leégés lehet a hazai EB-n.
-
gombcomp
senior tag
Azért,hogy valami jó hír is legyen:
Prágából a 33+ lánycsapat elhozta az aranyat! -
Gergello
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Mocsai most elég szűk keretből válogathatott a sérülések miatt. Gyakorlatilag egy ütőképes sor sem volt ki, nem hogy cserék.
Ez egy hosszú folyamat volt, ami ezt a helyzetet eredményezte. Mocsai szerint a folyamatos eredménykényszer. Emiatt nem lettek beépítve fiatal játékosok sohasem.
Ő is sáros azért, mert még tétnélküli meccsen sem rakta be Nagy Laci helyett Ancsint, hogy beépüljön. Nincs is beépülve. Gyakorlatilag egy sor van, már az sem sokáig. Amit régebben csinált Puticcsal, Ilyéssel, Nagy Kornéllal, az hogy egy hibás lövés után leültettem, na ezzel tönkre lehet tenni egy játékost. Ilyés már gyógyul ebből, de ehhez kellett egy nagyon támogató környezet, amit meg is kapott az új csapatában. EHF 4es döntőn az utóbbi 5-6 év legjobb teljesítményét nyújtotta.Ha nem kezdjük el azt, amit a norvégok csináltak, akkor nem tudom hova jut a kézilabda. Ezzel a vereséggel attól tartok azt bukjuk el, hogy ez az utolsó nagy generáció mégegyszer lehetőséget kapjunk.
Kimennek a mostani nagy öregek:
Nagy Laci
Iváncsik
Ilyés
Harsányi
Vadkerti Alibi Attila - ő már kimehetne
Utána még marad a dunaferr generáció egy darabig, de utána ?
Látszik is a Nagy Lacin, hogy ideges, mert:
- túl nagy a terhelés a klubcsapatban, a veszprémben nincs cseréje, mégsem egy barcelona ahol nyugodtan leülhetett
- látja a gondokat a válogatottban is.
Mikor láttad a Nagy Lacit a barcelonában ennyit reklamálni ?Kommentedre visszatérve:
Mocsai azért nem meccselt mert már nem volt kit berakni. Hiába rakta be a Balogot is, ő pont az ilyen gyors mozgású védelem ellen nem használható, de már nem volt más.
Zubai sérülten játszott, ugyanúgy mint Ilyés. -
WonderCSabo
félisten
válasz
Gergello
üzenetére
Valóban Szőllősi óriási hibát követett el, de ettől még nem kellett volna ennyire szétesnünk. 3 góllal vezettünk akkor, és aztán kaptunk még egy emberelőnyt és 3 gólt kaptunk belőle... Sajnos Geri kiesésével a jobbszél meghalt mint támadásban mint védekezésben, átlövésből csak Nagy Laci próbálkozott, Mikler nem volt a toppon, a védekezésünk szétesett (Zubai nem tudom mikor csinált ilyen hülyeségeekt mint most). Mocsai pedig nem tud meccselni egyszerűen, nem reagált semmilyen változásra. Legalább 4 ziccert megint kihagytunk, nem volt tűz, semmi küzdőszellemet nem láttam a pályán, se az időkérés alatt. Ezer sebből véreztünk a 2. félidőben.
-
Gergello
addikt
Szöllősi Szabolcs a sztár, köszönjük szépen.
Igazán megkérdezném tőle, hogy mit szeretett volna csinálni.
51. perces kiállítása után összeesett a csapat, egyéb körülményeket most hagyjuk.
Sajnos most ezzel kerültünk a valós helyünk.Igazából akkor ez a pofon, hogy Mocsai (most nem szeretném támadni) olyan ideges volt, hogy köntörfalazás nélkül nyilatkozott. 2. mondta a Szöllősi szabálytalansága volt.
Nem tudom emlékeztek-e, hogy ezt a sztárt (mert a magyar média azt csinált belőle, thx. magyar sportújságírók) a Hannover elleni ehf kupa mecs után utólag szintén ütésért tiltottak el.
Egyéb körülményeket tényleg hagyom most.
Rendkívül sajnálatos, hogy olyan emberek munkáját akik (akár sérülten) meghalnak a pályán, egy ilyen játékos teszi tönkre.
-
Egon
nagyúr
Kár volt néznem ezt a meccset: helyette inkább lenyomtam volna egy pályát a feljavított AoM--ben: jobban jártam volna...

Alig volt jó teljesítmény (Nagy Laci ma jó volt), többen bántóan rosszul játszottak. Tartok tőle, hogy a jövőben ehhez a szinthez kell hozzászoknunk (utánpótlás nem nagyon van). -
TaliGa
aktív tag
Tíz perc alatt összeomlott a csapat. Geri nélkül - Szalafai brrr - már előtte is döcögött a támadójáték, a védekezésben meg totál el voltunk tévedve. Zubai akkora átjáróház volt, hogy csak na, meg az a csomó felesleges szabálytalanság.
-
csƵ
addikt
Ez meg mi a szar volt?
-
leslieke
Jómunkásember
Így kikapni. Szomorú.

-
WonderCSabo
félisten
Rohadt életbe... Buktuk a VB-t buktuk az Olimpiát, ez a csapatunk Nagy Lacival az élen már nem lesz több nagy világeseményen. Óriási szégyen.
-
Egon
nagyúr
A Vác meghosszabbította Maria Stefanovics szerződését, és egy félhivatalos hír szerint Ertl Rebivel is hosszabbítanak...

Ezek jó hírek, de azért a felsőházba kerüléshez kellene még legalább egy ütős igazolás (nagyon remélem, hogy a vezetőség ezen dolgozik keményen...). -
TaliGa
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Egyetértek. Az utolsó sorral meg különösen...
-
WonderCSabo
félisten
Izgi volt a válogatott meccs, de kevés a 3 gól, a ziccereket be kellett volna lőni...
A Retekklub meg bekaphatja. -
WonderCSabo
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
Bármilyen szerződést fel lehet bontani..tehát ez a kitétel nem oszt, nem szoroz.
Egyébként újabb hír is van:
Az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött a Kiel 23 éves izlandi irányító-átlövőjével, Aron Pálmarssonnal, a kontraktus 2015. július 1-től lép érvénybe. [link] -
-
leslieke
Jómunkásember
További öt évig lesz az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának játékosa, Iman Dzsamali. [link]
Legalább a csapat magja marad, ha már a hétvégi álom beteljesületlen maradt.
-
Sdi
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem is akármilyen meccsen

-
Sdi
addikt
Gratula a Felnsnek

-
Sdi
addikt
Ez se jött össze
, de azért jók voltunk. Ezt a nevetséges végjátékot 
-
TaliGa
aktív tag
Az a baj, h ezen már kár vitatkozni... , a 2. félidő Sulic kiállítása után értékelhetetlen. Most nézem az ismétlést, de másodikra ez még fájóbb, mázli, bírók,minden a németeknél volt. Sulic egyértelműen megérdemelte a piros lapot - ez ugye vitathatatlan, ám az első félidőben ugyanígy 2-3-at kieli oldalon simán ki lehetett volna osztani - a szándékos ütés fejre ugye még mindig piros, Nagy Lacit induló emberként - mezénél fogva húzták vissza, majd "véletlenül" összeakasztotta a lábait a védő, még sárgát sem kapott. A leindításaik harmada bírói tévedésből született. Ennyit a jobb csapatról... Laci és Ilics a szezon legrosszabb formáját hozta, ez nem kérdés, és még így is verhető lett volna a Kiel. Palicka-ból, ebből középszerű kapusból legalább hőst csináltak. Amúgy Jamali miért nem kapott lehetőséget?
-
Sdi
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nehéz méta lesz

-
Sdi
addikt
Nem pite ez a másik elődöntő

-
Egon
nagyúr
Fizikailag is lefáradtunk sajnos.
Nagyon jellemző volt, amikor kb. 2 perccel a vége előtt, mínusz háromnál, az utolsó esélyt tartalmazó támadáshoz négyen fel sem mentek...
Amikor a hát mögötti passz ment a beállósnak.
Nagy Laci annyit hibázott, ami két meccsre is sok. A rengeteg elrontott passz és lövés (utóbbiban Ilics "jeleskedett") miatt ment el a meccs, nem attól a 2-3 (valóban vérforraló) hibától. -
Sdi
addikt
Ez most sajnos nem sikerült
, szétfutottak minket. Holnap lehet majd szépíteni valamennyit. -
TaliGa
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A 2. félidő csalódás volt, de tegyük hozzá, hogy néggyel hozzuk az első félidőt, ha nem ennyire átlátszó bírói hátszelet kap a Kiel... és úgy mindjárt más.
-
WonderCSabo
félisten
Ezt rossz volt nézni, szenvedés.

-
Integra
titán
rohadt egyszerű a képlet, támad a veszprém és mikor ellövik, mindegy, hogy bemegy vagy sem, a kiel támadók máris megindulnak kifelé kontrára. mindig. miért nem lehet rájuk figyelni?
-
Integra
titán
sulic te..... ez mekkora ostoba húzás volt

-
Neoteric
addikt
Na akkor ez vszeg eldőlt..

-
Sdi
addikt
Üssük agyon a tetves nímötöket, legalább 1-2 góllal

-
Integra
titán
kezd fogyni az idegrendszerem..
most komolyan, lefizették a bírókat? amikor visszanézik ezt, akkor nem ég a pofájukról le a bőr???
-
Integra
titán
hol adják a kiel-veszprém meccset és hánykor?
-
WonderCSabo
félisten
2014. május 29. 18:00 SportKlub
Magyarország–Románia
Férfi válogatott felkészülési mérkőzés -
Egon
nagyúr
Az szvsz egy rendkívül cinikus kiszólás volt az Erától...

Összesen 3 utánpótlás-korú játékos igazolt el az elmúlt szezonban (az egyik szezon közben), és ha így folytatják, Ertl Rebi is el fog menni. Összesen 8 (!) fő ment el eddig idén, és ha nem hosszabbítanak Stefanoviccsal és Rebivel, plusz ha még ideszámítom Tápait is (aki mostanság kelett volna hogy visszatérjen), az 11 (!!!) fő távozó...
Szerintem kb. magyar rekord.
A fiatal játékossok pont a játékidő hiánya miatt mennek el, és ebben a szezonban kb. nulla játékost sikerült beépíteni (talán Virág Noémit lehet említeni, de ő sem stabil kezdő, és elég rossz szezonja volt - no meg az agyonsztárolt Koni "babával" próbálkoznak, egyelőre nem sok sikerrel...). Nehezen tudom elképzelni, hogy a következő szezonban pont elkezdenénk beépíteni a fiatalokat: ha ez lenne a cél, nem igazolták volna le egy rakat pénzért Tóth Esztert és Pelczédert, akik nem (szignifikánsan) jobbak az Ivanics-Szondi duótól...
Meglátjuk. -
Neoteric
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Wörznél valszeg nagyban közrejátszott az, hogy Susann Müller meg jön az ETO-ba.
Ha rendesen összerakják a csapatot, akkor a Siófok nem lesz gyenge.
-
ruti
Közösségépítő
most az (lesz) a mondás házunk táján, hogy az (egyébként kiváló) utánpótlásunkra építünk...

meg is lesz röftön a magyarázat az ismételt 6-8 helyre,
integrálni az újakat, nekjik kiismerni a nagyon nehzé edzőt,
pluszban a fialalokat felhozni...éppen elég indok az ismételt (le)szreplésre
ne legyen igazam!!
-
hozzáteszem, bőven alsóházas volt a Vác, amikor elkezdtem meccsre járni, csak közben volt néhány jó év, és mindenki telhetetlen...
-
akkor másnak örültünk, egy-egy szép gól, szoros eredmény egy középcsapattal, Auguszta megint gólkirály, stb...most meg azon idegeskedünk, hogy szívtelenül játszunk, a hullámvölgyek félidőnyi hosszúak, és az igazolások nem jönnek be...
-
WonderCSabo
félisten
A Piedade és Wörz szerződését be sem linkeltem, de meglepő. Mindenesetre nem hiszem, hogy már olyan sokat érnének, ha a Siófok is képes volt őket leszerződtetni. Valszeg sehova se kellettek már, öregek, a brazilnak ráadásul agyvérzése is volt.
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Klivinyi biztos örül, meg Triscsuk is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Komolyra fordítva a szót: azért adott esetben segíthet nekik (láttam a Vác ellen: képzetlen a csaj, de nagyon jó testi adottságai vannak).
Viszont egyre inkább kezdem azt hinni, hogy Vácon a vezetés a legnagyobb sírásója a csapat jó szereplésének...
Amiket pletykálnak a csapat háza tájáról, az több mint elszomorító...
A keret kialakításának folyamata során, úgy tűnik újra sikerül elkövetni a tavalyi hibákat, ami jó eséllyel megint a felsőházi szereplésbe fog kerülni (a jelenlegi kerettel max. a 6. hely ami reálisan megszerezhető). Egy Siófok le tud igazolni egy Piedade-t meg egy Wörz-t, mi meg a 10. helyezett Veszprémből igazolunk, no meg két kispados játékos jött eddig...
-
WonderCSabo
félisten
Két igazolási hír a női csapatokról:
Francia válogatott átlövő érkezik Érdre - szerintem teljesen feleslegesen...
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Gondolom a nem túl jó szezonja után, nem kapkodtak érte különösebben...
Amúgy az MTK a hírek szerint azért erősödik, ergo nem biztos hogy pofozógépek lesznek (ha maradnak első osztályúak: a hírek szerint a BSE ki fog esni, mert a Szeged - szintén az első osztályból is igaazolva - vállalja a feljutást; viszont a másik csoportból elvileg nem lesz feljutó - de ez még változhat...).ruti: KCS marad.
-
Egon
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A hat elmenőből, kettő összesen nem játszott 60 percet az egész szezonban (kis túlzással). Egyébiránt két játékos elment már szezon közben is: ez összesen nyolc ember, ami lehet hogy rekord (igaz: Drávait is szezon közben igazoltuk, úgyhogy nem cak elmenők voltak).
Ha Stefanoviccsal nem hosszabbítanak, akkor ez már kilenc elmenő, és állítólag még necces Ertl szerződtetése is... Viszont tervben van még egy jobbszélső leigazolása. Ellenben Tápai a hírek szerint nem tér vissza hozzánk.Szerk: Kamper a Dunaferrbe megy; a hírek szerint Szádvári az MTK-ba tart, és Ivanics Dórival kapcsolatban is ezt hallani. A délszlávok szerintem nem Magyarországon folytatják, Kaiserről nem tudok semmit.
-
Egon
nagyúr
Új játékosok érkeznek Vácra is
Még egy szélsővel tárgyalunk állítólag.
-
Neoteric
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Én csak ezt a spanyol leányzó szerződését nem értem. Ha Görbe mögé szánják (márpedig irányító, szal hova máshova), akkor Misit leküldik balszélre, ahova viszont visszajön Szepi + ott van még Korsós is. Persze ha jön sérülés, akkor jó ha van elég ember, de alapesetben elég sokan fognak padozni.
-
leslieke
Jómunkásember
-
TaliGa
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nyilván előfordulhat olyan helyzet, hogy Görbicznek valóban pihenésre/regenerációra van most szüksége, de nem szerencsés ezt ilyen formában előadni - hanem mondjuk kisebb sérülésre hivatkozva is le lehet kommunikálni. Ennek így, tényleg rossz üzenete van...
A kerettel nekem sincs bajom, bár Szepesit nagyon várom, hogy felépüljön, Anikót meg inkább irányítóba tenném majd. Lehet meg leszek kövezve, de Herr-re sztem még szükségünk lenne, Kiss nagyon rapszodikus, a másik kettőt pedig még nem is láttam védeni nemzetközi meccsen.
ps. nso fórumban pedig tényleg él néhány véglény. -
WonderCSabo
félisten
Örülök, hogy Balogh Zsolt bekerült, kiérdemelte! Putics viszont minek?...
-
WonderCSabo
félisten
Az NSO-n nagyrészt idióták kommentelnek, mindenesetre nagyon furcsának tartom, hogy bármilyen játékos (legyen az Görbicz vagy akárki) pihenőt kap az összetartásról. Amit szintén nem értek, hogy Tóth Gabit miért hozza be, amikor vannak nála bár idősebb, de jelenleg hasznosabb irányítók.
Egyébként a keret szerintem kb. OK. -
Neoteric
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Beleolvastam a hírhez tartozó hozzászólásokba, de bár ne tettem volna..

-
WonderCSabo
félisten
-
leslieke
Jómunkásember
A következő két idényben a közmédia közvetíti a kézilabda NB I-es, Magyar Kupa- és hazai válogatott-mérkőzéseket.
-
Sdi
addikt
Majd holnap, köszi.
-
Sdi
addikt
Nagy gratula a Szegednek
, sajnos nem láttam 
-
leslieke
Jómunkásember
Szép volt Szeged!

-
ruti
Közösségépítő
legmerészebb álmomban sem gondoltam, h behúzzák,
sőt h túljutnak a Berlinen
-
minden elismerés, és gratuláció
-
Ilyés nagy volt, a kettős hátrányból az az átlövésgól, a legkritikusabb 50. perc környékén
-
a bírókra semmi panasz nem lehetett egyik napon sem, végre nem ők akarták eldönteni...
-
ehfTV-n a kommentátor barátunk eleinte nem nekünk szurkolt, de a végére megbarátkozott az igazsággal, és elismerte a megérdemelt győzelmet -
fatal`
titán
Hatalmas gratula a Pick Szegednek!

-
Traxx
őstag
válasz
Neoteric
üzenetére
Most miért, sima edzőmeccs volt

Nagyot játszottak, a 2 legerősebb csapatot 2 nap alatt legyőzni nagy teljesítmény. Roli a FF legjobb kapusa, Romero a legjobb játékos, bár nálam Feci nyert volna, mert ő mindkét meccsen kulcsember volt. Ikert pedig a Szeged lekapcsolta. A csapat pedig az üresjáratait is jól le tudta kezelni, igazából kevés sansza volt a Montpellier-nek. Ami volt is, az a Szeged butaságai miatt volt (rossz cserék, elszórt labdák). De maga a meccs mindkét napon stabilan kézben volt, megérdemelten nyerték meg a kupát (ami magánvélemény, hogy ritka ocsmány, de nem ez a fontos, hanem a győzelem)
Szóval jó ünneplést a szegedieknek! (és kevés macskajajt másnapra
) -
Neoteric
addikt
Hát ezt a szegedi srácok megint kicentizték de hatalmas grat!

-
WonderCSabo
félisten
Végigizgultam a Pick meccset, le a kalappal a srácok előtt! Óriási dolog Berlinben verni a házigazda német csapatot. Eléggé meglepett, de korrekt játékvezetést is kapott a csapat. Mikler Roli fantasztikusan védett, több embernek is voltak nagyon jó megoldásai. A végére azért elfáradtunk de szerencsére végig megmaradt legalább 1 gól közte, fantasztikus!

-
Traxx
őstag
A Szegednek kijár a nagy gratuláció...a döntő német házigazdáját verni idegenben úgy, hogy szinte végig vezetnek, az hatalmas dolog. Bevallom, előzetesen 6-7 gólos vereséget tartottam reálisnak, de nagyon örülök, hogy rám cáfoltak a srácok. Ez hatalmas győzelem volt, a döntő már ajándák, de ha ott vannak, akkor már nyerjék meg...képesek lehetnek rá

És utólag okos döntés volt, hogy a meglévő sör mellé mégis hoztam egy Orvalt, holnapra az pont jó lesz

-
Neoteric
addikt
Szegednek nagy grat, szépen játszottak!

-
WonderCSabo
félisten
Mindenképpen örülök, hogy a királyi TV-hez került, mert így valszeg a kép is jobb lesz, és még több ember láthatja. Hálistennek nem a digi kapta meg a jogokat mint azt rebesgették.
-
peterszky
őstag
Direktben semmi.
A közvetítésnél Kovács István a "divatfradista" igazi mintapéldánya, én gyűlölöm. A Sportklub riportereinek egy része anno a Várszegi-éra alatt kezdett a FradiTV-nél.
Egyébként Léderer is egy nagy rakás trágya, magyar-magyar meccset nem tud elfogulatlanul közvetíteni, általában mindig a gyengébb mellé áll oda és drukkol, nyilván ennél a párosításnál jelenleg a Fradi a gyengébb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerintem nagy leégés lesz (pontosabban az erőviszonyoknak megfelelően fogunk szerepelni), és szvsz - sokak véleményével ellentétben - ezen az sem változtatna, ha nem NA lenne a szöv. kap., hanem bármely elérhető külföldi edző...

)