- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Gergello #2579 üzenetére
Valóban Szőllősi óriási hibát követett el, de ettől még nem kellett volna ennyire szétesnünk. 3 góllal vezettünk akkor, és aztán kaptunk még egy emberelőnyt és 3 gólt kaptunk belőle... Sajnos Geri kiesésével a jobbszél meghalt mint támadásban mint védekezésben, átlövésből csak Nagy Laci próbálkozott, Mikler nem volt a toppon, a védekezésünk szétesett (Zubai nem tudom mikor csinált ilyen hülyeségeekt mint most). Mocsai pedig nem tud meccselni egyszerűen, nem reagált semmilyen változásra. Legalább 4 ziccert megint kihagytunk, nem volt tűz, semmi küzdőszellemet nem láttam a pályán, se az időkérés alatt. Ezer sebből véreztünk a 2. félidőben.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Gergello #2269 üzenetére
Amennyire én tudom nincs pénzhiány. Mentálisan viszont nagyon a béka segge alatt van a csapat régóta. Egyébként sztem annyira nem vicces ez az egész.
Azért Zizit meg kell dicsérni, Ő tényleg mindent megtett és szép a 8 gól, bár a védekezése miatt kaptunk legalább fele ennyit, Elek szét is oltotta miatta.
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Gergello #1922 üzenetére
Ez a domain megy. http://keziszovetseg.hu/
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- Compex Fit 1.0 elektrostimulációs készülék
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo RC Pro - drón szett újszerű állapotban - Garancia +Care Refresh
- Futópad inSPORTline Gardian G6
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest