- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #2561 üzenetére
Jó reggelt.
Lustaságomban csak megvettem ezt a Hunor 304-U sparheltet,és az első tapasztalataim teljesen pozitívak vele.
Hétfőn reggel érkezett,mivel a héten még szabadságon vagyok így volt időm összerakni,beállítani.....
Tegnap este bográcsba főztünk rajta egy slambucot,minden úgy ment ahogyan kell,nem értem mi volt ez a " maximum teafőzésre tudnám elképzelni " dolog.Ma kenyérlángossal próbálkozunk a sütőjében.
Nem is akartam ide írni ezzel kapcsolatban,de ha valaki idetéved aki hasonlóan gondolkodik mint én az ne tántorodjon el egy ilyen vagy hasonló eszköztől ha meglátja az írásomat.
Amire nekem fog kelleni szerintem hosszú éveken át ki fog szolgálni,én úgy látom hogy ezért a pénzért teljesen korrekt. / annyi hogy szállítással és 2 méter füstcsővel együtt majdnem 40 000-el több,de ez ilyen /NEM fényezni akarom a cuccost,és köszönöm negatív kommenteket sem kérek,de ezt szerettem volna közzé tenni.
További jó sütkérezést,főzőcskézést kívánok mindenkinek.
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
perge666 #2563 üzenetére
"Vagy talán van még egy megoldás,ha azt mondod hogy ez a sparhelt lópikulát sem ér akkor keresek valami szakit és vele megcsináltatom. "
Szerintem az lesz a legjobb döntés
De azért nézd meg élőben is azt a sparheltet, ha könnyedén lehet szedni a platniról az ajtót és belefér a bogrács akkor jó lehet. A mélységét is nézd meg, hogy mennyire lenne a bogrács alja a tűztől, 20 - 25 centi minimum legyen.
Akár így is megoldható, bontott téglából körbe rakni egy régi sparheltet -
lemmy71
Topikgazda
válasz
perge666 #2561 üzenetére
Az csak annak Sparhelt aki még nem látott igazi Sparheltet
Én egy ilyet tea főzésre tudnék elképzelni, bár arra egy Jancsi kályha is bőven elég 🫖
Ha van alapanyagod, megépited a falazatot bontott téglából a belsejét kirakod samottal. Veszel rá egy használt Sparhelt lapot ajtót hamuzót és kész. Vagy veszel egy komplett használt Sparheltet
Amúgy a kérdésedre a válasz, lehet Sparhelten bográcsozni 🔥
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter, fényes fotópapír
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Ninebot e2 plus garanciával
- YEELIGHT Cube Smart Lamp spot + base moduláris RGB okoslámpa
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest