- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekiell
veterán
válasz
ambushka #2435 üzenetére
Lehet benne grillezni, nagyon jól, de sima grillezéshez tökéletes egy kettle is, ami sokkal olcsóbb.
Lehet benne barbecuezni, de sose lesz olyan ízvilága, mint egy offsetnek.
Lehet benne kemencés ételeket sütni, de nyilván jobb erre egy kemence.
Lehet pizzát is sütni benne, de egy pizzakemence jobb.
Lehet benne bográcsozni, de csak faszénen (én pl fával szeretek).Nekem is van Kamadom, szeretem is nagyon, pont azért mert mindent jól tud csinálni, és nem kell sokféle sütő mellé itthonra, de pl BBQzni épít(t)ettem egy szigetelt szekrénysmokert.
-
j.bravo
addikt
válasz
ambushka #2371 üzenetére
Nem tudom hogy lemmy71 mire gondolt, miért nem tartja jó ötletnek - reméljük, kifejti
simán lehet jogos, csak nekem az eddigiekből nem jött le.
Lehet hogy valami egyéb macera amire mi nem gondoltunk? Ha nem csak a 4 sarkán van oszlop a zártszelvény szerkezetben, hanem belül is, akkor ha jól van összerakva, a kötések megfelelőek, esetleg merevítve is van a sarkokban, akkor lazán, mondhatni röhögve megbírja a beton lapot. Ha ahol kell, ott a korrózió ellen védve van, akkor a tartósággal sem gondolom hogy gond lenne.
De én magam nem építettem még ilyet, szóval kibicként/józan parasztival mondom. -
j.bravo
addikt
válasz
ambushka #2368 üzenetére
Jól értem, hogy a videóhoz hasonlóan, nem lenne felette tető, ezért gondolkodsz betonban?
(Fa pultot akkor mernék ha lenne felette tető. Értem én hogy teraszok, játszóterek stb vannak fából, de egybefüggő asztallapnál valamiért jobban aggódnék érte, mint egy olyan szerkezetnél ahol átfolyik/lefolyik a víz. A parkerdőkben telepített jó vastag rönkökből épített asztal-pad kombóknál is több olyanra emlékszem, ahol a vízszintes felülletek nincsenek jó állapotban, mint ahol igen)
-
lemmy71
Topikgazda
válasz
ambushka #2361 üzenetére
Ez a zártszelvény keret és beton pult kompozíció, szerintem a létező legrosszabb megoldás.
Én a falazatott (dísz tégla, bontott tégla, ragasztott mészkőlap, stb. ) csinálnám.
Szerintem egy tábla 25 -s OSB lapból ha jól gazdálkodsz, akkor megvan a falak közti és az oldal zsalu. A falak közti részt alaposan alá kell támasztani hogy a beton megne nyomja. Az egészet szépen ki tudod önteni zsákos műkőbetonnal. Amit majd a végén felcsiszolsz, nagyvonalakban ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Bluetooth hangszórók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Apple MacBook
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest