- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perge666
veterán
válasz
lemmy71 #2577 üzenetére
" Én azért akkor sem nevezném sparheltnek, inkább valami főző alakalmatosságnak. Egy igazi sparhelt 100 - 150 kg. között mozog, amiben van anyag "
Akkor te még mindig kocka ladával járkálsz mert abba még van anyag?
Meg kb minden régi vs új dologgal ugyan ez van...........na jó tényleg befejeztem.Megyek és lassan készülök elő a kenyérlángos sütésre.
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #2561 üzenetére
Jó reggelt.
Lustaságomban csak megvettem ezt a Hunor 304-U sparheltet,és az első tapasztalataim teljesen pozitívak vele.
Hétfőn reggel érkezett,mivel a héten még szabadságon vagyok így volt időm összerakni,beállítani.....
Tegnap este bográcsba főztünk rajta egy slambucot,minden úgy ment ahogyan kell,nem értem mi volt ez a " maximum teafőzésre tudnám elképzelni " dolog.Ma kenyérlángossal próbálkozunk a sütőjében.
Nem is akartam ide írni ezzel kapcsolatban,de ha valaki idetéved aki hasonlóan gondolkodik mint én az ne tántorodjon el egy ilyen vagy hasonló eszköztől ha meglátja az írásomat.
Amire nekem fog kelleni szerintem hosszú éveken át ki fog szolgálni,én úgy látom hogy ezért a pénzért teljesen korrekt. / annyi hogy szállítással és 2 méter füstcsővel együtt majdnem 40 000-el több,de ez ilyen /NEM fényezni akarom a cuccost,és köszönöm negatív kommenteket sem kérek,de ezt szerettem volna közzé tenni.
További jó sütkérezést,főzőcskézést kívánok mindenkinek.
-
-
perge666
veterán
válasz
lemmy71 #2562 üzenetére
2016-ban amikor megvettük a házunkat akkor a nyárikonyhában / ami mára játszós szoba / volt egy régi salgó sparhelt,de sajnos szét volt égve,csupa lyuk volt,a teteje az öntvény lap is el volt már törve,kapott az élettől rendesen.
Mint írtam nem napi használatra kellene csak hébe-hóba főznénk rajta.
De azt is írtam hogy nagyon béna vagyok a kőműves munkához,nekem az oldalát és a hátulját is kínszenvedés lenne megcsinálni,nemhogy még ajtót meg hamuzót rá,ha meg is állna valami csoda folytán szerintem mindenhol okádaná a füstöt.Ha kőműveskedésre adom a fejem akkor egy alap tűzrakót összekínlódok,de többre tényleg nincs kapacitásom.
Vagy talán van még egy megoldás,ha azt mondod hogy ez a sparhelt lópikulát sem ér akkor keresek valami szakit és vele megcsináltatom.
-
perge666
veterán
Sziasztok.
2-3 éve vettem a filagóriánkba egy gázos grillt amit nagyon szeretünk,és most egy bográcsozó vagy főző féleséget szeretnék,ehez szeretnék tanácsot kérni.
Filagóriától nem messze csináltam egy másik fedett tárolóhelységet,megbővítve egy olyan résszel aminek 2 oldala nyitott maradt.Ide szeretnék valami főzőrészt kialakítani,csak nem tudom mi is lenne a jó.
Agyaltam hogy bontott téglából építek egy bográcsozót,de a kőműves munka nagyon nem az erősségem,pedig anyagom lenne hozzá.Meg az úgymond zártabb környezet miatt nem tudom mennyire lenne jó ott füstölni.......
Kipattant a fejemből egy olyan ötlet hogy megveszem az egyik legolcsóbb sparheltet ami jelenleg kapható és beépítem azt. Konkrétan a Hunor 304-U a kiszemeltem.Ennek van füstelvezetése,füstcsővel meg tudnám oldani hogy ne fulladjunk le mellette. / csak a kőműves szakmát rühellem,az ács,asztalos,bádogos az valamennyire fekszik,gépeim,szerszámaim is vannak /
Igen ám,de itt jön az a dolog hogyha bográcsozni szeretnénk akkor a sparhelten tudunk e?
Én télen is szoktam grillezni,valószínüleg ez is lenne használva alkalmanként télen,direkt azért csináltam fedett részt hogy rossz időben is lehessen főzőcskézni odakint.Ha hagyományos bográcsozáshoz támadna kedvünk akkor szülőknél,anyóséknál,testvéreknél meg tudjuk oldani.
Szóval várom hogy ki mit ajánlana és miért.
Építsek egy főzőt vagy vegyek egy sparheltet?
Elnézést hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpársportok
- Mobil flották
- LEGO klub
- Óra topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest