- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Indiában szeretnek TV-zni
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
eddie1978
senior tag
válasz
Teasüti #40622 üzenetére
Egyet kell értenem a kollegával. Ez a gép nem biztos hogy megér egy próbát. STX-RC 1997-98 körül rémlik. Ráadásul törött. Szedtél már szét ilyen index kart? A legkisebb kosz is hazavágja. Tudom, már jártam így. A Deore LX karhoz hasonló kinézetű DX hajtókarom volt 1992-ből. A hátsó váltóról a velobase.com illetve a Suntour museum nevű oldal ad némi infót. 1980-as évek vége. Lassan 2013 van. A Magura fék sem mai gyerek, ráadásul ahogy kinéz. Egy tárcsafékben precízen megmunkált, illesztett felületek vannak. Nem tesz jót neki, ha így nyitva van.
váltás: STX-RC váltókarok, ha jól látom. Suntour őskövület hátsóváltó. A talán STX elsőváltó egy 48/38/28?-as LX karral. Próbáltam ilyet a DX-szel ,de egy újabb váltó nem kezeli normálisan a 48-28 átfogású tányérokat. Nézd meg, kistányéron már fennakad a lánc a váltólemezén. Amennyiben az elsőváltó STX-RC, akkor az 44/32/22 karhoz való. Shimano Suntour kompatibilitás? Nézz utána te is.
fék: Nem túl bizalomgerjesztő a hátsó rögzítése. Régi, folyat, fórumokban amit találtam infót nem érdemes vele pöcsölni. Alkatrész beszerezhetősége? Ára? Utánanéztél?
agyak: legfapadosabb Shimano agyak. Nem tudom milyenek, de két éve amikor a Deore felszereltségű bringákat nézegettem, voltak rossz vélemények a deore-ról is.
nyereg: kapásból dobnám
Ez volt a bringa fénykorában. Azóta eléggé megváltozott.
Én azt mondom, aludj rá párat! Erre még az árát legalább egyes szorzóval simán ráköltheted, mire lenne ebből valami. Ha egy korhű Deore LX szettes gép lenne, vagy az eredeti konfig, akkor ok.
Persze attól függ mi a cél. Boltbajárni drága, bringázni... Háát...A fenti karakterhalmazt nem kötelező figyelembe venni. Tudom most kaptál pár ezer liter savat, de csak segítő szándékkal.
szerk: Az előleg úgy tudom visszajár. A foglaló nem. Valahogy így.
Aktív témák
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Windows 10
- Hobby elektronika
- Fotók, videók mobillal
- Milyen TV-t vegyek?
- Fűnyíró topik
- Ford topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 Ti / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB SSD / 650W
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest