Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
Aktív témák
-
picur220
veterán
válasz flash- #18457 üzenetére
Vannak jó használtak is, de újonnan a Mongoose Tyax-ek elég jók szvsz, és vannak Cannondalek, amiknek a váza nekem elég erősnek tűnik. 90 kg nem sok, szóval nem kell speciálisan erősített alkatrészeket nézned. Sztem a Tyax Elite elég jó, nekem spec a színe is tetszik. Egyedül a fék szar rajta, de ha meg tudsz egyezni a boltossal, nincs gond.
-
KaraDani
addikt
válasz flash- #47955 üzenetére
80 ezerből teljesen korrekt új bicajt tudsz venni.
A Cross bringát úgy jellemezném röviden, hogy kinézetre egy MTB-hez hasonlít leginkább, csak nagyobb a kerekek átmérője (26" helyett 28"), és a gumi vékonyabb, valahol az terep és a penge vékony országúti kerek között. Így lényegesen gyorsabb aszfalton, mint egy monti, de sokkal kényelmesebb, mint egy országúti. A trekking gyakorlatilag egy cross bicaj gyárilag városi felszereltséggel (sárvédő, csomagtartó, agydinamó, lámpák)
Itt egy bővebb leírás a kerékpártípusokról. [link] -
amargo
addikt
válasz flash- #47957 üzenetére
Ha a pedált cseréled és tényleg csak sík könnyű terepen, nem száguldozva nem hiszem, baja lehetne.
Barátomnak az albion 500-án eltört a pedál, pedig csak döngölt földúton mentünk.
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 8GB/256GB Green ÚJ BONTATLAN Független ,Dobozos Garanciás 2026.11.21-ig. BONTATLAN..ÚJ....
- Általam hibásnak ítélt memória modulok egyben eladók!
- Dell PrecisionTower 5810 Intel xeon es-1620v3 3,5ghz 8gb ddr4 Gtx1050 4gb ddr5
- HP Victus 16-s0001nh Gaming Laptop
- Új ANBERNIC RG503 Retro játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest