Hirdetés

Aktív témák

• F_Gergely

őstag

válasz Meme #47922 üzenetére

Hát a váltóhoz nem értek én csak a kompatibilitás miatt írtam ezt a tipust.
    szóval a váltók azok nekem igazából teljesen mindegy, egyedül a fékváltókar ami viszont fix.
    Súlyom változó 63-68 kg között van.
    A féknél a testbike-on olvastam véleményeket és ott írták hogy ez a jó,de ebben is hajlok mások véleményére, azt tudom hogy jelenleg egy V fék van fent, és ugye itt a felnihez kell állítani dőlésszöget meg minden francot, figyelembe kell venni, tárcsaféknél meg ugye elvileg maga a tárcsa függőleges csak a hézagot kell beállítani, viszont ahogy olvastam nehezebb a fékkart behúzni a tárcsásnál mint a v féknél.
    Sajnos ebben a listában még nincsen benne de kell vegyek nyeregcsőre rakható csomagtartót, arra egy táskát, valamint u lakatot is be kell szerezzek illetve világítást.
    Így jó lenne minél olcsóbban megúszni viszont azzal is tisztában vagyok hogy szarból nem lehet várat építeni.
    Ja meg kell egy kényelmes, nyereg, a kormányt le akarom cserélni karbonra, meg valami kormány magasító is kell mert jelenleg az ülésem magasabban van mint a kormány és ez több órányi tekerés után néha fárasztó, kényelmesebb lenne ha feljebb lenne a kormány. Ja és gumiköpenyt is kell vegyek, meg akkor már a belsőt sem árt cserélni.

Aktív témák