Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
F_Gergely
őstag
Hát a váltóhoz nem értek én csak a kompatibilitás miatt írtam ezt a tipust.
szóval a váltók azok nekem igazából teljesen mindegy, egyedül a fékváltókar ami viszont fix.
Súlyom változó 63-68 kg között van.
A féknél a testbike-on olvastam véleményeket és ott írták hogy ez a jó,de ebben is hajlok mások véleményére, azt tudom hogy jelenleg egy V fék van fent, és ugye itt a felnihez kell állítani dőlésszöget meg minden francot, figyelembe kell venni, tárcsaféknél meg ugye elvileg maga a tárcsa függőleges csak a hézagot kell beállítani, viszont ahogy olvastam nehezebb a fékkart behúzni a tárcsásnál mint a v féknél.
Sajnos ebben a listában még nincsen benne de kell vegyek nyeregcsőre rakható csomagtartót, arra egy táskát, valamint u lakatot is be kell szerezzek illetve világítást.
Így jó lenne minél olcsóbban megúszni viszont azzal is tisztában vagyok hogy szarból nem lehet várat építeni.
Ja meg kell egy kényelmes, nyereg, a kormányt le akarom cserélni karbonra, meg valami kormány magasító is kell mert jelenleg az ülésem magasabban van mint a kormány és ez több órányi tekerés után néha fárasztó, kényelmesebb lenne ha feljebb lenne a kormány. Ja és gumiköpenyt is kell vegyek, meg akkor már a belsőt sem árt cserélni.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Opel topik
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest