Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
Aktív témák
-
KaraDani
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Én a 3 kiló környékén nem csodálkozom amúgy. Már régóta "sírnak" érte, hogy miért ilyen "magas" még mindig a minimális súlyhatár (ha jól emlékszem 6,2kg, kb 10 éve ennyi), már rég tudnának sokkal könnyebb, és teljesen megbízható gépeket csinálni.
ludsimon: vagy otthagyják, mert plussz súlynak egy motort dugnak el a vázban
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Amit mérlegelés után ki is szednek.

rétisün:
Tudjuk! A grammok a gyengéid.
-
rétisün
veterán
válasz
KaraDani
üzenetére
akor már eleve nem lehet 2-3 kiló, mint a cikk írója (tévesen, tegyük hozzá) írja. azért elég fura lenne majd +5 kilót rápakolni a versenyzéshez

F_Gergely: nem bántottál meg, mint írtam is feljebb, nem zavar. ha ez a véleményed, hát ez. amúgy sem könnyű engem megbántani, főleg ilyenben
de azért ne kezdjen senki kísérletezni, meddig mehet el 
-
F_Gergely
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Félre értettél, magával az emberekkel nincsen bajom, távol álljon tőlem, csak magát a felépítését, meg magát a gépet nem kedvelem. Virsli gumi, csupasz váz, kényelmetlen előredőlt testtartás, nem az én világom. Én a vastag terepgumis, kényelmes, mindenen átmenő masszív de elegáns gépeket kedvelem.
Hozzáteszem, vannak olyan outik amik tetszenek, mert szépen, igazi művészi alkotások, de sose tudnám használni.
Futárokat pedig a KRESZ semmibevétele miatt utálom. és őket okolom amiatt hogy szidják a kerékpárosokat, de ez megint más téma.
Szóval mint emberrel semmi bajom, mindenkinek szíve joga mit használ, min érzi jól magát, nekem kényelmetlen, és számomra ronda is. (kivétel persze van)
Remélem nem bántottalak meg, meg más outis embereket sem
Ez az én hülyeségem hogy nem kedvelem az ilyen típusú gépeket.
-
ludsimon
veterán
válasz
KaraDani
üzenetére
A legelső képről komolyan azt hittem először, hogy az egy poszter.

-
KaraDani
addikt
válasz
rétisün
üzenetére
Hát elvileg ezzel indult Milan-San Remon (ugyanaz az Uci szabvány, mint Touron). Touron is indulhat vele, csak úgy felszerelve, hogy meglegyen a minimum súlyhatár
Ebben pl. a speckó stucnija máris sokat segíthet.
Egyszer valahol láttam, milyen stucni van fent neki, mintha DH gépről szedték volna. Annyira erős, hogy sprintél állítólag egy normális stucni nem bírná alatta 
-
Tamoo
nagyúr
válasz
rétisün
üzenetére
Én is szívesen kipróbálnék egy normális outit hogy milyen tempót tudok vele menni. Mtb után Cross-al is vártam a csodát, hogy hú majd gyorsabb leszek vele, de elmaradt
igaz ugyan az a tempó "kényelmesebb" aszfalton. Tudom hajtáshatékonyság stb... Mindenesetre Cross helyett tudnék örülni egy outinak. Nem cserélünk? 
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
KaraDani
üzenetére
Lenyűgöző párosítás!Cavendish+3kg bringa=állati gyorsaság!Én sem vagyok annyira gyorsaságpárti de ez a fickó amit művel az emberfeletti.Mindig lenyűgöz mennyire tudja a sprintet időzíteni és milyen kirobbanó erő van abban az emberben.Ha csapattársai felcipelik a célhoz ott egyszerűen nincs ember aki lesprinteli.Igazi sprintkirály.

-
rétisün
veterán
válasz
KaraDani
üzenetére
hiába, úgyse mehetne vele a tour-on

"most új, elektromos sebességváltóval is felszerelt gépével vágott neki." ez a sor gondolom mégse erre a bicajra vonatkozik, mert a sram red nem nagyon elektromos sebváltós......
mod: érdemes elolvasni a hozzászólásokat. jól megdícsérik a cikk íróját

-
KaraDani
addikt
-
F_Gergely
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Nálam csak egy gép van, amolyan all-in-one és ezüst/fehér színösszeállításban eléggé meglátszik rajta a kosz, főleg hogy most fehér felnit és első villát fog kapni

De tény hogy csúnya koszosan így mikor kiviszem a határba terepre utána este vagy másnap vakarhatom le róla a sarat és zsírozhatok újra minden alkatrészt. -
rétisün
veterán
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
-
-
F_Gergely
őstag
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Igen egyszer én is voltam télen, de egyrészt sajnálom a gépet, meg mivel én lakásban tartom (muszáj mert egyik nyáron a kertből kilopták a 20 méteres kerti slagot...) ezért ügyelnem kell arra is milyen állapotban hozom haza.
Meg a térdeim már így is megviseltek, hideg időben meg nagyon be kell öltözni, azt meg én nem díjazom.
De nyáron akár 50 fokban is, km pedig nem számít amig erőm van addig taposom a pedált
-
rétisün
veterán
ugye a nagy nyári tekerésekre készülődve kihasználtátok ezta szép napos, bár kissé hűvös,
viharosszeles időt?
akinek nincs bringája, az felmentést kap, többieknek nincs kifogás
-
albiosz
őstag
Üdv!
Szeretnék venni egy bringát a közeljövőben. Annyira nem értek hozzá, ezért kérem a tanácsotokat. Találtam egy jónak tűnő ajánlatot, de kíváncsi lennék, hogy mennyi a reális ára.
Caprine Highlander 18" CroMo váz
Merida gyári villa, nagyon kényelmes rugózással, lockolható
Shimano Alivio 24-es váltórendszer
Shimano Acera V-fékek
26-os Dragon dupla falú felnik, Shimano agyak
vadonatúj városi gumik defektvédelemmel
vadonatúj Continental belsők
Ritchey Pro kormányszár
Bike Positive kormányTehát elsősorban az érdekelne, hogy mennyi a bringa reális ára. De jöhet bármilyen észrevétel, hogy mi jó rajta és mi nem.
Előre is köszönöm, ha valaki segít!

-
F_Gergely
őstag
válasz
Hasaggymeg
üzenetére
8as fogaskoszoruval hasznalod te is?
-
becuszabi
aktív tag
válasz
F_Gergely
üzenetére
Alsó bilincses első váltót inkább csak akkor szoktak használni, ha a nyeregvázcső kialakítása (pl. hajlítások, rugóstag) miatt nem fér el a felső bilincses. Ha megteheted, akkor inkább az utóbbit válaszd, később kotyogósodik ki.
Első váltónál, ha jól emlékszem, akkor könnyen előfordulhat, hogy a 9-eshez valónak a keskenyebb kalitkájához hozzáérhet a 8-as rendszerben a lánc...szóval mintha nem lenne kompatibilis (de ezt majd megmondják a sokat szerelő urak).
DemonDani: szereléshez, én a munkaruházati boltokban kapható cérnakesztyűt használok, van vékonyabb, vastagabb fajta is. Azért jobb (számomra) mert sokszor használható és ki lehet mosni. Gumikesztyűt max. olyankor használok ha olajban, fékfolyadékban, zsíroldóban kell matatni.
-
DemonDani
addikt
szereléshez milyen kesztyűket javasoltok? ár is jöhet ha tudtok jó eladót, nem pesti vok, szal az ilyen boltok nem játszanak, viszont netről minden, ebay is.
-
F_Gergely
őstag
Első váltó esetében, az hogy alsó vagy felső bilincses, van valami különbség?
Az oké hogy a maga a rögzítő bilincs alul illetve felül helyezkedik el, de ezen felül valami különbség van-e? Jelenlegi első váltóm, alsó bilincses de amire cserélném az felső bilincses lenne.
Amikor azt irják 9-es fogaskoszorúval kompatibilis az jó 8-ashoz is?Ezt a kettőt néztem ki: egyik és a másik illetve egy ilyen
és ilyen hátsó váltóval
eredetileg ezt a hátsó váltót akartam ,de ugye ez régebbi.
Hajtókart még keresek.
-
amargo
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Talán még Te linkelted. A tömeg most nem fontos. Igazából mást kezdtem el nézegetni, aztán hirtelen rátaláltam.. lebeszélem magam róla úgy is

-
amargo
addikt
Hi,
Egy M575-ös tárcsaféket érdemes lehet lecserélni egy SLX-re?
A problémám a tárcsával csak annyi, hogy tavaly iszonyat megszívatott.. 1-2 hónapon keresztül nem jöttünk rá a problémájára, hogy merre levegősödik és folyton kint terepen kapott el.. amióta cserélték a fékkart, nem volt ilyen problémám.Továbbá keresek a Cube-ra egy normális féket előre, mert elkopott a fékpofa, gondoltam egy AVID rim wrangler 2-rakok fel rá, mert megvoltam elégedve vele, bár magát a féktestet is szívesen cserélném..
-
F_Gergely
őstag
válasz
rétisün
üzenetére
Köszi a két oldalt, YASEC oldalát olvasom éppen, nagyon jókat ir, kedvelem az efféle látásmódokat. De ez különösen igaz:
"Mindenképpen legyünk tájékozottak, és inkább háromszor kérdezzünk rá, minthogy tényleg ne működjön összhangban a rendszer."Én ennek eleget is teszek és ezért állandóan kérdezek is

Tudom bevinni valahova egyszerűbb lenne, de eddig is én szereltem a gépet, és ha megtanulom hogy, milyen középcsapágy kell, milyen hajtókar, milyen fogaskoszorú, és milyen lánc akkor ezzel csak bővítem a tudás táram.

-
rétisün
veterán
válasz
Kloden
üzenetére
a 1,5" az ~42mm, a 28"-ost meg 635-nek is írják, a 27"-ost meg 622-esnek, bár átszámolva a 28" nem 635mm.
"Most valami 28"-os 1 5/8-os gumi van a gépemen. Ez amit kinéztem akkor valamivel keskenyebb lenne?..."
nem, inkább egy hangyányit szélesebb, a 4/8-ad felelne meg az 1/2-ednek, ez meg 5/8-os -
Kloden
senior tag
Sziasztok, világosítsatok fel már légyszi mert kezdek beleőrülni a gumiköpenyek méretezésébe!!

Egy 28"-os trekking bicóra kéne köpeny. Valami ilyesmit ír: 42-635 28 x 1 1/2
Ez mit takar? Az első két szám nem tudom mi lehet, a másik kettő ismerős, 28"-os kerékre 1,5" széles gumi. Már ha jól gondolom. Egyáltalán jó lesz ilyen gumi nekem?...
Most valami 28"-os 1 5/8-os gumi van a gépemen. Ez amit kinéztem akkor valamivel keskenyebb lenne?... -
DemonDani
addikt
válasz
venember83
üzenetére
szembe jött velem, gondoltam megosztom, nem tűnik vészesnek ennyi érte, 7k darabja Magura is elég jó cucc
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Xantomas
üzenetére
Hát azért én a csepel royalokra bármit mondanék csak azt nem, hogy jó konstrukció. Egy dolog, hogy ocsmány az a váz (nem ugy általában, hanem a kidolgozása, a részletek ),de nekem valahogy nem tünik megbizhatónak. Aszongyák mindenhol, hogy húde van benne anyag,de én amikor taperoltam valahogy mégsem ez jött át (menni nem mentem vele), az meg, hogy a papucs gagyi az nem vita tárgya szerintem.
Plusz azért nem vitték túlzásba az alkatrészeket sem gyárilag.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Én azt veszem észre, hogy ritka hogy lát, észrevesz,de nem enged el, legtöbbször nem si figyelnek oda ilyen "kicsi" dolgokra, és ezért nem kapod meg amit nem szoktunk megkapni. Szóval a sinen már sasol a jűrművezető, mer a sárga az nagyobb jármű, én erre alapozok.
Beszélgetván hivatásszerű sofőrökkel aszongyák a kerékpárosra direkt figyelni kell, nem jön alapból, mert nehezebben látható, csak kisebb dolog. Aki meg ehhez nem elég tapasztalt sofőr, vagy csak leszarja (lásd taxisok. akárki akármit mond de lehet engem fasisztázni,de taxissal én még jól enm jöttem ki közösen közlekedésből.) az nem adja meg amit nem szoktak a legtöbbször.
-
rii
nagyúr
köszi mindenkinek!
kaptam tesómtól 2 gél-t ... (nála voltam gépet rendberakni, odamenet történt ... most értem haza .... )
rétisün: kicsit nyifogott a első tárcsa, de már abbahagyta ... most már csak néha szürcsög. Pedig aszittem, hogy darabokban szedem ki.
dqdb: ahogy írtad, én észak felől mentem délnek, ő meg nyugatról jött. Eléggé megviselte őt is.
Nyugdíjas: Nem merek a villamos sineken menni ott, mert a villamossineken miért engednének el?
am én is a villamossineken megyek, ha közepesen akarok haladni, ha nagyon akkor a kocsik közt, ha meg nyugisba is elég, akkor a sárga-kerócsíkos járdán 
legközelebb lehet én is villamossín már ott is? eddig mindig kierőszakoltam ... vagy elment előttem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Ób.szki...
Én hetente 4-5x járok arra legalább, ösmérem abszolút. Egy megoldása van, én is idővel tanultam meg, szerencsére nem saját káromon, csak pár ijedtség árán. Villamossín. Sajnos ez van.
Egyrészt több az idő egymást észrevenni, nameg a villiemsztől félnek az autósok, és odafigyelnek.

Egyébként még ugyis az egyébként is nagyon vész szakasznak a legparább helye.
-
rétisün
veterán
jobbulást!
a bicajnak is, ha baja esett.
igaz, itt vidéken nincs akkora forgalom, mint felétek, de én, ha látom, hogy autó jön, mindig úgy készülök, hogy nem adja meg azt amit nem adnak meg amikor nincs megadva.
egyébként is, elsőbbsége annak van, akinek megadják.mondjuk ha az a kereszteződés tényleg olyan szar, esélyed sem volt ez ellen bármit is tenni.....
-
dqdb
nagyúr
Az a Halász utcánál egy nagyon veszélyes kereszteződés. Ha északról dél felé mész, és az autó is ugyanebből az irányból érkezve szeretne a felső rakpartra kanyarodni, akkor a vezetőnek esélye sincsen, hogy az utolsó pillanatnál hamarabb észrevegyen. A többi kombináció nem ennyire problémás, de ott érdemes mindig lassítani.
Jobbulást, remélhetőleg kék-lila-zöld-sárga foltokkal megúsztad.
-
rii
nagyúr
jobbról megcsókolt egy pénzszállító autó repültem mint a vadliba... a keróútoin ment volna át, a battyhányi meg a lánchíd közti keróút-úttest keresdzteződésnél ..... nem adta meg azt amit ha nem adnmak meg akkor nincs mergadva
csont nem tört izület nem ficamodott vér sem folyt ...
csak a bal combom húőztam meg iszonyatosan ... az egés zegy nagy lüktető fájó gombóc ...
meg fáj az öklöm ... ahogy vertem a golyóálló üveget
ugye csak meghúzódott?
tekertni tudok
lépcsőn le keróval tudok
lépcsőn fel keróval tudok
csak egyenesen menni nemnem hívtam rendőrt ... szerintm stan-nel kyle-al és cartamnnel együtt mindenki elmondhatja: " ..... Ma is tanultam valamit ..... "
-
baluka26
veterán
válasz
venember83
üzenetére
Okés, köszönöm szépen.
Rétisün: Neked is köszönöm szépen
Bocs még egyszer
-
baluka26
veterán
Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy ide írok, de szeretném megkérdezni, hogy ez kb mennyit érhet?
Nem vagyok otthon biciklis árakban, ezért kérném a segítségeteket! (Én kb 10.000-re gondoltam)
Elnézést, ha zavartam a topiklakókat ezzel.
-
F_Gergely
őstag
válasz
venember83
üzenetére
koszonom a gyors valaszt! igen azt tudom hogy nem valami profi, viszont valtobol ez az egyetlen ami tetszik, volt egy shimano lx valtokar de az sem az igazi. mostani is ilyen csak 7 fokozatu igaz v-fekkel hasznaltam de azzal nem volt gond, remelem a tarcsaval sem lesz. Igen bovdenezest azt tudom mar neztem ki bovdenhazat meg hozza bovdent is. Koszi megegyszer!
-
venember83
nagyúr
válasz
F_Gergely
üzenetére
Igen, használható, bár azért ennél szinte csak jobb fékkarok vannak. Igen, a fékhez adnak mindent, tárcsát, százhatvanashoz meg nem kell adapter, feltéve, hogy a telód adapter nélkül kompatibilis a féknyereggel. Amit még kell vegyél, az bovdenház és bovden a fékhez.
-
F_Gergely
őstag
Avid BB7 bovdenes tárcsafék, használható ezzel a fékkarral?
Fékkart már megrendeltem, ha azt mondjátok hogy használható vele ez a fék akkor megrendelem ezt is.
Elvileg a fékhez adnak mindent csak fel kell rakjam a bringára, tehát külön nem kell hozzá vegyek semmit (pl: fékbetét, adapter, ilyesmik) ? -
bikelab
újonc
Megnyitottunk!
BikeLab Kerékpárbolt és Szerviz 2011. március 18-án megnyitotta kapuját,
a Felt és Norco kerékpárok rajongóinak nagy örömére!
Üzletünkben várjuk mind a komplett kerékpárt kereső, illetve az egyedi járgányokat kedvelő
bicajosokat is.
A Csepel-nek köszönhetően lehetőségünk nyílik, hogy a legszínesebb, legvidámabb kerékpárokat
összeállíthassuk, a színes egyéniségű megrendelőink számára.
Elérhetőségünk: 1118 Budapest, Budaörsi út 48-50.
www.bikelab.hu
info@bikelab.hu
20/2538316üdv.:
BikeLab Team
-
DemonDani
addikt
válasz
venember83
üzenetére
legalább a villa nem csavarodik el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
becuszabi
aktív tag
Biztos, hogy alu, acélfelnit már talán csak a régi libakergető tanyasi bringákon találni.
venember83: no meg a dupla tárcsafék elől

Azt hittem, hogy ez a cég már régen tönkrement, vagy legalábbis felhagyott ezzel a duplázással. Nem hiszem, hogy vannak a profi világban olyan dh-sok, akik ilyennel mennek.
Egyébként is viccesen néz ki a brutál féknyereg a kis filigrán konzolon. -
AtHoS
nagyúr
válasz
rétisün
üzenetére
rétisün, Meme köszi a reagálást

Elég késő volt már mikor írtam a hozzászólást, így írnék még akkor kimaradt dolgokat.
Tavalyelőtt nyáron cseréltem a hátsókereket és egy XC series 559 duplafalú acél ráf került a helyére full küllőzéssel és vadonatúj aggyal. Csak a racsnit kellett átraknom a régi kerékről. 90...95 kg között mozgok, így az eredeti aluráf már nemigen bírta a gyűrődést
Mondjuk az első keréknél nem cseréltem, mert azzal nem volt semmi gondom, pedig régebben elég sokat járdáztam a géppel. Azóta persze időhiány miatt csökkent a letekert kilométerek száma ezáltal a járdázás is erősen. Persze nem ártana az elsőt is hasonlóan cserélni, lehet meg is lépem.
Tavaly tavasszal cseréltem a monoblockot, mert érdekes kattogásra lettem figyelmes, amit annak tudtam be. Sajna a kattogás a csere óta is megvan, tehát az egyik pedál lesz a bűnös.
Mivel pont ugyanakkora monoblockot nem sikerült beszereznem, így ha jól emlékszem kb. 2-3 mm-el hosszabb ennek a tengelye. Sajna emiatt picit bekavart az első váltónál, de kis odafigyeléssel gond nélkül lehetett használni.
A pedálokat viszont bizony cserélni fogom, mert nem mai darab és amúgy is csak ideiglenesen került fel, mert az eredeti (hát mondjuk az is elég gagyi volt, de nekem megfelelt) kicsit megadta magát, mikor az egyik idióta autós felszorított a járdaszegélyre és ott kicsit megabriktoltam.Tavaly ősszel beszereztem egy szerintem egész tűrhető fékpofa garnitúrát: BBB BBS-16T Tristop, de olyan keveset használtam a bringát, hogy nem is foglalkoztam akkor a cserével. Most persze ez nem fog elmaradni.
A bovdeneknél teljes cserében gondolkodom. Nincs mese, eljárt már felette az idő.
Meme mivel miskolci vagyok, így nem szeretném Vácra felvinni generáloztatni

Amúgy kösz az árinfót, legalább nem tudnak errefelé lehúzni, bár nem is tapasztaltam eddig sem ilyen jelenséget.
A miskolci Excelsior kerékpárszalonban (ez nem a reklám helye lenne) vettem annó a bringát, de ők meg átköltöztek a város túlsó végébe. Ami közel van hozzám és a felnit is ott vettem az az Outdoor.Most már, hogy tudok kalkulálni kb. árral be is megyek valamelyik nap, hogy egyezkedjek velük

-
DemonDani
addikt
válasz
venember83
üzenetére
dobj fel ilyeneket, tuti nem cincognak

-
venember83
nagyúr
Az alubak miatt merevebb. Ha nem elég merev a teló és gyorszáras az agy, akkor valószínűleg az ilyen is fog ciceregni, de szvsz korántsem annyit, mint a sima "lemez" tárcsa. Hátul egy alubakos tárcsám van, azzal nincs gond, csak picit súrol, és beállítani is lényegesen jobban lehet, meg eleve nem nyolcassal jött le a gyártósorról s azóta sincs benne nyolcas...

-
rétisün
veterán
válasz
venember83
üzenetére
ha ez vigasztal (tudom, nem fog
) én már a 3. pár fékbetétet próbáltam ki a kelly's elsőfékjében, és mindegyiknek ugyanolyan nemszeretem hangja van. persze emiatt nem fogom visszarakni a régi kereket, hiába azzal nem volt ilyen. -
Tamoo
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hát azt tuti hogy egy pár ilyet én is bevállalnék. Csak kár hogy kb annyiba kerülhet mint kompletten a fékem

-
dqdb
nagyúr
válasz
venember83
üzenetére
Hogy is, hátsó kereket előre rakod?
Hát hooooogyne
De jó is lenne egy ilyen előre, nem ciceregne annyit a nyomorult.
Ez a tárcsa miért nem ciceregne? Azért kérdezem, mert én is gyűlölöm azt a hangot nagyon, és ennyit megérne nekem a jövőbeni csend. -
Xantomas
őstag
Miútán ideért hozzánk is a biciklis bumm, az élelmesek felvásároltak egy halom devecseri lomis bicajt, szétszedték, és nekiálltak halomra egysebiket, fixiket építgetni, és árulni. (most kicsit megcsappant az ellátásuk...) A tápos pesti lurkók meg viszik mint a cukrot
Bringaguru, Hyperretro, stb.Menj el a Csepel bemutatterembe, a VIII. kerületi Vásár u. 4-be. Ott az új csepel alkarészek (markolatok, kormányok, pedálok, nyergek, felnik, gumik, kormányszárok, stb legalább a szívárvány 7 különböző színében vannak.
-
rii
nagyúr
válasz
Xantomas
üzenetére
hova járnak még a fixisek? (-:
recikli?engem az fogott meg, hogy mindenféle színben van mindeféle alkatrész
más bolt kínálatában nem láttam még ilyetakár brasilian-style kerót is össze lehet cuccolni (-: zöld küllő, narancs tárcsa (-:
tudnál mutatni képet a keródról? (-:
Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos autók - motorok
- Parkside szerszám kibeszélő
- World of Warships
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- HP 200W töltők (19.5V x 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
- GAMING PC! i5-12400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de azért ne kezdjen senki kísérletezni, meddig mehet el

olyan csúnya egy szép fehér bicaj, amikor össze-vissza van fröcskölve.

Hol ez, hol az.