Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
Aktív témák
-
Ariadne
őstag
válasz
venember83 #21398 üzenetére
Nos kiírom, hátha másnak is hasznos.
Szóval Csillebércre eljutás:
A helyszín Buda, XII. kerület, Konkoly Thege Miklós út itt ni.
Aki bringával/gyalog közelít, és lusta (vagy DH-s arc
), az jegyváltást követően felszáll a fogaskerekűre (Moszkva tér - Szilágyi Erzsébet fasor felől kényelmes), a tetején kihámozza a bringáját a DH-sok húszkilós csodái alól, és a tömeggel együtt megindul a megállóból kilépve adódó három útirány közül (bal, jobb, közép) a középső széles úton. Itt hamarosan a kisvasút sínjeibe és állomásába lehet belefutni, itt jobbra végig követve a sínt megyünk egyenesen, az úton is tovább, amíg meg nem látunk egy étteremmel meg buszokkal felszerelt kereszteződést, ott is balra egy furcsán emelkedő utat, na az a Konkoly Thege.
Ott már csak a bejáratot kell figyelni, az út jobb oldalán lesz.
Erősek (és bátrak) ehelyett feltekernek az Istenhegyi úton, és túl is élik.
Kocsival gondolom az Istenhegyi út - Eötvös út - balra kanyar Konkoly Thege lehet a nyerő, de majd ezt a benzinüzeműek megmondják.
mod: Hopsz, autóval talán pont ez a bejárat nem működik, csak gyalog meg bringával...
-
KaraDani
addikt
válasz
venember83 #21398 üzenetére
-
venember83
nagyúr
Van autó, van csapat, mindenképp lesz valamilyen hátsó kerék is (igaz, Dirtyz?
), a hétvége az Csillebérc jegyében fog telni.
-
Hali
Manitou skareb super-hez (80as) hol tudnék szerezni szimeringet/tömítést? És mennyibe fájna? Az van, h jön orrán száján belöle az olaj, gondolom a szimeringek mentek ki
Évjáratát nem tudom (talán 2004 vagy 5ös) de ígyen éz ki -
fidig
tag
Még 13 km kell, hogy meglegyen az új, július eleji bringába az 500km...
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #21380 üzenetére
Hát nem hiszem, hogy normál minőségű aszfalton gyorsabb lennék mint te, most hogy frankó géped van. Adatokat tényleg én sem találtam róla sehol, a használatin kívül, már kifutott termék, engem még egy darabig kiszolgál, aztán majd köv szezonra lesz egy Fenix LD20 szerintem úgyis.
-
KaraDani
addikt
válasz
ludsimon #21378 üzenetére
Kulacstartóba való
Így azt kell még vennem egyet, hogy legyen hely egy kulacsnak, de így 9k ért kötve hiszem, hogy hasonló fényerőt kaphattam volna, ráadásul ilyen gyorsan. Ha gondolod valamelyik nap este összefuthatunk megmutatom, meg el is mehetnénk kicsit tekerni, kéne egy gyors edzőtárs
-
KaraDani
addikt
-
hefi_
csendes tag
Sziasztok!
Felkerült 250 darab 2009-es Eurobike kép a TestBike Fotóra:
Eurobike 2009 országúti képek
Eurobike 2009 XC képek
Eurobike 2009 - DH & Enduro képek
Eurobike 2009 - Dirt képekHátha valaki érdekel
-
amargo
addikt
válasz
ludsimon #21353 üzenetére
A light reviews-t oldalt érdemes olvasgatni, állatul leírnak mindent, ha teszteltek egy lámpát. Továbbá a candlepowerforums-on is rengeteg a jó infó.
A lenser fényereje brutális, de cserébe 2x akkora is. No meg alig lehet találni arról infókat, ez a vaktába kipróbálom meg nem az én világom.(#21354) Ariadne:
Jó 5let, noha a fejlámpa lesz meg elsőnek (már ha meglesz), annak is brutális fénye lesz a tesztek alapján.
A bicót írtam, még tesztelt is linkeltél be róla
Merida hfs 1000d trail. Leginkább a meridánál maradok, tetszik ez a bringa nagyon, főleg most jó árusítva. -
KaraDani
addikt
Na van egy frankó lámpám
Cateye HL-NL 260, hazafelé ki is próbáltam a kisebbik 12W os égővel. Hát, lejebb hajtottam inkább, miután egy autó visszarefizett
A másik a sötét bringaúton szembe kissé iluminált két gyalogos: "Mi a franc ez motor?"
20W ost még nem próbáltam, de ez a 12W es is igen durva fényt ad. Egy szűk keresztmetszet lesz a 12W ossal 4 óra, 20W assal 2 óra üzemidő, de 9k ért szerintem jó vétel volt.
-
fidig
tag
A blogban kiegészítettem a szöveget képekkel...
-
venember83
nagyúr
válasz
Dirtyz #21363 üzenetére
Kösz az infót. Egy dolog, hogy nem illik, de ha kényelmes? Riser kormány azért kell, mert a kormányt nem tudom magasabbra tenni a rövid villanyak miatt s kell a plusz magasság, mászáskor jó kinyújtózni a szarvakat megragadva, lefele meg nem baj, ha nincs meg az "átesek a kormányon" érzet.
Igen, lehetséges, hogy kell még az a hátsó kerék.
-
Ariadne
őstag
válasz
Hasaggymeg #21365 üzenetére
Hozzá kell tegyem, hogy bár nem tartom szépnek, de mindkét bringámon van macskaszem.
Kapok is érte rendesen.
A 40+ meg utol fog érni engem is, remélem.
-
Hasaggymeg
veterán
válasz
Ariadne #21312 üzenetére
Alig húzom ki a lábam máris leszóljátok a macskaszemet is meg (Meme) a 40+ éveseket is!
-
Ariadne
őstag
Szolgálati közlemény: venember83-at igen sürgős privi várja.
-
Dirtyz
őstag
válasz
venember83 #21359 üzenetére
Nem, nem kell spéci stucni, szarvakat lehet rá tenni, de egy ilyen riser kormányra nem illik
-
Jofi81
őstag
válasz
fpeter07 #21361 üzenetére
Kezdetnek megteszi egy Citadel U-lakat is.
-
fpeter07
veterán
Akkor ha vki lezárni is akarja a bicajt, u lakatot vegyen? Gondolom ettől minden tolvaj odébb állna, csak annyiba kerül mint a biciklim
[link]
-
golyani
őstag
válasz
venember83 #21359 üzenetére
általában a kérdéses helyeken alura van dolgozva a karbon cucc így elméletileg lehet rá tenni. stücniből sztem nem kell speciál.
-
venember83
nagyúr
Megint jövök a szokásos kérdéseimmel.
Kettővel: szénszálas kormányokhoz speciális kormányfej kell? Szarvakat lehet tenni szénszálas kormányra? Ez lenne a kiszemelt kormány. Köszönöm a válaszokat.
-
golyani
őstag
-
ludsimon
veterán
válasz
amargo #21342 üzenetére
Nincs tartó a Lenser-hez.
Azért a Fenix se annyira rossz.
Lenser
FenixNemsemmi, hogy hogy szórja a fényt ez a Lenser.
Azért nem akarok megvakítani vele senkit, főleg bicikliúton szembejövőt.
Szerintem tuti azt hinné valami motoros közelít 28Km/h-val.
Azért jó néha ha jobban figyelnek, mert este 8 körül annyi futó, meg babakocsis közlekedik a bicikliúton, sokkal több mint biciklis.
Mikor ott van a másik oldalon járda.
Legalább jobban felfigyelnek.(Remélem.)
-
ludsimon
veterán
válasz
amargo #21342 üzenetére
Most nézem.
Ez a Lenser 172 lumens.
A Fenix LD20 175 lumens, ő a király.Viszont a Lenser javára ott a flood mód, és a spot mód közötti váltogatás, ami miatt lehet a Lensert választom.
Hol találtad ezt az összehasonlító tesztet?Viszont hosszabb ideig műxik.
Remélem 2x Eneloop rendesen odavág majd a működési időnek.
Ha nem, akkor majd ha meglesz az IPC-1L, vannak amerikából hozatott 2700mAh-es Powerexeket regenerálom, mert van egy sejtésem, hogy az Energizer töltő szart se ér, nem pedig az akkumulátorok a rosszak. -
Creative997
őstag
Hali!
Régen nagy bringás voltam, de bizonyos okokból kifolyólag az elmúlt 3 évben abbahagytam és minden másról, hírekről is lemaradtam, úgyhogy sztem visszatérek, szal először csak figyellek titeket, még noob vagyok.
Streeteltem, haverral raktuk össze a bringámat, ami kezd idejétmúlni, egy '05ös UMF Dirt vázon Manitou Black Elite teló, Shimano Deore tárcsafékes kerékagy, Sun Rims Ditch Witch duplafalú felnivel, Truvativ stucni, kormány, hajtómű, 2.1es Kenda gumi (hogy milyen nem tudom mostilletve hogy mi van hátul se
), hátsó féket azt hagyjuk
elöl Hayes HFX 9 tárcsafék. Ezzel lenne egy kis gondom. Az új pofák egyszerűen nem fognak, fogalmam sincs miért. Azt mondták hogy semmi gond, csak rakjam bele forrásban lévő vízbe...
Mondom miva?
Ötlet?btw mindjárt mutatok egy képet
Én ősrégen -
Ariadne
őstag
Helyes jószág, gratula.
Egészséggel visel, sokat nyúz, nem leköt nyilvános helyen, különös tekintettel BME előtt.
(Ez utóbbi nem feltétlenül vonatkozik rád, de sohasem lehet tudni, terjeszteni kell a tudást...)mod: KaraDani: De egyre gondoltunk... Túl szép, h ott lehessen hagyni bárhol, főleg Bpen és környékén.
mod2: Tényleg, most nézem, azzal a zárral egy percre sem, még a kertben se! Erővágó, két mp és már nincs bringád, pedig igazán kár lenne érte.
-
iwu
addikt
válasz
KaraDani #21291 üzenetére
jogos, tehát az újdonság:
csodás telefonos kép
Üdw, iwu -
rétisün
veterán
válasz
KaraDani #21346 üzenetére
pont ilyent vettem a múlt héten
a katalógusban is előrenyúlás van írva, de az biztos, hogy hátranyúlás. ha jól emlékszem valahol mintha lenne is jelölve a nyeregcsövön, hogy hátrafelé kell állnia.
he előrefelé áll, nem is tudod mgfelelő szögbe állítani a nyerget.én legalábbis úgy tettem be, hogy hátranyúlása van
-
rétisün
veterán
válasz
amargo #21344 üzenetére
tényleg.....akkor a bikemag szerverén van valami összekutyulva, az biztos, nekem sose volt ilyen fékváltókarom, nem is akartam eladni, és nem is tettem fel ilyen képet.....
biztos azért, mert amit én feltettem, az is tiagra.jpg, meg amire muat az is. na majd teszek fel másikat, más néven.
javítva....de nem ez a lényeg, tessék megvenni
-
rétisün
veterán
itt is reklámozom kicsit a tiagra hajtóművemet, ami potom pénzért (ph!-soknak 15.000-ért !!) eladó
-
amargo
addikt
válasz
ludsimon #21341 üzenetére
Még csak biciklis adapterek ilyen rögzítők, amikkel a régi lámpámat feltudom rögzíteni. A fejlámpán kívül, én is szemezek egy LD20-al.
Igazából néztem a led laenser p14-et is, de nekem is az a bajom, mint itt többeknek, hogy nagy. Viszont egy srác írta, hogy 4 óra után is még ment max-on a fény ereje, ami azért jó lehet. Bár tény, hogy eddig a leghosszabb éjszakai tekerésem kb 3 óra volt..
Ha megjön majd a HP10-es (ami sept 30-ig nem valószínű) akkor majd írok róla pár sort.
-
amargo
addikt
Fenix-től megkaptam a csomagot, sima csomagként lett feladva. Nem terhelte vám áfa (100 $ alatt, ha jól tudom nincsen). Bélelt csomag. Pozitív tapasztalat.
Csak kár, hogy a fejlámpám még mindig csak gondolatban van meg. aug 10. lett rendelve azóta mindenféle infót írtak róla, most éppen átalakítják a lámpát, ami nem is baj, ha hibás legalább már az újból fog jönni -
fidig
tag
Akit érdekel nyitottam egy blogot, ahol leírtam a Fertő tó körüli élményeket.
-
becuszabi
aktív tag
válasz
Narancs #21332 üzenetére
Amíg a gumiréteg alatti szövet bírja, addig nincs gond. Egy ilyen sűrűn berepedezett külső viszont lényegesen sérülékenyebb. Az a külső, amit alapból ilyen gyenge minőségű anyagból gyártanak, attól sok jót nem lehet várni.
Nekem is volt ilyen (egykori csehszlovák műremek), de igazából akkor dobtam ki, amikor már elkopott...használd amíg tudod, de nem árt ha már most beszerzed a tartalékokat.mod.: annyit azért nem bírt ki, mint egy mai átlagos külső, szóval hamar elkopott
-
tekeyagd
aktív tag
sziasztok!
mivel ez egy kocka-fórum alapvetően, így feldobom ide a PC-met, amit bringás dolgokra is cserélnék!
-
-
spartan1
aktív tag
válasz
Ariadne #21312 üzenetére
Olyan súlyos dolog, mintha kitámasztót meg sárvédőt szeretnél rá, esetleg macskaszemet meg visszapillantó tükröt..
Szerintem a plasztik sárvédő kis fecskefarokkal és a küllőkre szerelhető macska szemek igenis gyönyörűek
Megspékelve kettő darab kitámasztóval//a biztonság kedvéért mind a két oldalra 1-1 darabot//..,Hab a tortán pedig a régi sokszinű műanyag küllőtisztitó
Innyenceknek pedig pvc-ből vágott sárvédőre szerelhető sárhányó is felrakandó melyhez alapból jár /grátisz/ a nadrágcipesz
-
Manitou
veterán
Tegnap vettem az ALDI-ban egy fejlámpát, egész korrekt kis cucc
3500-ért szerintem igencsak megéri.
Akinek viszonylag nagy fényerejű lámpa kell olcsóért ne habozzon
Ilyen:
[link]
50 méterre is elvilágít 6 órán át tud 75 Lumennel világítani.
Van rá 3 év gari , és adnak hozzá 3 energizer mikroceruzaelemet is.
Bár lehet majd ráfabrikálom a kormányra inkább valahogy, mert városban csak úgy közlekedhetek vele. -
ludsimon
veterán
válasz
Ariadne #21316 üzenetére
Igen ám, de nézem, hogy sehol se lehet kapni csak náluk.
Na, mondom megkérdezem, hátha csak nem frissítették az oldalt.
Aztán akkor mondja, hogy ez az utolsó 46-os.
Remélem jó lesz.
Nekem nagyon tetszik! Ilyen szép cipőm még nem is volt. Mintha én terveztem volna a cipőt, annyira bejövős.Na, majd meglátjuk.
-
ludsimon
veterán
Mekkora mázlim van.
Utolsó darab cipőt viszem el.Úgy tettem mint ahogy Ariadne javasolta, 45-ös a lábam, és 46-ost kértem. Remélem nem lesz túl nagy, és nem esik ki belőle a lábam, mert akkor már nincs baj.
Biztos nőni fog még a lábam. -
Meme
aktív tag
válasz
ludsimon #21309 üzenetére
gyere ki hozzám, van bontott bbb állíthatóm, odaadom, aztán játszhatsz vele, mi lenne jó.
amugy meg azért ne csufitsd el vele mert:
a tied egy kecses fittnessss gép
az állítható stucni meg a 40+ éves tulajok trekking gépeire való, ahol a tulajok nem sportolni akarnak, hanem inkább karosszéket -
Ariadne
őstag
válasz
ludsimon #21305 üzenetére
Nekem is van egy eladó állítható stucnim, ennek ellenére csatlakozom Meméhez, könyörgöm, ne, egy ilyen gyönyörű gépre vétek ilyet tenni (városi csótányra tökéletes, akinek arra kell). Olyan súlyos dolog, mintha kitámasztót meg sárvédőt szeretnél rá, esetleg macskaszemet meg visszapillantó tükröt...
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #21310 üzenetére
Nekem konkrétan a könyököm fáj iszonyatosan már 20Km után.
Behajlítom, és majd meg őrülök a fájdalomtól.A réginél nem volt ilyen.
-
-
ludsimon
veterán
válasz
venember83 #21308 üzenetére
Ennyire nem értek hozzá.
Még nem láttam ilyen állítható izét.
Gondolod, hogy szokás kérdése?
Elég kényelmetlenül meg kell nyújtanom a karomat, hogy rendesen fogjam is a kormányt. -
ludsimon
veterán
Te értesz hozzá, én nem.
Nem is akarom elcsúfítani.
Az állítható, fekete színben miért csúfítaná el a biciklit?A gyári hány fokos?
Mert azt is szeretném tudni mennyivel lenne magasabb.
Ez akkor megfelelő lesz?
Nehogy az legyen, hogy fölöslegesen veszem meg, és kidobtam rá 5k-t, mert alacsony, mert akkor.
-
rétisün
veterán
mint feljebb írtam, ezekkel az a baj, hogy nem biztos, hogy belemegy az aluvilla szárába is. a bbb hasonló cucca (1 1/8-os a-heades magasító) acél villanyakkal remekül működik, de alu villaszárba már nem fér bele, mert annak ugye vastagabb a fala, azaz kisebb a belső átmérője. esetleg az 1"-os, de akkor meg olyan stucnit kell venni hozzá.
ludsimon: ha érdekel, van egy ilyenem fölösbe, 2500-ért már küldöm is
-
KaraDani
addikt
válasz
Ariadne #21300 üzenetére
Én 9 ért vettem múltkor dechában, igaz nem neon, fekete, de vannak rajta fényvisszaverő csíkok (hátán, meg karokon meg elől is), narancs bélés meg egy két narancs csík (van pirossal is) , hónaljnál hálós, szerintem ennél jobban más se nagyon szellőzne, és nekem mellesleg tetszett is.
Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- BestBuy topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (1. generáció) eladó prémium, 360 -ban hajlítható üzleti ultrabook!
- Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GB RAM, i5, Windows 11 gyári kiegészítőkkel!
- Agfa Isola fényképezőgép
- Eladó Lenovo ThinkPad T490s laptop 16GG, i5, gyári kiegészítőkkel!
- Asus ROG Strix Scar 18 2024 G834JYR Gamer laptop a csúcskategóriából!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest