- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
spartan1
aktív tag
kipróbáltam az új lamijonom
nekem tetszik,bár nem túl nagy a fényereje de villógó módban elég erős..voltak akiknek nem tetszett de ezek közül az a házaspár tetszett aki az enyhén kivilágitott bicikliúton sétált és előtte tekert a max 4-5 éves gyermekük háromkerekűn/persze kivilágitatlanul
volt egy kis kiabálás de végül nyugi lett
-
venember83
nagyúr
válasz
Ariadne #20495 üzenetére
Kisebb kezűeknek a Hayes Stroker is kényelmetlen, mivel eléggé kiáll a kormány síkjából a fékkar.
Agy tekintetében még mindig nem találtam szimpatikus beszerezhető példányt, szerencsére a tárcsás fék még távoli terv, lesz ott is agyalás rendesen. A könnyebb tárcsás fékek eszméletlen árban vannak, annyi lesz a kis könnyű bringámnak a tárcsafékekkel, plusz egy kiló.
-
válasz
spartan1 #20494 üzenetére
Nem tudom, most néztem egy videót, és elgondolkodtam, egyáltalán kell-e nekem hátsó teleszkóp, ha más úgy is állok a bringán. Olcsóbban megúsznám a dolgot. Csak első teleszkóp kellene, hogy ne rázza szét a kezem. És akkor abba már mehetne tárcsafék, nem kellene hátsó rugót cserélni, stb. finomságok.
-
Ariadne
őstag
válasz
ponti_ak #20488 üzenetére
Még egy szavazat a Juicy 3-ra, még nagy súlyú bringás alatt is jól bírja, erős.
Saját tapasztalat, nem cserélném le semmire, tökéletes. Eddig aki csak ráült a bicómra, mindenki megjegyezte, hogy "hű de jó kis harapós ez a fék".
Egyetlen gondja, h kisebb kezűeknek kényelmetlen a hármas fékkarja, mivel nem lehet állítani a markolattól való távolságát, de ez eggyel feljebbi (ötös) karral tudtommal orvosolható. -
spartan1
aktív tag
válasz
Fecogame #20492 üzenetére
igen ez az csak kicsit sokért adja,max 30-at ér ha jó állapotban van
nemrég adtam el az umf vázam,azt nyugodtan gyilkolhattad volna de azt sem dh-ra persze és abba is csak max 130-as villa mehet..csak dh vázban gondolkozol vagy más is érdekel?merev váz teljesen kilőve?
-
spartan1
aktív tag
válasz
Fecogame #20484 üzenetére
a duro teló nem rossz és birja is egy darabig az ugrabugrát..ha 12k-val megtoldod akkor kapsz egy dirt jump-ot ami már tényleg arra való és a váll szerkezete is igen combos/nálam birta a kinzást
/..a váz az sajna szerintem egy életveszéjes darab ha vadulni akarsz vele.A duplafalú felniben csak a saját véleményem az airline-t felejtsd el mert olyan mint a gumicukor..ariadne-nak igaza van,inkább gyűjts!! nehogy vegyél valami szörnyet mert szörnyet halsz vele
van egy eladó 2 hónapot használt truvativ hussefelt hajtóművem 38-as tányérral.Gyilkolásra lett kitalálva és birja is
-
ponti_ak
addikt
válasz
Bikeman #20478 üzenetére
Hmm, ezt is láttam, de ez már túl jó lenne nekem.
Meg fehér is.. a kis Crux-om meg szürke (ezüst..).
Köszi mindenkinek a válaszokat!! Győzött a józan ész, és megvettem a 2006-os Race-t, ami "használt" (refurbished, vagy mi.. tök olyan mint egy új), de 50-ért úgy érzem megérte. Remélem nem fogok csalódni, majd beszámolok róla, ha megjön.
Üdv: pontiMOD: jah, mostantól tárcsaféket keresek..
Bár szerintem V-fék után kezdésnek pont jó lesz egy BB7.. A Juicy-k már 20 fölött vannak, ugye.. (?)
-
Manitou
veterán
-
Ariadne
őstag
válasz
Fecogame #20484 üzenetére
Összesített gyors válasz: ha az utolsó linken szereplő bringa feljavításáról lenne szó, és ezzel mennél terepen, vagy mész most is, akkor a válasz röviden minden kérdésre: nem, nem, NEM, felejtsd el! Az a váz bármikor széteshet, hegesztési varrat mentén vagy valamelyik hmm forgáspontnál, életveszélyes. A boltba óvatosan eltekerni jó, de ennél többre nem szabad használni.
Vagyis: tárcsaféket ilyen abszolút nulla teleszkópnak nevezett tárgyra nem szabad tenni, szétszedi, akár el is töri. Az a teleszkóp DH-ra kevés. Duplafalú felniben is ugyanúgy lesz nyolcas, kivéve ha többet költesz rá, mert a nehezebb, drágább felnik jobban bírják a gyűrődést. 100k alatt nem létezik megbízható, valódi össztelós váz, taggal együtt, DH-ra...
Egyszóval: ne.
És bocs az őszinteségért, jóindulatból írom, nehogy baleset érjen, mert amit most csinálsz, az egyszerűen őrültség...
mod: És hogy konstruktív választ is adjak: 100k-ból egy jó kis használt montit (nem DH gépet, nem össztelósat) ki lehet hozni, azzal tudnál edzeni, amíg összegyűjtesz egy DH gépre valót.
-
Na, felmerült bennem egy csomó kérdés bringával kapcsolatban
Tehát sorjában:
1., Megéri azt a plusz 20ezer Ft-ot az, hogy lesz tárcsafékem? ( új agy + BB5 )
2., Ha V fékem marad, az mennyire szedi szét a felnit, illetve mennyivel fog rosszabbul, mint a tárcsa?
3., Ez jó teleszkóp?
4., Egy teleszkópot hogyan lehet szétszedni? A mostani a mai ugratásomnál felugrott, és kottyant egyet, azóta kicsit "gagyi". Meg már vagy 6 éve nem lett olajozva.
5., A duplafalú felnibe soha nem lesz 8-as?
6., Hol találok 100e alatt összteleszkópos vázat?
7., Ha az ilyen váz eltörik, az hol lesz?Kb. egyenlőre ennyi. Kösz a válaszokat!
-
Bikeman
aktív tag
válasz
venember83 #20479 üzenetére
Nem értem a kérdést... '09 SID jó, vennék, '09 Reba----> nem vennék.
Saját preferencia listám, ami alapján telót vettem:
Ha lehet, akkor '08 Reba WC, amit linkeltem, én ilyet vettem, mert végül találtam megfelelő hosszú csövűt.
Ha nem találtam volna, akkor '09 SID-es vettem volna, és nem '09 Rebát.
-
pweisz
senior tag
Csak a klip miatt:Ride Like The Wind
-
Bikeman
aktív tag
válasz
ponti_ak #20474 üzenetére
Ezt ajánlanám figyelmedbe, a legjobb Reba, nekem is ilyen van...
(rá kell kérdezni a (karbon)nyakcső hosszára, nem írta bele a tompája...)
Ennek a villának a listaára 250k! Az RS legdrágább CC villája, már nem is gyártják az újaknál, mert még ennyiért sem érte meg nekik. (egybe"öntött" karbon váll-nyak miatt)
Fényezése nem szimplán fehér, hanem gyöngyházfehér (Athena White), minden fényben más színű.Az enyém 21 centis(!) nyakkal,karboncsőbe való alu rózsával (ami nem is hasonlít a vas-alu csövek rózsáira) 1520g
A 2009-es Rebáknak a kinézetük a legkisebb bajuk, láttam már boltban, polcon zsírúj '09
Rebát, ami be volt esve kb. 40mm-re, és a becsúszókon folyt az olaj, ami a tetejéről szivárgott...Akkor inkább már egy új ('09)-es SID.
-
picur220
veterán
Mentem ma kb 30 kmt a BB7-tel, és bekopott, 8as vmilyen szintem kivasalódott, és ez egy nagyon jó, adagolható fék! Ne cseréljék a tárcsát se, én már le nem szedem! Hátra viszont menni fog egy BB5!
-
Ariadne
őstag
-
ponti_ak
addikt
válasz
venember83 #20468 üzenetére
Szia, köszönöm a választ! A Team az új lenne, dobozos, vágatlan nyakkal, PopLock karral együtt. A bikemagot ismerem, de nam nagyon találtam ennyiért. Azért a 80 tényleg nagyon a max amit szánnék rá, ezért is vívódom ennyit.. A 2009.-es Reba nem tetszik..
Köszi még1x!
-
ludsimon
veterán
Ma tekertem 38Km-t.
Este szerintem még tekerek.Rendesen feltörte a seggemet az ülés. Vagy a régihez szoktam hozzá, vagy pedig ez a kemény.
-
ludsimon
veterán
válasz
Xantomas #20460 üzenetére
Jó.
Ez a Fuji, amit linkeltél egy rohadt jó fényképezőgép.Amit meg eladtam, az egy szar Samsung S630-as volt.
De tény, hogy nem drágák az eneloopok, és agyon istenitik őket, bár én 4500 környékén vettem anno ezeket az aksikat.
Szerintem mindenképpen megérdemli, hogy istenítsék. Az eddigi kipróbált Ni-Mh akkuk közül a legjobb volt! Energizer, Sanyo hagyományos, Duracell, valami kínai noname szar, Powerex ez a jelenlegi Ezeket mind kipróbáltam.
-
venember83
nagyúr
válasz
ponti_ak #20465 üzenetére
Lényegi különbséget nem látok köztük technikai leírásukból, kb. ugyanazt tudják. Személy szerint nem adnék nyolcvanezret egy használt, null garis telóért. Annyiért van garis új is, MX Pro ETA, újonnan kétezernyolcas Reba, valamint R7 Super Absolute is. Vagy ötvenért használtan, vagy inkább újonnan valami. Szerintem. Meg nézz körül bikemag aprók közt is, ott is kapni gyöngyszemeket féláron kicsit használtan.
-
spartan1
aktív tag
ebbe--bocsesz
-
spartan1
aktív tag
válasz
Hasaggymeg #20464 üzenetére
-
ponti_ak
addikt
-
spartan1
aktív tag
válasz
rétisün #20462 üzenetére
egy rossz szót sem irtam a hazai forgalmazókról(ezt hol olvastad??)
a saját nevemben irtam/nekem az a tapasztalatom/.elhiszem,hogy neked gyorsabban viszairtak és örülök is neki
.nekem egy helyről jött 1-2 órán belül leggyorsabban levél..nem szidom nem rágalmazom nem gyalázom őket csak néha lassúak..
-
rétisün
veterán
válasz
spartan1 #20452 üzenetére
ezzel mondjuk nem értek egyet teljesen, ebike-nak írt e-mailekre eddig aznap kaptam választ, mindig meg tudtam velük beszélni e-mailben is, mit akarok, bikemarkettől is jött válasz, ahogy kell. arról már nem ők tehetnek, hogy a hazai forgalmazók trógerek.....(és akkor még finoman fogalmaztam)
-
amargo
addikt
válasz
ludsimon #20442 üzenetére
Ansmann maxE -t érdemes még venni.
-
Xantomas
őstag
válasz
ludsimon #20442 üzenetére
OMG, milyen fényképezőgép az? A 4 éves Fuji s5600-ammal simán 350-400 képet lövök egy garnitura 2700-as Uniross aksival. Annyi a lényege, hogy egy pic vezérelt áramkörrel 0,9V-os üresjárati feszültségig merítem, és onnantól pontosan 21 órát van egy 130mA-os töltőáramű töltőn.
Van, hogy egy hónapig használok egy garnitúrát, mire lemerül, és lekapcsol a gép, de ekkor 1,1V-os üresjárati feszültségen van, tehát van benne kraft.De tény, hogy nem drágák az eneloopok, és agyon istenitik őket, bár én 4500 környékén vettem anno ezeket az aksikat.
-
spartan1
aktív tag
este kipróbálom a új lámpijonom.nem várok tőle sokat de ez van
-
ludsimon
veterán
Holnap erős frontra kell számítani, megint kihagyom a NightRide-ot.
Tuti nem hagyom kint az eresz alatt, mert oda bever az eső.
Felviszem a padlásra a jószágot. -
spartan1
aktív tag
válasz
picur220 #20447 üzenetére
hivtad már a boltot ahonnan vetted??
ma a lámpavásárlás a második üzletben jött létre,az elsőben nem találtam ami tetszett de azért végig nézegettem őket..mindegyiket bekapcsoltam és szakisan belenéztem a fényébe
7-8 lámpa után rápillantottam az eladóra és pislogtam a vakitó fénytől amit lehet félreértett..Elmenetelemkor még félig vakon mélyen belenéztem a /férfi/ eladó szemébe és ő óvatosan,halkan megszeppenve elköszönt
-
-
-
ludsimon
veterán
válasz
spartan1 #20438 üzenetére
Nekem most vannak fontosabb dolgok, mint a lámpa.
Az lesz a legutolsó, az tuti.
Egyenlőre elég a mostani.
Akkukat kell benne cserélnem, mert amit vettem, annak ellenére, hogy 2700mAh-es, nagyon gyorsan elveszti, 1 hét alatt az energiát használat nélkül.
Eneloop akkukat fogok beletenni. A legjobb akku a Ni-MH családból.
Tiszta olyan, mint a Li-ion akku.
Bármikor rá lehet tölteni, nincs memóriaeffektus, és 1 év után is csupán 15% kapacitást veszt el. -
spartan1
aktív tag
válasz
picur220 #20436 üzenetére
szerintem beszélj azokkal akiktől vetted,hátha vissza lehet cserélni és addig nem is érdemes babrálni vele.azt nem tudom,hogy hogyan lehet tutira egyenesbe hozni
ne lepődj meg ha a bb7-es fékpofája nem fog nagyon előszörre mert kell neki pár nap bekoptatási idő..Sokan cserélik a gyári pofákat de szerintem nincs azokkal baj..Jók a bb7-esek és szerintem szeretni is fogod ha beáll a rendszer
-
spartan1
aktív tag
nekem egyelőre elég lessz.ennyi pénzért jobbat ugysem kapok
tesóm járja az országokat,majd ha lessz több pénzem 40-50k-m lámpára akkor beszélek vele,hogy hozzon persze csak akkor ha külföldön olcsóbb.pl:anglia,francia..majd utánanézek ott milyen árak vannak
-
picur220
veterán
válasz
spartan1 #20376 üzenetére
Na megvan a BB7! Hozta a futár, örültem is mint állat. Felszereltem, ez elég sokáig tartott, meg nagyon felkúrta az agyamat a fos roundagon tárcsa, mert olyan 8-as volt benne, hogy az már sztem az elviselhetetlen kategória. Ki lehet ezt valahogy szedni belőle? Próbáltam normálisan beállitani, de nem igazán sikerült, mivel a 8-assal rendelkező tárcsa cirógatja a betéteket. Ha meg nem, akkor olyan távol van, hogy nem fog.
Először, mikor felraktam, elindultam vele, és olyan hangja volt, mint egy hajókürtnek 2x! Most kezd már kicsit bekopni, és halkul, már lassan semmi hangja sincs.
Szerintetek forduljak szakemberhez a beállitással, és a 8assal kapcsolatban, vagy ő sem tudja sokkal jobban beállitani? -
Ariadne
őstag
válasz
ludsimon #20431 üzenetére
Mindenképp fel kell próbálni valahol (Ridebike, Vár kerékpár, Probike, Bringavilág, most hirtelen ezekben tudom, hogy szoktak lenni cipők), mert nagyobb szokott kelleni, mint rendes cipőből, egyébként meg ebike pl., de üzletekben is.
Én Nellában vettem anno, de nagyon nem voltak szimpatikusak, nem ajánlom. Bergusonnak jónak mondják a ruházati részét, de a normál bringabolt része valami hihetetlenül elszállt árakkal dolgozik, egészen elképesztőek. Hiába lehet üdülési csekkel is fizetni...Ja stopli, valaki nálam okosabb biztos tudja, hogy BBB pedálok tényleg csak a saját stoplijukat szeretik-e, mert nekem ez rémlik, de egyáltalán nem vagyok biztos benne.
mod: Hihi, spartan, ilyenem van, városba tényleg jó lesz, vigyázni fog rád.
A gödrök felfedezéséhez elég, ha van közvilágítás is.
-
spartan1
aktív tag
megvettem az első lámpám [link]..az üzlettulajdonos elég jó kedvében volt mivel pálinkafőzésből jött igy kaptam az alkalmon és lealkudtam 1000ft-ot.Megkaptam tőle 5000-ért.
-
Ariadne
őstag
válasz
ludsimon #20423 üzenetére
Csak ne felejtsd el vissza is csavarni rá a tetejét.
Ja és egy jótanács, ha véletlenül ufó alakú, menet közben világító szelepsapkát szeretnél rátenni átalakítóval, ne tedd, letöri a pöcköt.Tapasztalat.
Cipőt legolcsóbban olyan 11-12k-tól lehet kapni, ebben a kategóriában főleg shimanok vannak. Ez alatt nem érdemes... Stoplid van hozzá?
-
ludsimon
veterán
Ti tudtok jó árban SPD-s cipőt?
Ezt nézegetem de elég magasak az árak.
Egy esőálló nadrág 14k.
A legolcsóbb SPD-s cipő pedig 20k.Szerk.: A link lemaradt.
-
ludsimon
veterán
Sikerült.
Kicsavartam annyira, hogy mikor megnyomom sziszegjen, és felfújtam, de nem mertem nagyon felfújni. 6 Barig nyomtam.
Egész máshogy kell, mint az autós szelepet.
-
Ariadne
őstag
válasz
rétisün #20418 üzenetére
Talán chainreactioncycles-ról fogok egyszer én is rendelni, bikemagon szoktak összegyűlni emberek, 50k felett ingyenesen kiszállítják. ÍEz legalább európai, olcsóbb a posta, ha vissza kellene küldeni, és legalább minimálisan közös kötelező garanciális szabályok vanak az EU-n belül. Az az XT hajtómű ott kb. 44k-ba kerül, pedig az 53k is annak a kiskernek az ára, aki az általam ismert legolcsóbb, és akinél 25k is volt tavaly. Most eredeti ár 70k. Nem tudom, mi kellene, hogy észrevegyék magukat.
ludsimon: Addig tekerd, ameddig szépen hagyja magát, pár fordulat. Teljesen nem tudod letekerni, mert akkor már letört. Asszem. Csak úgy érzéssel.
mod2: Az úgy van, hogy ebből csak akkor ereszt, ha éppen nyomod lefelé a kitekert tetejű pöcköt. Mint az autószelepesnél, ott is a kis pöcköt kellett nyomni, ha le akartad ereszteni, itt is az van, csak éppen előtte ki kell tekerni. Meg pumpálás után vissza. -
rétisün
veterán
válasz
Ariadne #20416 üzenetére
bizony, nem normális. ezért is nem fogok új hajtóművet venni, amíg egész jó áron vannak a bikkmakk (ahogy legutóbb írtad
) aprón egész jók. sőt, ha kifogy a bikkmakk-készlet (nehezen tudom elképzelni) akkor is inkább veszek két lánckereket harmadáron, mint új hajtóművet.
Xantomas: arról nem beszélve, hogy a paul lange mintha leszarná, mit venne a magyar bicajos, az itteni boltosok szerint, és az ebike-osok szerint is....nem annyira forgalmazóként működik, inkább csak úgy tessék-lássék, nagy kegyesen vet valamit a hazai boltoknak. különben nem kéne mindenre olyan sokat várni, akár boltban, akár mondjuk az ebike-on szeretnéd megvenni
ez az ebay nem rossz ötlet, gondolkodtam rajta én is, csak még sose csináltam ilyet (külföldi oldalról venni valamit) kicsit tartok tőleigaz, ha nem működne normálisan, már régen nem is működne
-
Xantomas
őstag
válasz
Ariadne #20416 üzenetére
Nah, igen a magas eurón kívül, a Paul Lange Hungary undorító nagyker árrésének is köszönhetjük a brutális árakat, de ez van, éljen az Ebay, le a Shimanoval. Nem véletlenül állok át teljesen SRAM családra minden kezem alatt megforduló bringán.
Az viszont nem igaz, hogy te fizeted a bukott lizinges autók kárát. Azt a bank szépen visszaveszi, és áron alul adja el kereskedőknek. A bankok nem ezen buknak, hanem a sok tehetségtelen, utcáról, beugrott "brókereken".
-
Ariadne
őstag
válasz
Xantomas #20415 üzenetére
Na a helyzetben "vétlen" szegény-szegény lízinges-frankhiteles autósokról és a lakáshitelesek jó részéről (én is az vagyok) elég lesújtó véleményem van, ami már jelentősen túlmegy e topik határain, ezért nem is ecsetelem részletesen... Én tudtam nem hülye lenni és felelősen gondolkodni, mások meg nem, ettől függetlenül én is fizetem az árát az ő hülyeségüknek.
Tavaly 25k körül ki lehetett fogni akciósan, komolyan, ez egyszerűen nem normális.
-
Xantomas
őstag
válasz
Ariadne #20414 üzenetére
Mert a kerékpár nem alapvető élelmiszer (bár a kis vasgyúrónak, meg Magnézium Aladárnak biztos az). Nem tartozik a mindennapi fogyasztási eszközökbe, nem viszi előre a gazdaságot, nem támogatja az olaj, és alkohol lobbi. Nincs 4 kereke, és nem presztizs termék. Folytassam?
Egy XT hatómú ráadásul nem éppen az egyszerű egybites Pistikének készült.
Szerintem a lizinges autósok nagyobbat szívnak, akiktól visszavették a kocsijukat, de ez már mellékes.
-
Ariadne
őstag
Off XT hajtómű akciósan 53k?! Egy dolog a válság, de miért szívunk mi bringások még annál is jobban, mint mindenki a világon?
Off vége
-
Ariadne
őstag
válasz
ludsimon #20412 üzenetére
Remélem jól látom, hogy prestás, akkor a tetején lévő kis bigyót ki kell csavarni, egyszer benyomni (szuszzan egyet), aztán mehet rá a pumpa. Ha kész, akkor vissza kell csavarni a tetején lévő bigyókát. (és nem a szelepsapkára gondolok
). Ööö, ez nem szakzsargonban előadott útmutató volt.
mod: Itt a bal oldali értelemszerűen, ő a prestás.
mod2: Apropó, a crossomon az egyik keréken mindig lelazul az a kis gyűrű a szelep "nyakánál". Ez a felni gyengeségét jelzi esetleg, a szelep aljánál elromolhatott a menet vagy csak normális?
-
ludsimon
veterán
Ez most nagyon hülye kérdés lesz.
Hogyan kell felfújni ezeket?
Még nem volt ilyen tipusúval dolgom, csak az autószelepessel.
Nem mertem belefújni nehogy szétdurranjon.A pumpa kompatibilis, 2 feje van, egy az autószelephez, meg egy vékony.
De mikor rádugom a mutató nullán áll.
Az autósnál rögtön felugrott az aktuális nyomásra.Valaki pls segítsen.
-
ponti_ak
addikt
Sziasztok!
Egy villámkérdésem lenne a nagyokhoz (és mindenki máshoz is persze).Végre rászántam magam (meg a pénzt), és veszek egy új első teleszkópot, csak valahogy nem tudok dönteni a két lehetséges jelölt között:
2006-os évjáratú Reba Race - szinte új, felújított - 50k (gari nincs)
2008-as kiadású Reba Team - új, PopLock karral - 80k (gari erre sincs)Megéri azt a plusz 30rugót az újabb évjáratú Team?
Tudom, hogy ezt alapvetően nekem kell(ene) eldöntenem, csak nem ismerem teljesen a villákat, és segítség lenne, ha a lényeges különbségeket (ha vannak) leírná valaki.
Nagyon köszi ha segítetek!
üdv: ponti -
ludsimon
veterán
Meme:
Van nekem egy BBB pumpám, műanyag házas, de elég masszívnak tűnik.
2 éve vettem 6000 Forintért.Képzeld, tudja a 8 bar-t, úgyhogy nem is kell vennem pumpát.
Most ki is próbálom. -
Manitou
veterán
válasz
venember83 #20380 üzenetére
717 jó választás
-
ludsimon
veterán
Nem akarom felborzolni a kedélyeket, de lefényképeztem a mobilommal is a kerékpáromat.
Itt nézhető meg.
-
Xantomas
őstag
Csak nehogy megkérdezze mellé, hogy hol kap salétrom savat, mert a szekus fogja nagy ívben fenékbe billenteni, úgy hogy két sarokkal később ér földet
A glicerin tényleg csodát tesz a gumival, és hosszútávon nem marja szét, mint a szilikon+UV sugárzás.
(#20401) ludsimon : legegyszerűbb mérési módszer:
Ráköpsz a gumira, (nem nagyot, mert akkor átfolyik a másik oldalra, és olyan lesz mint egy csiga) előre gurítod a bicajt, és a két nyáltócsa közötti távolságot leméred.
Aktív témák
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Fával feldobott, kébelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Napelem
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- Dell Latitude 5421 - i5 11500H/16GB/256GB SSD/Windows 11 ÁFÁ-s TOUCH
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kèszen állsz a játèkra? 0% THM rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest