- Yettel topik
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
utána néztem már elötte Google-ba , viszont már nem csak ott megy fel a proci 100% ra ha nem gépbekapcsolást követöen, s ez sajna a nagyob probléma ...nem tok se virust keresni, söt még a netemet is alig tudtam elinditani anyira levan terhelve a proci....egyébként garis laptopom van s nem tom elvinni a wincsit máshoz, ..
...ha leállitom az a folyamatot ami zabálja a cpu-t automatice átrakja a következö folyamatra a- feladatkezelöben ellenöriztem-csökentett módba ugyanez a helyzet-
Webes felületröl is kerestem rá a virusra (mert minden jel arra mutat hogy az) de az is lefagyot...aszem hiába is keresek CD röl irust mert már az sem fog elmenni ....
..viszont hátha tényleg java probléma(már csak ebben bizok)...de sajna egyfolytában jönek a virusos file-k egy bizonyos ip ről.
(folyt köv) -
fen-e-vad
csendes tag
Az a baj h. mindig azt a progit terheli amit éppen használok,viruskeresésre vagy különböző kémprogikeresésre, és érdekesség a dologban hogy mindeggyi a windows/system32 file.ban éri el a 100% ot , s ot fagyle bizonyos file-nál :
( jpicpl32.cpl)
viszont megprobáltam kézzel keresni rá és onna elinditania viruskeresöt s rámentem az inzézöben a windows/system 32 mappára s lásd csodát az intézö is abban a pilnatban leállt mert elérte a 100% a cpu...
ja és még egy érdekesség START menü/keresés és megprobáltam rákeresni erre a file re s mihelyt odaért a windows/system 32 re annak is felnyomta 100% ra a cpu használatát..és lefagyott -
fen-e-vad
csendes tag
válasz
Dredd bíró #357 üzenetére
viszont nem értem hogy a fenébe lehet az hogy csökkentett módban eléri a procim a 100% ot és leállnak a progik
-
fen-e-vad
csendes tag
válasz
egyébként xXx oldalról jött és elég fullos nak tünt eddig a védelmem...dehát ezekszerint mégsem...de a lényeg hogy jön egyfolytában a támadás , vagyis fogja abejövö fileket az avast csak a procim nem birja...szóval mit tegyek szted?..megoldás lenne egy másik virusirtót feltennem? hátha megfertözte az avastot?
-
fen-e-vad
csendes tag
válasz
Dredd bíró !
csökkentett módban is futtattam az avast ot és elakad pár perc alatt mert a proci 100% on van...viszont érdekes hogy ha kémprogi eltávolitokat használok azokis továbbra is elakadnak...más program viszont fut és nem lesz a cpu ból 100% -
fen-e-vad
csendes tag
HI !
Egy kis segítséget kérnék tőletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy ''gáz'' van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmitAd-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....
Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimről virusos file-t akar letölteni...
Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
HELP ! thx
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest