- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fen-e-vad #369 üzenetére
Tűzfalban IP-letiltását próbáltad már? Egyáltalán van tűzfal? ÉS még az internet beállítások -> Biztonság fül alatt is le lehet tiltani elvileg adott IP-címet, tehát ilyen gondot átmenetileg kiszűrhetsz vele.
Csökkentett módban csak a minimális rendszerprogik futhatnak, de ellenőrizni tudod a Nézet->Oszlopok kiválasztása alatt beállítod a proc.használat+memória használat megjelenítését a feladatkezelőben, és megnézed melyik folyamat foglal procit ill memóriát már indulás után is. Olyan nincs hogy mindig más processz foglal procit, és mindig 100%-ig, és leállítani sem lehet, mert akkor viszont a Win-el van vmi gebasz. Szerintem. -
BlacKSouL
addikt
válasz
fen-e-vad #365 üzenetére
Az nem kémprogi, hanem valszeg hibás JAVA-plugin. Ugyanis elvileg a különböző frisítéseknél előfordulhatnak hibák, és olyankor bugos lehet a plugin. a jpicpl32.cpl pedig a jpicpl.cpl korábbi verziója, de mindkettő elvileg a JAVA control panel pluginje kéne hogy legyen. Itt van erről egy cikkféleség : [link] TEhát szerintem takarítsd le a JAVA-t a gépedről, és rakd fel frissen-fitten a legújabbakat. Vagy először simán próbálj meg frissíteni JAVA-t a console-ból hogy tud-e(Vezérlőpult->JAVA(TM Control Panel))
Amúgy meg javaslom mindenkinek, hogy pánikba esés helyett próbáljon meg guglizni kicsit, rengeteg infó van az ilyen dolgokról, ha valamit nem tudok, beírom gugliba, és az úgyis megmondja a tutit. Például ! : [link] és rögtön ott : [link]
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
fen-e-vad #365 üzenetére
Szerintem meg kapd ki a vinyót a gépből,csapd be valamelyik haverod gépébe és az ő oprendszere alól nyírd ki a dögöt..ez beválik általában,ilyenkor nem ugat a windows ha rendszerfileokban is turkál az írtó progi.
Mondjuk ha ilyen szinten fertőzött a téma,lehet érdemes lenne leradírozni róla mindent és friss Winfos,az tuti KO mindennemű gedvás féregnek.
Szerintem.. -
Dredd bíró
tag
válasz
fen-e-vad #360 üzenetére
fen-e-vad inkább kérdezd a szakértőket.
Én n em az vagyok. Bár mostanába én is felméztem pár xxx oldalra de a védelmi eszközeim szerint (nod32 . agnitum, spyware terminator, AD-aware) nem történt semmi (tiszta a gép). [ szakik ha a felsorolt védelmi rendszer azt mondja hogy tiszta a gép bízhatok bennük?] Én ezért kérdeztem a kedves szakértő urakat hogy valóban igaz e hogyha az ember ésszel csinálja akkor nem jön be semmi.
ui: sztem próbáld ki a noddal. Nekem is volt mikor lefertőzték az avastot.
[Szerkesztve] -
ttomi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest