- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
fen-e-vad #365 üzenetére
Az nem kémprogi, hanem valszeg hibás JAVA-plugin. Ugyanis elvileg a különböző frisítéseknél előfordulhatnak hibák, és olyankor bugos lehet a plugin. a jpicpl32.cpl pedig a jpicpl.cpl korábbi verziója, de mindkettő elvileg a JAVA control panel pluginje kéne hogy legyen. Itt van erről egy cikkféleség : [link] TEhát szerintem takarítsd le a JAVA-t a gépedről, és rakd fel frissen-fitten a legújabbakat. Vagy először simán próbálj meg frissíteni JAVA-t a console-ból hogy tud-e(Vezérlőpult->JAVA(TM Control Panel))
Amúgy meg javaslom mindenkinek, hogy pánikba esés helyett próbáljon meg guglizni kicsit, rengeteg infó van az ilyen dolgokról, ha valamit nem tudok, beírom gugliba, és az úgyis megmondja a tutit. Például ! : [link] és rögtön ott : [link]
[Szerkesztve] -
Speed®
titán
válasz
fen-e-vad #365 üzenetére
Szerintem meg kapd ki a vinyót a gépből,csapd be valamelyik haverod gépébe és az ő oprendszere alól nyírd ki a dögöt..ez beválik általában,ilyenkor nem ugat a windows ha rendszerfileokban is turkál az írtó progi.
Mondjuk ha ilyen szinten fertőzött a téma,lehet érdemes lenne leradírozni róla mindent és friss Winfos,az tuti KO mindennemű gedvás féregnek.
Szerintem..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M WIFI R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS Chieftronic 750W
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest