- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
HI !
Egy kis segítséget kérnék tőletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy ''gáz'' van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmit
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....
Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimről virusos file-t akar letölteni...
Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
HELP ! thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Raspberry Pi
- Gitáros topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VGA kibeszélő offtopik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....