- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
fen-e-vad
csendes tag
HI !
Egy kis segítséget kérnék tőletek, mert feltételezem vmi vírus van a gépemen miután egy oldalt nézegetve a virusírtóm (avast) jelzett hogy ''gáz'' van.Kiléptem az adott oldalról mert többször bejelzett nekem , de 5 percenként már 1 napja folyamatosan ha fellépek a netre jönnek a virusjelzések hármasával.
Elinditottam a virusirtót de 40 % os teljesités után lelassul , s a cpu 100% van...s fagy a gép. több viusitót is lefuttattam ez a reakcio mindenhol s a végén ráadásul nem talál semmit
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....
Az asztalra feltelepedett pár reklám és kémprogi de leszedtem öket , de a hátérbe kitudja mi fut, bár megnéztem a feledatkezelöt és nem találtam nem oda illöt ,KIVÉVE egyet: wowexec.exe - ami állitólag 16 bites programot használ de nem jöttem rá melyiket s nem tom a futó folyamatok közül leállítani...lehet ezért áll be a gép procija 100% ra...
...ja és továbbra is jelez a avast hogy egy adott ip cimről virusos file-t akar letölteni...
Történt már régebben ilyen velem akkor egy trójai volt a bünös, viszont az avast megtalálta mert müködött...de most egy progi se megy végig
HELP ! thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Tőzsde és gazdaság
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Arc Raiders
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ad-Awere, spybot, ot is futattam de féltávnál leblokkolnak...mert proci szintén 100% on....