- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
A NOD már véd elvileg spyware-ek ellen is, de én személy szerint nem hagynám egyedül, jó az ha meg van támogatva egy csak spyware-specializált programmal. Spybot viszonylag jó és ingyenes, Spyware Terminator viszonylag jó és ingyenes, Ad-Aware tűrhetően jó és ingyenes. Előbbieknek van rezidens védelmük, utóbbinak nincs. És Spy Sweeper, ami (szerintem) a legjobb, nem ingyenes, de talán a legszélesebb körű és legátfogóbb védelme van, szintén rezidens. Mindegyiket részletesen be kell állítani és testreszabni, hogy hatékony és könnyen kezelhető legyen.
És természetesen egy hatékony tűzfal!
Csak megjegyzésképpen, nekem ezek közül több is megy egyszerre, NOD-al együtt, rezidensnek is engedélyeztem őket, és mégsem használnak procit, csak mikor valami fájl létrehozás, módosítási művelet van, értelemszerűen akkor ellenőrzik, és nem reszel fölöslegesen a vinyó miattuk, kivéve ha direkt kézi keresést végzek velük. Memóriát ellenben foglalnak, nem is annyira keveset, de az még sosem bizonyult szűkösnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Óra topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2080 8GB NZXT S340 CHIEFTEC 700W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest