- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Oppo: kompakt lesz, vékony nem
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Az eddig tökéletesen működő számítógépem random lefagy csak úgy ok nélkül. Memória tesztet csináltam többet is (Memtest, Prime95) tökéletes 100%-os, főbb fontosabb hardverek tökéletesek látszólag semmi hiba. SSD 100%, HDD 100% osak. Játékok alatt is hosszú órákon át tartó multiplayer alatt sem jön elő semmi hiba . A Windowsban fagy le random. Újrahúztam a rendszert , de a hiba megint elő jött.
Amit tudtam fontosabb alkatrészeket teszteltem, most is tökéletes a gép arról írok. Egyszerűen random fogja magát és lefagy.Mielőtt bevizsgáltatnám mivel fogalmam sincs mi lehet a probléma , kérdezném hátha van ötlete valakinek mi lehet ez..
Asus P8Z77V-LX , komplett gép az adatlapon.
Köszönöm!
Szerk: Legújabb BIOS, Legújabb Driverek (Chipset, VGA) minden fent van mindenből a legújabb!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Call of Duty: WWII
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- World of Tanks - MMO
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen asztali médialejátszót?
- BestBuy topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Gumi és felni topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő