- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dark Archon #2953 üzenetére
Új fejlemények. Több ismerősönél is ugyan az a hiba lépett fel mint említettem. Minden ok nélkül rendszer megáll egér megy tovább, kis idő eltelik egér is megáll és OFF az egész gép.
Feltettük a 314.22 -őt és több óra eltelt minden rendben.
Elég nagy a valószínűsége, hogy a geforce driver okozta sajnos.. (vagy épp szerencsére).
(A gyártó fórumonán is egyre jobban jönnek a panaszok)Pedig reméltem az új WHQL-ben mindent javítottak amit kellett.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dark Archon #2951 üzenetére
Új kiegészítés. Beszéltem másik két haverommal és nekik is ugyan az a jelenség jött elő mint nekem (három független gépen) szűz windows-on, mindenki Geforce kártyás és Inteles.
A napokban kezdte kb amikor az új Geforce driver kijött nagyjából. Előtte probléma nem volt a géppel. A geforce driverek okoztak problémát de azt tudjuk hogy a 320-as problémákkal szenved.
Kizárólag a windowsban fagy le. (most néztünk utána, hogy többen freez azaz fagyással küzdenek. Szintén Geforce kártyával.
Ugyan ez a jelenségünk van: "I have a Asus 560 DCII Top and I had to uninstall 327 and go back to 314.22 because it just kept making my system freeze"
Sima egy darab GTX 560 Ti kártya van benne minden gyári órajelen van semmi tuning!
SSD, HDD tökéletes és 100% egyenként külön tesztelve, megnézve.
Feltehetően a Geforce driver okozza
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
Az eddig tökéletesen működő számítógépem random lefagy csak úgy ok nélkül. Memória tesztet csináltam többet is (Memtest, Prime95) tökéletes 100%-os, főbb fontosabb hardverek tökéletesek látszólag semmi hiba. SSD 100%, HDD 100% osak. Játékok alatt is hosszú órákon át tartó multiplayer alatt sem jön elő semmi hiba . A Windowsban fagy le random. Újrahúztam a rendszert , de a hiba megint elő jött.
Amit tudtam fontosabb alkatrészeket teszteltem, most is tökéletes a gép arról írok. Egyszerűen random fogja magát és lefagy.Mielőtt bevizsgáltatnám mivel fogalmam sincs mi lehet a probléma , kérdezném hátha van ötlete valakinek mi lehet ez..
Asus P8Z77V-LX , komplett gép az adatlapon.
Köszönöm!
Szerk: Legújabb BIOS, Legújabb Driverek (Chipset, VGA) minden fent van mindenből a legújabb!
Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- Windows 11
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 3050 8GB Zalman T4 Plus AeroCool 550W
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest